thomas136 Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 kluci, dá se to takto zjistit,,,,,potřeboval bych prubnout jeden motor. nebo mi písněte jak to zjistím, a kolik by ten tlak asi měl být........ Díky T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Odborníci přes VAGíny nic?? Editováno: 5. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) řek bych že AGU přes VAG ne ale má mít 0,7 Editováno: 5. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Co se týče mě,tak myslím,že by to mělo jít,najít odpovídající kanál který to zobrazí ,že to má mechanický plyn podle mě nevadí.... tlak turba řj jednotka potřebuje a Vag ho musí umět přečíst. Hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) No hledám a hledám a nikde to nevidííím. Nejsem si jistý, zda to má vůbec čidlo tlaku...nikde ho nevidím. Asi jsem už slepý nebo co...... T. Editováno: 5. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 no čidlo tlaku tam bude určitě..........projeď si všechny kanály v řj motoru,někde musí vyskočit hodnota v mbar ,nejlíp na nastartovaným autě....a ne že skončíš u kanálu 10 stím že to nejde. Já to nemám na čem vyzkoušet.......takže asi toliko....to čidlo by mohlo být někde na sání v hlavě motoru.....já tyhle motory nedělám......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) projel jsem kanály až do 28 pak už to mám prázdné..... to čidlo má číslo v etce 038 906 051 a AGu ho má někde takéééé . T. Editováno: 5. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 chci se zeptat čím to je zpusobeno že v mojí okuldě 1,8t při jedničce mě to někdy jakoby zarazí do sedačky ???při rychlejších rozjezdech??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) SI Z NÁS DĚLÁŠ KOZY ? Editováno: 5. Září 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdasR32 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 ja bych tipoval cislo kanalu nekde okolo 120.tuhle jsem to v praci meril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 tak se ptám, zajímá mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 chci se zeptat čím to je zpusobeno že v mojí okuldě 1,8t při jedničce mě to někdy jakoby zarazí do sedačky ???při rychlejších rozjezdech??? to je ale kluk vtipná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 To jsou vtípky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 tak mi někdo odpovězte čím to je zajímá mě to prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 to ta neucili ze v najlepsom treba prestat? ten prvy vtip bol dobry ale ten druhy uz nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 tak mi to řekněte je to tím turbem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Myslim, ze se ti to jen zda... Preci jen je to Octavka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 kluci, dá se to takto zjistit,,,,,potřeboval bych prubnout jeden motor.nebo mi písněte jak to zjistím, a kolik by ten tlak asi měl být........ Díky T. http://obd.ec.cz/Download/RegulacePlnicihoTlaku.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.