Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak v tomto osazenstvu je to jediný co je jasný a na co se nemusíte domlouvat Ještě je to všechno otevřený ale jistý je to, že se stěhovat budu jenže kdy a kam - toť otázka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ty seš ale doraž taky vím že to máš daleko, ale přespat můžeš/te u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 "Daleko" je to poslední co by mě vadilo ale to asi neklapne . Jak bude teplo tak mám v plánu několik weeletů i tam k vám nahoru tak se určitě uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj, vím kolik srazíků plánuješ v květnu tak celkem chápu, že peníze se netisknou doma na tiskárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kdyby jenom květen !!! V dubnu doufám že bude besídka, v květnu Turnov sami s Danem, spolu SkodaHome, Doksy a v červenu Beskydy. K tomu mám z hokny týden lázní v Teplicích nad Bečvou tak řešíme termín asi bez Dana a dovča v létě na kterou zatím není čas řešit, plus nějaký weekendovky !!! Tak je to konečně veselejší v tom životě když je s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tj! tak to Ti přeju, ať Ti všechno vyjde! rozhodně si to zasloužíš! besídka bude kde? zase u Jihlavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Vitto se ještě nevyjádřil ani mě neodepsal tak nevím Měla by, ikdyž posledně se říkalo že není vyloučená změna prostředí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 kdyby to bylo blíže na sever a nebo se domluvím s Bobíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Proč né Musím mu zase napsat abych si nedomluvil ty lázně zrovna do besídky - to bych nerad !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 jj, napiš mu a dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To musím páč duben je za chvílu, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 no to mi povídej! už v práci moc nepobydu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To chceš říct že smlouva na dobu určitou cos psal se změnila na dobu jistou a konečnou - to snad né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 doba určitá do 31.3. a prodlouží max. na 2 měsíce.. pak se zas uvidí co dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Nic moc teda Ale zase aspoň něco !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak nevím co je lepší, jestli to, že tam zůstanu o 2 měsíce dýl, nebo skončím teď a najdu si něco jinýho už teď.. nebo taky můžu být kdoví jak dlouho bez práce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Asi bych se koukl i jinde ale to taky dnešní době nebude žádná sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak já koukám po práci každej den.. posílám životopisy, ale nikdo se neozývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Daku, co zkusit uplně změnit obor, porozhlednou se v jiných sférách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 luky: to mě taky napadlo, posílám životopisy kde se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak já koukám po práci každej den.. posílám životopisy, ale nikdo se neozývá No jo, jiná doba která je nanic !!! Ale né ta kde host vyhazuje vrchního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak tahle doba by přijít mohla, to bych se nezlobil zdědit jeden hotýlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jeden, dva -no bylo by to zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Vraťte se zase na zem chlapi. To by se líbilo každýmu, né jen vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ale třeba taky né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.