Milda.J Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Zavítám do vaší sekce- situace:služební fábka manželky a servis(neznačkový), vše co udělají je na nic ale mají smlouvu s podnikem. závada: ovládací tlačítko klapky-podle mně zlobí=nejde vždy zapnout, nebo zapnout jde a za chvíli vypne...... nevím jak reaguje klapka-beru to podle kontrolky. reakce servisu: je to normální- fabie má jakousi logiku podle které sama ovládá klapku aby nezůstala stále zavřená=přivětrává To si asi dělají srandu, ne? nesetkal jsem se s tím zatím u žádného auta, snad jen vypnutí klapky při přepnutí ventilace na ofuk okna. Ptám se proto, až se snima budu dohadovat aby NÁHODOU neměli pravdu a já nebyl za pitomce. Kdybyste někdo měl nějaký materiál, kde by se o tom psalo (DP nebo něco podobného) bylo by to supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Cirkulace vzduchu se zapíná manuálně tlačítkem (nebo při zpátečce, ale při tom kontrolka nesvítí), potom se vypne, pokud stiskneš tlačítko, pokud vypneš a znovu zapneš motor, když otočíš nastavení proudění vzduchu na čelní okno a myslím, že i když vypneš větrák na 0. Možnost opravy: kouknout, jestli nejsou v paměti závad nějaké chyby, nebo vyměnit řídící jednotku topení (je to vlastně ten ovládací panel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 No nějakou logiku to má, myslím, že u klimošky se nedá dlouhodobě dokola honit vzduch extrémních teplot a klapka se otevře. Tohle ale co popisuješ je na 90 % závada servomotorku a je to více než běžná porucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sbx Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Mám stejný problém. Cirkulace vnitřního vzduchu po zapnutí chvíli jde a pak se sama vypne nebo nejde zapnout vůbec. Diagnostika ukazuje vadný servomotor cirkulujícího vzduchu - V154 ( číslo dílu 6Q1819453A) Teď akorát nevím zda-li koupit originální servomotor za 4200Kč nebo servomotor z německé prvovýroby za 2100Kč ??? Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 žádný, rozeber ten starý, je tam takový potenciometr a prostříkej ho kontaktolem, na 99 % to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Ahoj, taky mi blbne ten motorek a chtěl bych se zeptat jestli budu moct vyměnit ten motorek z mojí fabie rv 03 za motorek z fabie rv 07. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.