Publikováno Září 2, 200817 r kluci, dá se to takto zjistit,,,,,potřeboval bych prubnout jeden motor. nebo mi písněte jak to zjistím, a kolik by ten tlak asi měl být........ Díky T.
Září 3, 200817 r Autor Odborníci přes VAGíny nic?? Upraveno Září 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Září 3, 200817 r řek bych že AGU přes VAG ne ale má mít 0,7 Upraveno Září 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 3, 200817 r Co se týče mě,tak myslím,že by to mělo jít,najít odpovídající kanál který to zobrazí ,že to má mechanický plyn podle mě nevadí.... tlak turba řj jednotka potřebuje a Vag ho musí umět přečíst. Hledat...
Září 3, 200817 r Autor No hledám a hledám a nikde to nevidííím. Nejsem si jistý, zda to má vůbec čidlo tlaku...nikde ho nevidím. Asi jsem už slepý nebo co...... T. Upraveno Září 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 3, 200817 r no čidlo tlaku tam bude určitě..........projeď si všechny kanály v řj motoru,někde musí vyskočit hodnota v mbar ,nejlíp na nastartovaným autě....a ne že skončíš u kanálu 10 stím že to nejde. Já to nemám na čem vyzkoušet.......takže asi toliko....to čidlo by mohlo být někde na sání v hlavě motoru.....já tyhle motory nedělám.........
Září 3, 200817 r Autor projel jsem kanály až do 28 pak už to mám prázdné..... to čidlo má číslo v etce 038 906 051 a AGu ho má někde takéééé . T. Upraveno Září 5, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 4, 200817 r chci se zeptat čím to je zpusobeno že v mojí okuldě 1,8t při jedničce mě to někdy jakoby zarazí do sedačky ???při rychlejších rozjezdech???
Září 5, 200817 r chci se zeptat čím to je zpusobeno že v mojí okuldě 1,8t při jedničce mě to někdy jakoby zarazí do sedačky ???při rychlejších rozjezdech??? to je ale kluk vtipná
Září 5, 200817 r to ta neucili ze v najlepsom treba prestat? ten prvy vtip bol dobry ale ten druhy uz nie
Září 7, 200817 r kluci, dá se to takto zjistit,,,,,potřeboval bych prubnout jeden motor.nebo mi písněte jak to zjistím, a kolik by ten tlak asi měl být........ Díky T. http://obd.ec.cz/Download/RegulacePlnicihoTlaku.doc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.