Publikováno Září 10, 200817 r Ahojte Chcel by som si rozmotat a upravit kablove zvezky (mam Fabiu Combi 1.4MPi r.v 2000 a blbne mi sem tam elektrika ked je vlhko). Je potrebne po dlhsom odpojeni baterie (co ja viem, napr. 3 dni) nieco nastavovat pocitacom alebo sa moze nieco rozhasit (klapka a pod...) ??? Dik za vas nazor.
Září 10, 200817 r Nee, nastavíš akurát el. okná - dojazdy, hodiny na budíkoch a pamäť autorádia. Toto stačilo mne. A dávaj bacha keď pripojíš baterku aby si sa neyebol hlavou do kapoty, keď začne húkať alarm
Září 11, 200817 r Autor No to sa mne nemoze stat, ja nemam alarm A ani tie elektricke okna, cize ostava len cas na budikoch...
Listopad 10, 200816 r poprosil bych o radu ať kvůli volovině nezakládám nové téma. Jak nastavit el.okna po odpojení baterky. normálně stahují, jen nefunguje dojezd na druhé polohy spínačů. díky
Listopad 10, 200816 r Zapni zapalování, vytáhni okna až nahoru a pár sekund (cca 10) drž spínače v té druhé poloze pro zavírání oken.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.