zdendaxv Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Zdar všem, mám menší problém s identifikací potahu v me fabce rv 2001 vybava konfort. Potrebuji koupit novy origo potah na zadni sedak. a potrebuji identifikovat co je to za potah, abych ho mohl obednat... v autorizovanem servise mi neporadi...jen potrebuji info, aby to nasli v etke. Dik, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 co sem hodit foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Zdar všem,mám menší problém s identifikací potahu v me fabce rv 2001 vybava konfort. Potrebuji koupit novy origo potah na zadni sedak. a potrebuji identifikovat co je to za potah, abych ho mohl obednat... v autorizovanem servise mi neporadi...jen potrebuji info, aby to nasli v etke. Dik, Zdárek Zdenále,tady máš odkaz,tak na to mrkni,třeba ti to pomůže.Jak jsem na to v rychlosti koukal,tak jsou to origo potahy a jmenujou se taky stejně.Je to vzorník i s obrázkama,tak se to dá pohledem odhadnout. http://www.autointerier.cz/katalog.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaxv Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Zdárek Zdenále,tady máš odkaz,tak na to mrkni,třeba ti to pomůže.Jak jsem na to v rychlosti koukal,tak jsou to origo potahy a jmenujou se taky stejně.Je to vzorník i s obrázkama,tak se to dá pohledem odhadnout. http://www.autointerier.cz/katalog.html to je ono Tomíno, dík moc za help... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaxv Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 co sem hodit foto Sorry, momentalne nemam k dispozici foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.