davidecek19 Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 tak to vypada ze to bude nekde v mezivrstve - sam nevim z kolika vrstev se ten plosnak sklada ale taky me neco nefaka tak jak ma, takze se nato juknu az v tydnu- ted nemam cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Tu máš ty obrázky 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tam jak je nahoře ta šipka je ten rezistor,chyba může být ve tvém případě možná jinde.Zkus a uvidíš,jinak doporučuji procínovat celou desku ale je to drbačka.Jinak to maká už týden a je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 tam jak je nahoře ta šipka je ten rezistor,chyba může být ve tvém případě možná jinde.Zkus a uvidíš,jinak doporučuji procínovat celou desku ale je to drbačka.Jinak to maká už týden a je to v poho OK dík moc ,zkusim a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Pavlis Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Pánové, mám ten stejný problém, už vím čím to ale je, je vadný stabilizátor TLE 4276g.Stačí ho pořádně proletovat a zese jezdíte jako o závod. Je to tutovka(typická vada). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Pánové, mám ten stejný problém, už vím čím to ale je, je vadný stabilizátor TLE 4276g.Stačí ho pořádně proletovat a zese jezdíte jako o závod. Je to tutovka(typická vada). Tutovka to neni v zadnem pripade. Po proletovani stabilizatoru to fungovalo mesic, pak to lehlo znova a uz to kolem stabilizatoru nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host joachimdarmo Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Zdravim vsetkych s vadnymi budikmi. Po preletovani vsetkych smd to fungovalo mesiac. Po vymene spomynaneho stabilizatoru to fungovalo mesiac. Ale po vymene dalsieho stabilizatoru z dosky WV Golf a pridanie poriadneho hlinikoveho chladica na ten stabilizator to ide uz 3 mesiace. Viem, ze to nieje ta chyba, ale zatial to ide. Vsimol som si pri diagnostike, ze ten stabilizator je velmi horuci. Tak som tam namontoval chladic. Uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fefe Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ahoj,tak jsem vymontoval budíky,poslal to tomu člověku co psal že to spraví,poslal mi je zpět (obratem)a zatím to chodí bez problémů (je to asi měsíc)-jen že je to tak drahý Franta z Hodonína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Mě to dělalo taky, ale zhaslo mi všechno nešly mi ani blynkry a svítilo mi ABS a pípalo. Bylo to v zapalování musím při nastartování trošku pootočit klíčkem zpět mám tu samou chybu. Ale s rozdílem že mi padá pouze rychloměr a otačkoměr funguje. Byvaly majitel říkal že mu auto vykradli a že se asi s ním pokusili i odjet ale měl to zamknuté construktem. takže utřeli nos vzali radio a prchli, jo a poničili zámek spolujezdce, což sem před pár hodinami dal do kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 pravě je to měíc po přeletování přístrojovky a je to v pohodě,dle mého soudu to dělal nějaký studeňák.Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado-TROMBON Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Mám stejný problém na Octávce1,8 20V turbo 1998 ručičky občas naskakují ,ale čím dál méně.Pokouším se sehnat jiné budíky.Neukazuje to rychlost,otáčky ,teplotu ani benzín.Nefunguje zvuková signalizace vypnutí světel a benzínu! Dokáže to někdo opravit?Pokusím se kontaktovat "Borce" na tel.608605688 pokud to bude fungovat klidně mu 1500 dám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Ahoj,dnes jsem oholil celou desku a procínoval všechny SMD součastky.A na jednom místě ,ejhle? odjebal se rezistor. I moja roba povedala ,že byl uchyceny iba z jednej strany..Ona temu rozumi .Budíky jdou ,hlavně nedýchat až to spadne dam vědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Chlapi, kurňa pomôžte. Idem sa z tých budíkov zblázniť. Chýtím ich a rozbijem. Ak to niekto vie opraviť, nech nieje lakomý a aspoň naznačí, že kde to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Zkus to pořádně přeletovat ,ale komplet celou desku.Mi to zatím maká už skoro druhý měsíc v pohodě.Abych to ,ale nezakřiknul.Nebo skus borce co to spraví za 1500,- tel. číslo je v předešlých příspěvcích.Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Už som preletoval všecko aj dva krat. A stale to vypdava. Ide ma trafit šlak. Ten manik je niekde od Prahy a ja som zo SR. Ti kokso. To je kilometrov. To ma bude stat najmenej 5000,-. Serem na to. Predam to a hotovo. HEEEEEEEEELP ME!!!!!! joachimdarmo@azet.