Arts Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 V konfiguratore pribudla polozka sportovy podvozok .. zatial tam nieje nic . ale nevie niekto o co sa bude jednat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Tohle je k tomu napsany na ceskym konfiguratoru: Sportovní povozek má oproti standardnímu nastavení podvozku tužší odpružení a tlumiče se sportovní charakteristikou. Dalsi info k tomu neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 když jsem kupoval auto, tak jsem o něm taky uvažoval, ale prodejce mi to rozmlouval, že pokud si kupuju 16" kola, tak to bude na český silnice moc tvrdý. dneska toto nelituju. fábka i tak sedí jako přilepená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Položka "športový podvozok", kód výbavy PSP, sú tvrdšie tlmiče a pružiny, pričom svetlá výška auta je znížená o 15 mm. Môže to byť celkom zaujímavé, mohlo by to opticky znížiť výšku auta. Čo sa týka jazdných vlastností, myslím že 16"ky kolesá sú dostačujúce na tých 77kw, kombináciu 16"+športový podvozok pri takomto maximálnom výkone motora hádam ani nie je možné naplno využiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 taky jsem na tuto položku koukal, ale v konfigurátoru jde u krátké i dlouhé, u prodejce už jenom do krátké, tak nevím, kdo kecá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Bude to mozne objenat pro obe karosarske varianty, combi bude mit ale pozdejsi nabeh, proto asi ten rozpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Presne tak, hatchback má nábeh 32KT/08, combi 01KT/09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ma tak napadlo ze ako je mozne ze sa do fabii so sportovym podvozkom daju dat 17". sak to je nizsie ako seria nie ? tak nechapem preco nedali 17" pre vsetky FII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zdravim vsechny. Chtel jsem se zeptat na to jestli nevite jak to bude se planovanym sportovnim podvozkem - viz. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44410 ??? Krome asi tvrdsich pruzin pujde i auto dolu? Nebude to motokara kdyz bych tam dal kombinaci sportovniho podvozku a 17´´ kol??? Predem diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Asi pred pol hodinou som ti na otázku odpovedal tam Športový podvozok je od 32KT/08 pre hatchback, 01KT/09 pre combi - info z júna 2008, odvtedy v tejto veci nebola žiadna aktualizácia. Oproti štandardnému podvozku má športový o 15 mm zníženú svetlú výšku a podľa mňa v kombinácii s 17"kami to už bude moc tvrdé a diskomfortné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No ja nevim, asi bych doporucil se nejdriv projet - samo pokud je to u nejakeho obchodnika mozne, asi jich to k dispozici moc mit nebude. Ja osobne jsem byl prekvapenej, jak je FII na 17" z Roomstera Scout komfortni. Subjektivne to hodnotim jako komfortnejsi kombinaci nez 16" u FI. Proto si nemyslim, ze by celkovej vysledek kombinace FIIC, 17" alu a sportovni podvozek musel byt nejak prehnane nekomfortni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Maverick: problem je, ze vestinou maji jen kratka auta a to navic 1,2 takze je sportovni podvozek se bude asi tezko hledat... Mel jsem obrovsky problem najit predvadecku v 1,6 s automatem. Nakonec jsem ji tedy za pomoci Skody auto nasel v Pardubicich jako jedinou v CZ. Jde o to, ze jezdim 40% dalnice / 40% silnice 1.tridy / 20% mesto a nevim jestli si na tech 17 nevymlatim zuby a dost nerad bych aby po 3 mesicich cele auto rezonovalo jen diky tomu ze je tvrdsi ... Igor: diky za info - 15 mm to neni zas tak moc, cekal jsem to horsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 17tek bych se nebál na sezónu do nich jdu taky tenhle celý rok jsem jezdil na 16 a můžu Ti říct perfiš a rozdíl s 17kama není zas takovej v tvrdosti jen se auto víc naklání takže by to chtělo snížit. A proto se ptám má někdo zkušenost s kratšími pružinami třeba EIBACH nebo WEITEC?? Mám v plánu je na auto dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Crake: Je mi naprosto jasny, co tim myslis, ja osobne bych volil sportovni podvozek v kombinaci s 16" koly, myslim, ze je to idelani kombinace u FII z hlediska vzhledu, jizdnich vlastnosti a komfortu. Navic ze zkusenosti s Roomsterem Scout na 17" Kentaur vim, ze kola jsou na nasich tankodromech dost nachylna k poskozeni, a to jak disk tak pneu. 205/40 R17 uz je prece jen hodne nizkej profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Vracim se k tomuto tematu - pokud byste meli moznost volby objednali byste sportovni podvozek na FIIC +17" kola nebo zustali u standardniho podvozku +16"??? Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Blacky Odpoved Maverika je diky slouceny dvou stejnych vlaken o jeden prispevek zpet. :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) ja si myslím že sportovní podvozek ze 17 - kama bude nebude moc komfortní, na dobré silnici si myslím ok, ale jak vypadají naše silnice že...... to bych byl raději pro 17, ale bez sportovního podvozku, nebo 16 ale se sportovním podvozekem. Problém je ale v tom, že jsem ještě nikde neviděl fabku s 16 ctkama a se s níženým podvozkem.......ani na žádnem fotu. docela rád bych to viděl jak to vypadá..,, Editováno: 14. leden 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak mám na Vás otázku. Chci si koupit zkrácené pružiny a řeším dilema od jakého výrtbce je vzít. Mám vybrané Weitec a Eibach. Máte někdo s nějakýma pružinama zkušenosti?? Zkušenosti nemusejí být s FII, ale musí je výrobce na FII vyrábět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 no já mám rooma sport výbavy a mám ho tak 2-3cm níž než ostatní a z jízdy je to požitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A nemohl by si mi to vyfotit jak to cca vypada na aute. Ja bych chtel mozna vic, ale jeste nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 No nevím. Mám na autě 16" a přijde mi to dost tvrdý. Trpím při každý pitomý díře na českých zku*vených silnicích. Nedovedu si představit, že bych měl sportovní podvozek, to už bych se zbláznil definitivně. Jel jsem v BMW 1, který má podle mě ještě tvrdší podvozek než FII a po městě už to bylo u zuby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) No ja jsem mel taky 16 a zas takovej rozdil oproti 15 nebyl. Editováno: 9. Březen 2009, autor: Blacky Piskote ty vytrzniku - necituj posledni prispevek :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 2Piskot: Nedokážu posoudit. Znám FII jen na 16". Sice jsem se svezl se známým, který má 15" Antares, ale bylo to jen kousek a nějak jsem tu jízdu nevnímal, takže nevím. Nicméně oproti OII na 16" je to tvrdší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Omlouvam se za citaci nejak jsem se pretukl na mobilu:-( Ohledne kol na O2 to je neco jineho. Uplne jina guma. Profil 55 oproti 45 to se neda srovnat. Ale jsem na to zvedavej jaky to bude. Taky jsem jel kousek na 17 v F2 a bez pruzin a byla to dobra centrifuga:-D a rany na tom kousku co jsem jel tak byli stejne jako na mych 16kach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tyjo nevim, psal jsem to už tu někde jinde, ale F2 má stejnej podvozek s F1 a stim už nějaký ty zkušenosti mám, měl jsem F2 sníženou o cca 90mm a kola 9x16(s 215/40) a i 7x17(s 205/40) a i samo jiný menší rozměry a prostě vpoho mrkněte do sekce podvozek F1 a najdete rady podvozky jsou stejný tak i zkušenosti jsou stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A mohl by to nekdo zjistit jestli je to fakticky totozne s FI?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.