Přejít na obsah

Záruka na kastli 10 let

Fridom

Doporučené příspěvky

Dělali mi stejnou opravu v jednom autorizovaném servisu v Brně.

Dveře byly pěkné, sklo bylo pěkné, škoda jen, že po vyjetí ze servisu nefungoval zadní stěrač. Tak jsem se po pár ujetých metrech vrátil a oni ho za 5 minut opravili.

To, že nefunguje třetí brzdové světlo, centrál v 5. dveřích a osvětlení SPZ jsem zjistil až za několik týdnů. Prostě to nezapojili správně.

Papír jsem od toho neměl (nedali mi ho, já bloud se po něm neptal, když to platila Bolka) a servis se bez papíru nechtěl o ničem bavit. Nejdříve jsem je chtěl dát na black list, ale nakonec jsem jim vděčnej, protože jsem se naučil spoustu nového o autoelektrice.

Všechno jsem opravil sám. Byly to nejrůznější závady. Vůbec nejkurióznější bylo 3. brzdové světlo, kde byly spojený obráceně dva konektory, přestože mají jeden rožek zkosený, aby nešly přepólovat.

Buď v tomto autorizovaným servisu dělají úplní joudové, nebo byly napitý, nebo to dali 14letýmu učni, kterej viděl první auto v životě až to moje.

Jinak gratuluju k novejm dveřím. Potěží to, že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak koukám že né každému to projde :(http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50932&st=25

Kubiik: Jsem zvědav co ti odpoví.

Když nějaké srač*y, tak bych jim poslal odkaz na toto téma a zeptal bych se jak je možné, že někomu to projde a někomu ne.

Jestli to říší zrovna jak se někdo vyspí, nebo jak.

Odkaz ke komentáři

tak sem si pro to v pátek byl. děs. práh sice opravili, ale je na tom krupice a barvu nenechali pořádně zaschnout a přibouchli na to dveře. no a ten kufr budou taky opravovat, protože hrana kufru je bída a děs. a v obou byly zrnka prachu... no a když sem si to auto bral, tak nesvítily lampičky v kufru. tak sem jim to říkal, že to nesvítí, tak mi na to řekli, že s tím nic nedělali. odjel sem, ale pak sem se tam zase vrátil. nakonec zjistili, že nezapojily konektor od zámku. ochota to se mnou řešit skoro nula. tak sem jel s brekem domů. doma sem to říkal tátovi, ten se nasral a jel to tam se mnou vyřešit. navrátil z příjmu oprav se s ním neměl moc ochotu bavit, ale naštěstí se tam objevil majitel p. kotrba a vyřešili sme to tam s nima... takže už to řešit nebudu. takovej přístup mi za to nestojí..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...