Fridom Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) Článek se přepisoval, tak to zde mažu a dávám odkaz na přepsaný článek.http://www.olin.cz/e...ce-patych-dveri Editováno: 6. Březen 2012, autor: Fridom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) gratulace ... skoda ze jsem to nevedel pred tydnem .. kua Editováno: 16. Září 2008, autor: z-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Díky, nevěřil jsem tomu do poslední chvíle, až když jsem měl auto pěkně doma, tak až poté jsem to uveřejnil, co kdyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 skoda tech dveri, uz je mam opravene .. sklo bych bral taky nove, skoda ....... ikdyz tam jsou i jine cesty na vymenu jak jeste neco najdu, tak to taky zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 skoda tech dveri, uz je mam opravene .. sklo bych bral taky nove, skoda ....... ikdyz tam jsou i jine cesty na vymenu jak jeste neco najdu, tak to taky zkusim jj vím že okno se dá měnit i jinak a také zadarmo, ale když už mi ho tam dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 taky gratulace, to potěší, ve kterém autorizovaném servisu ti to tak pěkně udělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 taky gratulace, to potěší, ve kterém autorizovaném servisu ti to tak pěkně udělali? Díky, to si myslím že není podstatné, byla to standartní reklamace, tak že by neměl být problém v jakémkoli servisu Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prxl Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Dělali mi stejnou opravu v jednom autorizovaném servisu v Brně. Dveře byly pěkné, sklo bylo pěkné, škoda jen, že po vyjetí ze servisu nefungoval zadní stěrač. Tak jsem se po pár ujetých metrech vrátil a oni ho za 5 minut opravili. To, že nefunguje třetí brzdové světlo, centrál v 5. dveřích a osvětlení SPZ jsem zjistil až za několik týdnů. Prostě to nezapojili správně. Papír jsem od toho neměl (nedali mi ho, já bloud se po něm neptal, když to platila Bolka) a servis se bez papíru nechtěl o ničem bavit. Nejdříve jsem je chtěl dát na black list, ale nakonec jsem jim vděčnej, protože jsem se naučil spoustu nového o autoelektrice. Všechno jsem opravil sám. Byly to nejrůznější závady. Vůbec nejkurióznější bylo 3. brzdové světlo, kde byly spojený obráceně dva konektory, přestože mají jeden rožek zkosený, aby nešly přepólovat. Buď v tomto autorizovaným servisu dělají úplní joudové, nebo byly napitý, nebo to dali 14letýmu učni, kterej viděl první auto v životě až to moje. Jinak gratuluju k novejm dveřím. Potěží to, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 16. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2008 prxl: Mě vše funguje jak má a papír jsem dostal tak že pohoda. Samo že jsem velmi potěšen, když si spočítám cenu za novej lak dveří, nové okno, novej znak atd. tak o to mam pak ještě věčí radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 no as záleží na servise. já sem to měl zrezlí podobně. akorát mina tom ještě držela barva. měl si holt štěstí. no uvidím, co mi napíšou ze škodovky, jestli v tom není nějaký šmé. s F3K asi končím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 17. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2008 no as záleží na servise. já sem to měl zrezlí podobně. akorát mina tom ještě držela barva. měl si holt štěstí. no uvidím, co mi napíšou ze škodovky, jestli v tom není nějaký šmé. s F3K asi končím. Máš fotku jak to vypadalo u tebe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 pohledám, ale asi sem si to nefotil, ale zkusím se podívat na poslední fotky auta. sem vůl, že sem si to nevyfotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 17. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Tak koukám že né každému to projde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50932&st=25 Kubiik: Jsem zvědav co ti odpoví. Když nějaké srač*y, tak bych jim poslal odkaz na toto téma a zeptal bych se jak je možné, že někomu to projde a někomu ne. Jestli to říší zrovna jak se někdo vyspí, nebo jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 podmínka pro uznání např. je, že vůz nesmí být havarován Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Tak to zrovna mí auto bylo, bejv. ,majitel co mi to prodal, tak pár dní před prodejem nedobrzdil v koloně a lehce to naboural Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 tak jsem z toho jelen, řekli mi to ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 A hlavně nechápu jak poznají že je to bourané a co to má společného z reklamací na rez na kastli. Jasně, když bych měl nabourané 5 dveře a pak by začli reznout, nebo kdybych je měl nějak upravené, třeba zavařenou SPZ atd. tak neřeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 to moje bouraný nebylo. asi to fakt rozhodujou podle toho jak se vyspí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 tak to jsou pěkný kok.ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Kubiik: Ale fakt bych se v tom trošku zašťoural, když to de u mne, tak to musí jít i u tebe ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 tak sem si pro to v pátek byl. děs. práh sice opravili, ale je na tom krupice a barvu nenechali pořádně zaschnout a přibouchli na to dveře. no a ten kufr budou taky opravovat, protože hrana kufru je bída a děs. a v obou byly zrnka prachu... no a když sem si to auto bral, tak nesvítily lampičky v kufru. tak sem jim to říkal, že to nesvítí, tak mi na to řekli, že s tím nic nedělali. odjel sem, ale pak sem se tam zase vrátil. nakonec zjistili, že nezapojily konektor od zámku. ochota to se mnou řešit skoro nula. tak sem jel s brekem domů. doma sem to říkal tátovi, ten se nasral a jel to tam se mnou vyřešit. navrátil z příjmu oprav se s ním neměl moc ochotu bavit, ale naštěstí se tam objevil majitel p. kotrba a vyřešili sme to tam s nima... takže už to řešit nebudu. takovej přístup mi za to nestojí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 napsal bych stížnost do škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak to je síla, to se stát mě, tak tam udělám takovej rachot že by se tam s toho posr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 no já nemám fotky, nějak sem si to zapomněl vyfotit, ale psal sem do škodovky a ti mi psali, že doporučili tohle řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 hm a u mne výměna celejch dveří, zajímavé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.