MilanF Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Ahojte Chcel by som si rozmotat a upravit kablove zvezky (mam Fabiu Combi 1.4MPi r.v 2000 a blbne mi sem tam elektrika ked je vlhko). Je potrebne po dlhsom odpojeni baterie (co ja viem, napr. 3 dni) nieco nastavovat pocitacom alebo sa moze nieco rozhasit (klapka a pod...) ??? Dik za vas nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Nee, nastavíš akurát el. okná - dojazdy, hodiny na budíkoch a pamäť autorádia. Toto stačilo mne. A dávaj bacha keď pripojíš baterku aby si sa neyebol hlavou do kapoty, keď začne húkať alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Jako bys mě viděl :-))) V uších mi pískalo ještě druhý den ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanF Vloženo 11. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2008 No to sa mne nemoze stat, ja nemam alarm A ani tie elektricke okna, cize ostava len cas na budikoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 poprosil bych o radu ať kvůli volovině nezakládám nové téma. Jak nastavit el.okna po odpojení baterky. normálně stahují, jen nefunguje dojezd na druhé polohy spínačů. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Zapni zapalování, vytáhni okna až nahoru a pár sekund (cca 10) drž spínače v té druhé poloze pro zavírání oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 moc díky zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.