jorks Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 zdravim pánové, poradíte mi jak se sundavá volant? jestli se jen odtrhne ten kryt s tim znáčkem, nebo nějak jinak...? nechtěl bych ho hned zničit , a když už sem u toho volantu, nemáte někdo nábu ke sport volantu? nebo kde se dají sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) Ahoj, ....nejdřív odpoj baterku a párkrát šlápni na brzdu........ze zadu volatu jsou dvě dirky , tam strčíš šroubovák a musíš odjistit takovou drátovou pojistku....... nevím ted JESTLI SMĚREM VEN z auta NEBO DOVNITŘ (k volantovce) .Celkem mi to dělalo problém , než jsem přišel na to jak to vyháknout. a sundáš střed s airbacem.....Tak si asi budeš muset koupit 12ti hran ořech na golu(10nebo 12)......a to je celé......... Čus Editováno: 28. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorks Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 diky za radu. zitra to hned zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Ten kluc je ale nie 12 hran ale "tisic hran" Editováno: 28. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 (editace) Tedy přesně je to ten 12 hran přesněji mám tento ořech TONA Cr-v M12, takže žádný "tisíci hran". Editováno: 3. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Jo jo "tisíc hran" to je bolševik slang. V té době tu byl znám jen jeden.....dnes mají různou velikost a také jiný počet výstupků........, ale původně jsem to chtěl taky tak definovat.. Dík čus Editováno: 3. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Zdar, prikladam fotky ako to vyzera pod airbagom volantu (aby ste vedeli ktorym smerom tlacit srobovakom cez spodne dve dierky vo volante) + aky "tisichran je potrebny.. ..myslim ze tieto fotky hovoria za vsetko.. :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Je to tahle hlavice? http://zbozi.arkov.cz/i/126628-12-zastrcna...uzena-tona.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 TORX 12ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 To není torx. Máš to popsané správným názvem nahoře . Jinak se tomu říká hvězdička M12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dám to sem, aby to bylo i tady pohromadě. Není to můj návod - pouze cituji: Vezmes si plochej sroubovak, natocis volant o 90 stupnu doprava, zazadu mas ted nad krytem volantu ve volantu diru - das do ni sroubovak a pacis - je tam takova ocelova pruzina a kdyz za ni spravne vezmes, odskoci ti kousek bag ven (neda se to popsat, proste poprve nad tim stravis vic casu, az to pak uvidis rozebrany, budes hned vedet a priste to pujde samo. Pak otocis volant do rovne polohy a zase o 90 stupnu na drhou stranu a to samy - bag odkoci a pak uz ho rukou normalne sundas. Rozpojis konektor bagu (idealne predtim odpojit baterku, ale staci i jen nezapinat klicek) a jsi ve volantu - ten ma jeden velkej stredovej sroub (dvanactihran, musis mit orech, jinak to nepovolis) - ten kdyz povolis, tak pak sundas v pohode volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Já bych jenom upřesnil, že kdo to bude dělat poprvé ať neztrácí u těch zadních páčicích dírek hlavu, jde to šíleně, než se na to přijde, ale ve výsledku jde pružinka lehounce odepnout, takže nikam nic nervat a nebejčit, prostě jde jenom o úhel natočení šroubováku. Já bag odpojoval i s připojenou baterkou a v poho. Editováno: 10. Březen 2009, autor: tommys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tady z DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tady je přesný název dvanáctihranné hlavice : katalogové číslo TONA - 1395, M12 1/2" Zástrčná hlavice XZN M 12 prodloužená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Ahoj, chtěl bych zeptat, kde se dá sehnat pojistný šroub volantu? Je totiž omezený počtem použití (5x). Ještě mě napadla jedna věc: kdyby byl na šroub znovu nanesen zajišťující tmel, mohl by se používat vícekrát? Díky za odpověď. Octavia 1.9 tdi r.v. 2002, ALH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pettom Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) Pojistný šroub volantu koupíš u dealera Škodovky cca za 90Kč a číslo dílu je N 90799101.Ono spíš jde o to,že po 5. demontáži a montáži se může závit šroubu trošku natáhnout,tak proto asi ta výměna ze strany Škodovky.I když dle dílenských postupů by jsi musel měnit 90% šroubů po prvni demontáži a kolik lidí to asi dělá?? Editováno: 3. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiniš Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Díky moc za to číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camell.k Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Pokud doma nemáte 12-ti hranou hlavici tak se dá použít torx T-55...sedí tam přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.