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) je to zvlašte že ručičky "padli" na nulu...keby si im odpojil napajanie tak by zostali stat na mieste kde boli a nepadli by. čiže "drivery" na tie krokače musia fungovať a vada je niekde ešte pred nimi... odkial si joachim? Editováno: 14. Září 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Zdravim ta Pofor. Som kusok od NR. 10 km. Som uz z toho zufaly. Ani ta rychlost,alebo otacky cloveku tak nevadia ako ta nakazena teplota a hlavne v lete a palivo. Uz ma to 2x nechalo. Lebo som si myslel ,ze tam este nieco je a ono tam nic nebolo. Uz ma kontaktoval jeden manik z Michaloviec,ze to vie opravit. Ale budem vdacny za kazdu radu. Viem,ze za vdaku si clovek dnes nic nekupi, ale vieme aka je doba a ake su drahe veci na auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 před měsícem se mi stala na první pohled záhadná věc - vypadla mi kompletně elektrika, spadly všechny budíky, zhasnul motor, vypadly světla - prostě najednou z ničeho nic všchno zhaslo auto sem chtěl odtáhnout, ale po chvíli sem to nastartoval, ale když sem rozsvítil tak to zdechlo, po chvíli zase nastartoval, ale nepouštěl sem světla a dojel bez problému cca 3 km domu táta je elktrikář, tak se na to kouknul (já sem jel do práce na noční...) a nenašel nic (prošel ukostření baterky,pojistky, vlastní baterku, alternátor...) když sem to druhej den zkusil tak ze začátku všechno fungovalo, ale po chvili to zase kleklo, a slyšel sem "jiskření", který táta neslyšel, tak sme šli po relátkách a světe div se - našel sem vyhřátej drát, kterej byl u jednoho relátka a byl napíchnutej na ovládácí proud, drátek se vyhřál, protože nebylo dotažený očko (z pocínovanýho měděnýho očka, bylo jenom měděný jaká tam byla teplota) ten drát tam dával mechanik, co mi dělal alarm, a prostě ho nedotáhnul, jinak uděla skvělou práci, ale je to jenom člověk ael zapomínat by neměl, byl sem z toho pořádně vysranej, sem myslel že je odpálená jednotka nebo tak něco takže i takovýhle banální věci se stávaji, a člověk se nestačí ani divit - jedna blbě dotažená matička a málem to dokurvý celý auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tak co pani, stale nic? Stale na to nik neprisiel? Nebudte labute a pomozte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Hmm, tak se taky pridam k padajicim budikum... pada mi nastesti pouze rucicka chladici kapaliny, ostatni zatim drzi. Zacalo to zhruba pred mesicem po vymene chladice, ale padajici rucicku s vymenou chladice urcite nespojuju, protoze jsem se dival diagnostikou (nekolikrat) za jizdy na teplotu chladici kapaliny a hodnota z cidla teploty je v pameti ridici jednotky v poradku, okolo 90 stupnu i kdyz rucicka spadne na 50. V cidle teploty nebo dratech teda problem urcite neni, ten bude v budicich. Diagnostika pochopitelne nenacte vubec zadne chyby. Zkousel jsem nedavno proletovat stabilizator, ale zadne zlepseni... tak zatim nevim co s tim a jak to resit... Ocenim jakykoliv tip. Octavia I Combi, r.v. 2002, 1.9 TDi 66kW ALH, najeto 150t km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 tento problém se týká octavii do 99. u tebe je špatný čidlo teloty - hledej nedávno se to řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 To Vasa: Ja vim, myslis treba tohle vlakno http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13498. Cetl sem uz predtim nez sem to napsal sem, ale muj nazor je, ze problem na mem aute bude jinde. Jak rikam, pres diagnostiku sem nenasel vubec zadnou chybu a to ani za jizdy kdy vidim hodnotu teploty v ridici jednotce online, registr zavad je prazdny... ale uz sem si zvykl a neresim to :-) V posledni dobe se to trosku uklidnilo, rucicka teploty spadne jen vyjimecne. Ale v poradku to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 mě to ze začátku taky nehlásilo chybu a v bloku to ukazovalo taky dobře, to čidlo je dvojtý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Chlapy zdravim . Este nikto nic? Nikto na to nedosiel kde je problem padajucich ruciciek? Ten kto to ma pooprave, nech nieje lakomy a napise problem sem. Musime si pomahat. Diky a nazdravie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudan Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zdravím, mám oct.98 tdi a taky mne zlobily budíky.Ze začátku spadly třeba jednou za tejden,pak se to začalo zhoršovat a nakonec spadly hned po každym startu.Jen tak jsem si hrál s diagnostikou a při té příležitosti přepsal km.Od té doby budíky nespadly ani jednou ,makaj jak maj už alespoň měsíc.Je to možná blbost nebo náhoda,ale fakt to tak je. Jakej je na to Váš názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.