Přejít na obsah

ovládání klapky vnitřního okruhu vzduchu

Milda.J

Doporučené příspěvky

Zavítám do vaší sekce-

situace:služební fábka manželky a servis(neznačkový), vše co udělají je na nic ale mají smlouvu s podnikem.

závada: ovládací tlačítko klapky-podle mně zlobí=nejde vždy zapnout, nebo zapnout jde a za chvíli vypne......

nevím jak reaguje klapka-beru to podle kontrolky.

reakce servisu: je to normální- fabie má jakousi logiku podle které sama ovládá klapku aby nezůstala stále zavřená=přivětrává

To si asi dělají srandu, ne? nesetkal jsem se s tím zatím u žádného auta, snad jen vypnutí klapky při přepnutí ventilace na ofuk okna.

Ptám se proto, až se snima budu dohadovat aby NÁHODOU neměli pravdu a já nebyl za pitomce.

Kdybyste někdo měl nějaký materiál, kde by se o tom psalo (DP nebo něco podobného) bylo by to supr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cirkulace vzduchu se zapíná manuálně tlačítkem (nebo při zpátečce, ale při tom kontrolka nesvítí), potom se vypne, pokud stiskneš tlačítko, pokud vypneš a znovu zapneš motor, když otočíš nastavení proudění vzduchu na čelní okno a myslím, že i když vypneš větrák na 0. Možnost opravy: kouknout, jestli nejsou v paměti závad nějaké chyby, nebo vyměnit řídící jednotku topení (je to vlastně ten ovládací panel).

Odkaz ke komentáři

Mám stejný problém. Cirkulace vnitřního vzduchu po zapnutí chvíli jde a pak se sama vypne nebo nejde zapnout vůbec.

Diagnostika ukazuje vadný servomotor cirkulujícího vzduchu - V154 ( číslo dílu 6Q1819453A)

Teď akorát nevím zda-li koupit originální servomotor za 4200Kč nebo servomotor z německé prvovýroby za 2100Kč ???

Předem díky za radu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...