Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Přicházím s dotazem jak demontovat zrcátka, myslím tím rozebrat kompletně na O1 zajímá mě jak se dovnitř dostat, potřebuji vyjmout veškerou elektriku ven, včetně drátů a motorku. Mohl by mi někdo ukázat jak na to? Předem děkuji. Nerad bych rozbil skleněnou část tudíž zrcátko. ;) pro zajímavost vám pak ukážu na čem dělám. Vše budu fotit...

Budu celá střeva (motorky) ze starých do nových předělávat a když se povede tak bych rád předělal i vyhřívání ale bude to oříšek.

Upraveno od Ray

Jemne vypac sklo-zrkadlo zo spodu.

• Autor
Jemne vypac sklo-zrkadlo zo spodu.

Nooo, zkoušel jsem to a drží to tam opravdu fest. Takže ti nevím jak to tam je zacvakaný. Nechce to jít a opravdu bych je nechtěl rozbít.

Ako priklad Ti budem hovorit o lavom zrkadle.

Zatlac prstom na lavu cast "skla" tak, aby sa natocilo maximalne ako to ide. Vpravo mozes potom vopchat prst a jemne zacat pacit. Vo vzniknutej diere uvidis uchyt. Su to 4 zapadky okolo toho kruhoveho stredu v ktorom su motorceky.

Opatrne to postupne "vylup" / vypac zo vsetkych uchytov. Zostane Ti to visiet na dvoch kablikoch, teda ak mas vyhrievane zrkadlo.

Vnutri uz potom pomocou torx srobovaku mozes veselo rozoberat. :)

• Autor

Začal jsem rozebírat pravé zrcátko, ale u pravého jsem musel tlačit na levou stranu aby na pravé straně zrcátka vznikla díra na prsty, ani jsem nemusel moc tlačit a udělalo párkrát cvak cvak a zrcátko bylo venku. což mám radost, jelikož je v celku. Nejlepší bude když tam žádný šroubovák strkat nebudeme, je tvrdý a sklo by nemuselo vydržet, prsty jsou měkké a není tu takové riziko prasknutí. Zde prozatím přikládám fotky ;) jinak spodní okraj zrcátka byl již popraskaný a to je taky důvod proč budu komletně celá zrcátka měnit. za ty které uvidíte na fotkách.

post-4043-1221562544_thumb.jpg

post-4043-1221562585_thumb.jpg

post-4043-1221562879_thumb.jpg

post-4043-1221563552_thumb.jpg

post-4043-1221563585_thumb.jpg

post-4043-1221563619_thumb.jpg

post-4043-1221563655_thumb.jpg

post-4043-1221563675_thumb.jpg

post-4043-1221563698_thumb.jpg

post-4043-1221563737_thumb.jpg

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

• 4 měsíce později...

kluci mohli by jste mi sem někdo hodit fotku pravého skla zrcátka z vnitřní strany?? jedná se mi o manuál, bez výhřevu

Na fabku? Nebo ochcavku? Fabku ti mužu vyfotit

• 4 týdny později...

ahoj lidičky, můžete mi někdo popsat postup naopak při nasazování skla do zrcátka (pravé- dlouhé), jestli jsou tam nějaké vychytávky na co dát pozor atd. ...... díky zdenda

Je to bez problemov, prilozis zrkadlo do spravnej polohy a prstami zatlacis priblizne na ten prstenec na ktorom su zapadky. Zacvakne a mas to hotove. :)

Je to bez problemov, prilozis zrkadlo do spravnej polohy a prstami zatlacis priblizne na ten prstenec na ktorom su zapadky. Zacvakne a mas to hotove. :)

jo díky tak se povedlo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.