Publikováno Září 15, 200816 r Kolegové jeke jsou ložiska v alternátoru myslím označení a rozměry ,mám 1.4 Mpi clasic
Září 15, 200816 r Tohle bude složitější, v první řadě záleží jaký tam máš namontovaný. Motorizace, výbava či rok výroby určuje pouze technické parametry alternátoru, nikoliv jeho přesný typ nebo výrobce.
Září 15, 200816 r Nie som si istý či v DP niečo takéto nájdeš a tým pádom aj to či ti niekto poradí. Prečo to riešiš?
Září 16, 200816 r Autor Nie som si istý či v DP niečo takéto nájdeš a tým pádom aj to či ti niekto poradí.Prečo to riešiš? No protože ty ložiska pískají tudíž jsou po smrti a chci je vyměnit.
Září 16, 200816 r Autor Daj to niekomu urobiť kto to robí, sám to radšej nerob Ložiska jsou vyměněné obě dvě stály 421Kč a udělal jsem to za 2hodiny práce a je krásné ticho v autě.A to mě zdrželo že jsem musel si udělat upravené packy na stahovák jinak se to dá za hodinu zvládnout s jedním prstem v nose.Já jsem jen chtěl vědět jaké tam jsou ložiska abych je došel koupit než se zmažu ,ale i takhle to šlo v pohodě.Kdysi jsem se živil opravováním aut takže tohle je v pohodě ale dostal jsem se nejdál ke Š120 dál už je elektronika a to mě nebere.
Únor 25, 20169 r Ahoj nevím jestli jsem špatně hledal je tady nějaký návod jak rozebrat alternátor. Fotky video atd. Potřebuji vyměnit ložiska. Nevím, jak se sundává řemenice. Dík za rady
Prosinec 18, 20177 r Poradí někdo, jaká jsou v alternátoru 70A ložiska? Ať hledám jak hledám, tak jsem nic nevygoooglil. Jedná se o Fabii 1,4 Mpi 50 kW typ AQW r.v. 2001 a alternátor je zatím originál je na něm číslo 047903015Q. Měly by tam být celkem 3. Děkuji
Prosinec 18, 20177 r obávám se, že nejspolehlivější metoda, je ty ložiska změřit, tedy nejdřív rozebrat. Podle mě dodavatelů může být víc, i když je velmi pravděpodobné, že ložiska budou stejná.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.