TDIfun Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Kdo by mel zajem, umime pomoci zmeny v softweru poresit problem tepleho startu... kdyz tak SZ, severni morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa69 Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Kdo by mel zajem, umime pomoci zmeny v softweru poresit problem tepleho startu... kdyz tak SZ, severni morava Ahoj vsichni, kluky z TDIgarage v Bohumine velmi chvalim a vsem mohu jen doporucit mel jsem problemy ze starty za tepla na octavii II TDI 77 kw a od nich odjizdim ze vsi spokojenosti. diky moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 To by mohl umět každý,kdo má diagnostiku.Otázka dvou minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Pro 2.0TDI určitě výborná věc taková úprava,ale překvapuje mě Stoupa69 že měl problém z tepl.starty u 1.9TDI 77kw......ty 1.9TDI-PD 77kw mi vždycky startovali perfektně a to jak studený tak i teplý...nikdy jsem u nich nezaregistroval nějakej problém a to že jsem se nima už něco najezdil a OII 1.9TDI-PD 77kw jsem měl snad všechny roky výroby i kódy motoru.......vlastně ani neznám nikoho kdo by si u 1.9TDI na starty postěžoval........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2008 To by mohl umět každý,kdo má diagnostiku.Otázka dvou minut... Tak na to zapomen..To diagnostikou neudelas...Tohle je uprava v softweru, ne vagem zvednuti davky!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 I na oct II lze zvednout startovací dávka,jako na oct I diagnostikou.Postup je stejný.Jen hodnoty jsou jiné...Ověřeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Pro 2.0TDI určitě výborná věc taková úprava,ale překvapuje mě Stoupa69 že měl problém z tepl.starty u 1.9TDI 77kw......ty 1.9TDI-PD 77kw mi vždycky startovali perfektně a to jak studený tak i teplý...nikdy jsem u nich nezaregistroval nějakej problém a to že jsem se nima už něco najezdil a OII 1.9TDI-PD 77kw jsem měl snad všechny roky výroby i kódy motoru.......vlastně ani neznám nikoho kdo by si u 1.9TDI na starty postěžoval........ Jáí jich znám docela dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 I na oct II lze zvednout startovací dávka,jako na oct I diagnostikou.Postup je stejný.Jen hodnoty jsou jiné...Ověřeno Jiste ale kdyz uz ani to nepomaha??Zaruceny postup oprava v softweru.Zatim to delam ja a Reesha z DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 I tak to lze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 A kdyz toci temer 10 az 15 sekund a potom natoci na sup tak to je pecka. i kdyz to take jde resit jinak treba nove vstriky,baterka, starter a ja nevim co jeste. Jen to je potom nesrovnatelne financne jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 To zajisté je.Je jen otázka času,kdy třeba SUPERVAG dá k dispozici funkci zvýšení startovací dávky na OCT II ,jako je tomu u OCT I.Pak to bude otázka těch zminovaných dvou minut.Kdo umí octI,umí i octII.A není třeba provádět FLASH v ř.j.Při tomto zápisu jednotka načítá počet FLASH.Po třetí už nelze.....Pokud to ovšem neodmáznete čítač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 no potřeboval bych to udělat, ale že bych s tím chtěl jet do Polska (málem), to teda ne. Co se takhle potkat někde v civilizaci ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) To zajisté je.Je jen otázka času,kdy třeba SUPERVAG dá k dispozici funkci zvýšení startovací dávky na OCT II ,jako je tomu u OCT I.Pak to bude otázka těch zminovaných dvou minut.Kdo umí octI,umí i octII.A není třeba provádět FLASH v ř.j.Při tomto zápisu jednotka načítá počet FLASH.Po třetí už nelze.....Pokud to ovšem neodmáznete čítač... A to jsi na to prisel kde?? Muzes flaschovat kolik chces...Neni omezeno. A kdyz chces odmazne se taky..Zatim rucne co nevidet bude kabel. Jen stoji skoro 6000euro tak je to celkem raketa.. A kdyz uz nejde vic vagem na EDC15 start davka tak to taky resim softem. Editováno: 22. Září 2008, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 no potřeboval bych to udělat, ale že bych s tím chtěl jet do Polska (málem), to teda ne. Co se takhle potkat někde v civilizaci ?! Uz tady byly i z Kosic!!! A z Praglu taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Uz tady byly i z Kosic!!! A z Praglu taky... rád věřím, ale ty měli možná svoje auta ještě rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Nj nekdy uz treba nic jineho nezbude.Vsude te jen oberou, pak tady ukazuji screen z vagu kanal 13 korekce a prej to je z testovaci stolice atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 A to jsi na to prisel kde?? Muzes flaschovat kolik chces...Neni omezeno. A kdyz chces odmazne se taky..Zatim rucne co nevidet bude kabel. Jen stoji skoro 6000euro tak je to celkem raketa.. A kdyz uz nejde vic vagem na EDC15 start davka tak to taky resim softem. REALITA...právě ,že nemůžeš...Musíš pozměnit čítač...Po třetím Tě už nepustí do systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Nedávno jsme řešili problém,že auto za tepla dosti špatně startuje.Hledalo se hledalo a na nic se nepřicházelo.Někoho po x času napadlo kouknout na naftový filtr.Auto mělo přimíchán benzín v palivu.Po vytankování a nalití kvalitní nafty je auto bez problémů... Auto mělo doklady o tankování,nikde benzín...........kde je asi chyba???... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak ti asi ukazu potom fotku z ECU kde je treba 5 flaschu. nebo 6 pokusu a 4 uspesne. To jsem nasel v T5 co ted stoji na dilne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Nedávno jsme řešili problém,že auto za tepla dosti špatně startuje.Hledalo se hledalo a na nic se nepřicházelo.Někoho po x času napadlo kouknout na naftový filtr.Auto mělo přimíchán benzín v palivu.Po vytankování a nalití kvalitní nafty je auto bez problémů... Auto mělo doklady o tankování,nikde benzín...........kde je asi chyba???... Pravda, nekdy to udela filt a dokonce i spatna nafta... Ale pokud zkusis jiz nemozne a chces uz menit vstriky atd tak za pokus to stoji upravit ten soft..Zatim to funguje naprosto uzasne a bavi mne to vic nez kdyz jsou spokojeni jak to i jede..Na rotackach to take upravuji v softu, ne vagem davku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak ti asi ukazu potom fotku z ECU kde je treba 5 flaschu. nebo 6 pokusu a 4 uspesne. To jsem nasel v T5 co ted stoji na dilne... povídám to,jak mi bylo řečeno v Bolce od povolaných........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 a co chceš za tu operaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 zatím jsme to dělali za děkuji a přijdte zas.lidem ,kteří jezdí k nám do servisu jako stálí zákaznící. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 zatím jsme to dělali za děkuji a přijdte zas.lidem ,kteří jezdí k nám do servisu jako stálí zákaznící. Ty si to porad pletes!! Opakuji, to neni zvednuti davky vagem!!! Tak to neplet prosim, to taky delam zadara pri diagnostice..A taky mam VAG i superVAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 zatím jsme to dělali za děkuji a přijdte zas.lidem ,kteří jezdí k nám do servisu jako stálí zákaznící. tak to je dobrá cena, ale ten dotaz byl na kolegu TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.