kláca Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 co vim tak i v reklama na F2 řikali že je postavená na lety prověřenym podvozku z F1, takže myslim že to bude stejný, nebo s minimálníma změnama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) To by chtelo nejak vyzkouset. Klidne bych se i obetoval. Prave premyslim o vyskove stavitelnem podvozku. Koukal jsem ze se dela na Kw, ale je to celkem dost penez. Ted jsem psal jestli se da poridit podvozek i od Weitecu. Delaji se na Rooma tak by snad mohli i na FII. Jen bych s tou vymenou pak potreboval pomoc to prehodit. Tak presne jak psal Klaca. Prisel mi mejl, ze podle Kw, HR a Weitecu jsou podvozky stejne jak pro FI tak FII Editováno: 23. Březen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak a je to potvrzený pokud budeš chtít pomužu s výměnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Super budu si to pamatovat. Kdyztak se na Tebe obratim s radama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Chlapci a děvčata, na kolik to vidíte snížené u téhle Fábky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 piskot: vidím to na 5-6cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 vaau moc pekny, ale to uz bych se bal vjet na polnacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) jj taky jsem si myslel, že ten "hajzlík" :-) bude mít štelovák, já půjdu zatím jen do pružin to už je moc, ale nikdy neříkej nikdy Editováno: 15. Duben 2009, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) Chcel by som sa opytat ci sa da kupit "SPORTOVY PODVOZOK" original od skodovky ako nahradny diel a co to asi stoji? Pri kupe noveho auta (vybava active) sa da doobjednat za cca 124 Eur. Editováno: 11. Listopad 2010, autor: markoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Mam standardny podvozok na fabii II (r.v.2008 - 1.2 44kW) a chcel by som na nu dat sportovy original od skodovky. Cenu jednotlivych dielcov som si uz zistil, avsak uvazujem, ze najprv by som vymenil len pruziny (-15) a neskor, ked mi odidu tlmice tak by som vymenil aj tie. Chcel by som sa opytat na Vas nazor. Ma to zmysel? Docielim vymenou pruzin potrebne znizenie (-15) alebo je nutne spolu vymenit aj tlmice? Cital som ze niektori si menia standardne pruziny za (-30) a nechavaju tam original tlmice. Ak im vydrzia aspon nejaky ten cas tak s pruzinami (-15) by mali vydrzat 2x tolko. Alebo nie? Dik za vsetky vase nazory, posterehy a priponienky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Já řešil sportovní podvozek tímto způsobem. http://www.fk-automotive.org.uk/websale7/FK-Suspension-Kit-High-Tec---35-40-mm---fit-for.htm?Ctx={ver%2f7%2fver}{st%2f3eb%2fst}{cmd%2f0%2fcmd}{m%2fwebsale%2fm}{s%2ffk-automotive%2fs}{l%2fEnglish%2fl}{mi%2f8-2834%2fmi}{pi%2f6401504%2fpi}{type%2fabhsuche%2ftype}{po%2f1%2fpo}{sf%2f%3Cs11%3ESkoda%3C%2fs11%3E%3Cs12%3ERoomster%20%28Typ%205J%29%3C%2fs12%3E%2fsf}{p1%2f9f91c22dd919e3ca9e04f3e28c657600%2fp1}{md5%2fcbdab7302f83c55df55a676f4ebbf502%2fmd5} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 a výsledek je takový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Čau! Chci se zeptat: take přemýšlím o koupi setu tlumičů a pružin přes FK Automotive, ale není k tomu potřeba přikoupit ještě něco? Mám na mysli stabilizátor nebo kyvná ramena? Protože některé sport. podvozky toto vyžadují. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 nic dalšího jsem nekupoval, pouze tlumiče a pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Ještě jsem se chtěl zeptat k tomu podvozku od FK. Někde jsem se na fóru dočetl že pánům na STK se to moc nelíbilo. Ještě jsem ten podvozek neobjednával, tak co třeba připojit k objednávce poznámku aby mě k tomu homologační list připojili pokud to jde. Něco podobného jako když kupuješ nová alu kola? Mám těsně před STK, tak přemýšlím že podvozek namontuju až pak. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Tak samozřejmě napsat to můžeš, jsou celkem ochotný. Já jim právě psal dodatečně, aby mi ho poslali a už ho mám doma. Kdyby se cukali, tak ti ho rád pošlu, je to v pdf-ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Spíš bych tě poprosil jestli by jsi mě neposlal text jak sis o to žádal v angličtině (nebo němčině), nemyslím že jsi to psal česky, že ne? Navíc, ty máš Roomster a já bych to potřeboval na Fabii II 1.6 16V r.v.2007. Ale to PDFko mi můžeš poslat také, aspoň se kouknu jak to vypadá. Můj mail: Spog@seznam.cz Moc díky za spolupráci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 pošlu ti to ve ve čtvrtek, teď jsem mimo domov. Jinak jsem jim psal německy, google překladač mi to přeložil. Zkusím ti poslat taky ten e-mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Tak ve ctvrtek... diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Posles mi teda ty veci jak jsme se o tom bavili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Posles mi teda ty veci jak jsme se o tom bavili? posílám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Zdarec! Jeste bych se zeptal k tomu podvozku od FK. Az ti prisel atest, zapsali ti ho do velkeho TP? Dik za odpoved.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 já o to ani nežádal, tak vůbec nevím jestli to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Cau! Chtel jsem se zeptat, kde se ti podarilo zjistit kolik stoji a kde se da sehnat original spotrovni podvozek od skodovky? Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribinačik Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Nazdar, ked v lete vymenim svoj original sportovy podvozok od skodovky za podvozok od Benet Automotive tak bude na predaj (pruziny a tlmice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.