Přejít na obsah

Demontáž rámečků

Jims1

Doporučené příspěvky

nevíte nahodou někdo jak vyndat, nebo demontovat ty rámečky kolem ofuků v interieru???někde zde na foru sem četl že se dají něčim podebrat a vycvaknout akle to mi nepřijde moc realné..když sem to zkoušel tak se jeden z rámečků uplně prohnul..spíš bych řekl že kdybych v tom pokračoval tak by se zlomil..diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem vyndával ofuky z palubní desky, tak jsem podebral šroubovákem obaleným hadrem, pak strčil prsty a vyndal, nic jsem nezlomil. Tímto způsobem jde vyndat celý ofuk (dělal jsem to kdysi kvuli vrzání, abych se podíval co tam je :) ) Jestli jdou sundat jenom samotné rámečky tak to nevím. Můžeš vyndat celý a pak prozkoumat.

Odkaz ke komentáři

Vytiahneš to celé aj klapkou a vypínačom výstraž.svetiel potom uvidíš ako dalej daj pozor na konektor a káble . ;)

Niekde je tu návod na opravu tej jednej lamely ja som to skúšal, ale bez úspechu záleži ako je to zlomené-pohladaj.

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...
nevíte nahodou někdo jak vyndat, nebo demontovat ty rámečky kolem ofuků v interieru???někde zde na foru sem četl že se dají něčim podebrat a vycvaknout akle to mi nepřijde moc realné..když sem to zkoušel tak se jeden z rámečků uplně prohnul..spíš bych řekl že kdybych v tom pokračoval tak by se zlomil..diky za rady

prostredni dvojity se vytahuje spodem vycvaknutim vrsek jde sam taha se to i s vetrakama jako tim co otviras vzduch do kabiny jen pak odcvaknes vystrazne smerovky a vytahnes to cele jde to v pohode a bocni spodem take v pohode lehce se daji vyndat lepil jsem ted na ramecky karb.folii a pohoda a delal i start tlacitko mel jsem rozebranou celou palubku s tim jsem spojil i ridici jednotku na central a napojeni blinkru na central a prepinac s diodou na subwofer a cele to potahl carbon.folii ...rozebirani je jednoduche jen je s tim srani..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...