Jims1 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 nevíte nahodou někdo jak vyndat, nebo demontovat ty rámečky kolem ofuků v interieru???někde zde na foru sem četl že se dají něčim podebrat a vycvaknout akle to mi nepřijde moc realné..když sem to zkoušel tak se jeden z rámečků uplně prohnul..spíš bych řekl že kdybych v tom pokračoval tak by se zlomil..diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Když jsem vyndával ofuky z palubní desky, tak jsem podebral šroubovákem obaleným hadrem, pak strčil prsty a vyndal, nic jsem nezlomil. Tímto způsobem jde vyndat celý ofuk (dělal jsem to kdysi kvuli vrzání, abych se podíval co tam je ) Jestli jdou sundat jenom samotné rámečky tak to nevím. Můžeš vyndat celý a pak prozkoumat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 30. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 jasně diky moc zkusim...jestli to pujde celý nevadí pak to nějak rozeberu ještě...dik za rady..jinak s nandanim na zpět nebyl problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 samotny ramik nevyberies. inak postup je spravny. podobrat a vypacit. najlepsie to ide v lete. daju sa na tom zlomit take pacicky s kovovymi zavlackami. tie tam peruju. ramik sa daju vybrat ked je to vonku. rovnako ako lamely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jims1 Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 hmm s těmi packami co se dají zlomit mě to děsí..vubec nevim jak bych pak schaněl nové...ale dobře..zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ofuky sa demontuju naspedovnym sposobom. [LINK]. Este som to neskusal, ale budem musiet, kedze na jednom mam zlomenu lamelu [LINK]. Tiez mam otazku. Ked tymto sposobom demontujem ten ramcek, tak vytiahnem rovno cely ofuk, alebo len ramcek? Je tazke ho vymenit? Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Vytiahneš to celé aj klapkou a vypínačom výstraž.svetiel potom uvidíš ako dalej daj pozor na konektor a káble . Niekde je tu návod na opravu tej jednej lamely ja som to skúšal, ale bez úspechu záleži ako je to zlomené-pohladaj. Editováno: 4. Září 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Když se ty camplíky ulomí, tak to moc nevadí - drží to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 take se me jedna packa v tom strednim asi ulomila (je takova dost uvonena ) chtel jsme se zeptat zda se da koupit jen ta packa nebo kousek kolem a nebo se musej shanet komplet cele stredni krity ofuku? diky a omlouvam se pokud se to tu resilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 nevíte nahodou někdo jak vyndat, nebo demontovat ty rámečky kolem ofuků v interieru???někde zde na foru sem četl že se dají něčim podebrat a vycvaknout akle to mi nepřijde moc realné..když sem to zkoušel tak se jeden z rámečků uplně prohnul..spíš bych řekl že kdybych v tom pokračoval tak by se zlomil..diky za rady prostredni dvojity se vytahuje spodem vycvaknutim vrsek jde sam taha se to i s vetrakama jako tim co otviras vzduch do kabiny jen pak odcvaknes vystrazne smerovky a vytahnes to cele jde to v pohode a bocni spodem take v pohode lehce se daji vyndat lepil jsem ted na ramecky karb.folii a pohoda a delal i start tlacitko mel jsem rozebranou celou palubku s tim jsem spojil i ridici jednotku na central a napojeni blinkru na central a prepinac s diodou na subwofer a cele to potahl carbon.folii ...rozebirani je jednoduche jen je s tim srani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.