Alf Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Přestala mi fungovat zásuvka pro zapalovač, zkontroloval jsem konektor u zásuvky i pojiskový blok. Pojistka je dobrá +12V odchází ale na konektoru už není. V DP jsem se díval že to jde přímo z pojistky na konektor zapalovače,drát červeno černý, ale v autě mám jiný drát co jde z pojistky pozice 41 než na konektoru. Nevíte jestli se tam třeba nemontovalo nějaké relé? OCTAVIA COMBI TDI 81kW rv2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ahoj.... Model před faceliftem má jednu vec navíc... je tam rele ktere odpoji 12V do zásuvky pokud máš zamáčklou pojistku na okna...... rele najdes na přídavném bloku za pojiskovkou...... zároven old model to má přes klíček a new stale 12V....... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Díkes kouknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Díkes kouknu na to. napiš jak si dopad.....jinak častá závada je zamáčklá pojistka na okna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Díkes kouknu na to. napiš jak si dopad.....jinak častá závada je zamáčklá pojistka na okna.... Jo je to přesně ono ta pojistka + zapalování. Zapalování jsem zkoušel ale ta pojistka mě nenapadla, nevím z jakého důvodu je to blokované. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Díkes kouknu na to. napiš jak si dopad.....jinak častá závada je zamáčklá pojistka na okna.... Jo je to přesně ono ta pojistka + zapalování. Zapalování jsem zkoušel ale ta pojistka mě nenapadla, nevím z jakého důvodu je to blokované. Díky za tip. no kvůli dětem ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Díkes kouknu na to. napiš jak si dopad.....jinak častá závada je zamáčklá pojistka na okna.... Jo je to přesně ono ta pojistka + zapalování. Zapalování jsem zkoušel ale ta pojistka mě nenapadla, nevím z jakého důvodu je to blokované. Díky za tip. no kvůli dětem ne to mě taky napadlo ale ony se k zapalovači stejně nedostanou protože je tam loketní opěrka proč to potom na faceliftu zrušili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Díkes kouknu na to. napiš jak si dopad.....jinak častá závada je zamáčklá pojistka na okna.... Jo je to přesně ono ta pojistka + zapalování. Zapalování jsem zkoušel ale ta pojistka mě nenapadla, nevím z jakého důvodu je to blokované. Díky za tip. no kvůli dětem ne to mě taky napadlo ale ony se k zapalovači stejně nedostanou protože je tam loketní opěrka proč to potom na faceliftu zrušili? to nevim asi nějaký soudruh s NDR udělal někde chybu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Díkes kouknu na to. napiš jak si dopad.....jinak častá závada je zamáčklá pojistka na okna.... Jo je to přesně ono ta pojistka + zapalování. Zapalování jsem zkoušel ale ta pojistka mě nenapadla, nevím z jakého důvodu je to blokované. Díky za tip. no kvůli dětem ne to mě taky napadlo ale ony se k zapalovači stejně nedostanou protože je tam loketní opěrka proč to potom na faceliftu zrušili? to nevim asi nějaký soudruh s NDR udělal někde chybu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Může mi prosím někdo poslat zapojení toho zapalovače přes relé, já to v DP nenašel Asi neumím hledat, předem díky. Octavia combi SLX 81kW rv2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tak jsem to přes víkend odpojil. Bylo tam relé 39, které jsem nahradil klemou a zásuvka funguje pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Standa Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 po pár dnech když nejezdím mám totálně vybitou baterku. 1,6 - v servisu řekli, že není nikde problém, ale pořád se to opakuje a nikdo na to nemůže přijít. Nestalo se Vám něco podobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 po pár dnech když nejezdím mám totálně vybitou baterku. 1,6 - v servisu řekli, že není nikde problém, ale pořád se to opakuje a nikdo na to nemůže přijít. Nestalo se Vám něco podobné? Chce to měřit klidový proud na jednotlivých vývodech z baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 přesne docela hledání a čas ale jde vše......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Ty vole a já si tam nechal natáhnout novej drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Ježiši tak on zapalovač nefunguje když je zapnutá pojistka na okna, tak to by mě za živýho boha nenapadlo, tak teď už vímodkud vítr vane, tohle mě zachránilo. A já málem reklamoval adaptér na dobíjení mobilu a adaptér na notebooka že nefunguej. CHlůapi díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zdravim, na Octavii I sa mi pokazila palubna zasuvka (zapalovac), nieje v nej napatie. Vsetky poistky su ok. Neriesil niekto z Vas podobny problem? Nechce sa mi rozobrat pol auta aby som to opravil. V kedysi som mal podobnu Octaviu v praci, tam bola ta ista zavada. Predpokladam, ze je to nejaka nemoc. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zdravim, na Octavii I sa mi pokazila palubna zasuvka (zapalovac), nieje v nej napatie. Vsetky poistky su ok. Neriesil niekto z Vas podobny problem? Nechce sa mi rozobrat pol auta aby som to opravil. V kedysi som mal podobnu Octaviu v praci, tam bola ta ista zavada. Predpokladam, ze je to nejaka nemoc. Nasiel som tu uz podobny prispevok. V mojom pripade to zial nieje v poistke zadnych okien. Vdaka. Marian, Octavia 81kW TDI, 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Zdravim,na Octavii I sa mi pokazila palubna zasuvka (zapalovac), nieje v nej napatie. Vsetky poistky su ok. Neriesil niekto z Vas podobny problem? Nechce sa mi rozobrat pol auta aby som to opravil. V kedysi som mal podobnu Octaviu v praci, tam bola ta ista zavada. Predpokladam, ze je to nejaka nemoc. Nasiel som tu uz podobny prispevok. V mojom pripade to zial nieje v poistke zadnych okien. Vdaka. Marian, Octavia 81kW TDI, 2002 zmeraj ci ide prud na poistku cislo41 ak ide. tak potom pozri kable k zapalovacu. ci je zasunuty napajaci konektor do zapalovaca. skus vymenit povodnu poistku za inu.. je to 15 amperova (modra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Bylo by dobré než začneš někam něco psát a vkládat, zjistit si aspoň něco málo jak se to dělá aneb přesouvám tam kam to patří a kde Ti někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 9. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Asi máš aktivovanou pojistku otevírání zadních oken u dveří řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 (editace) Taky bych to viděl na tu pojistku. U některých ročníků vypne i zásuvku. Editováno: 10. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Zdravim,na Octavii I sa mi pokazila palubna zasuvka (zapalovac), nieje v nej napatie. Vsetky poistky su ok. Neriesil niekto z Vas podobny problem? Nechce sa mi rozobrat pol auta aby som to opravil. V kedysi som mal podobnu Octaviu v praci, tam bola ta ista zavada. Predpokladam, ze je to nejaka nemoc. Nasiel som tu uz podobny prispevok. V mojom pripade to zial nieje v poistke zadnych okien. Vdaka. Marian, Octavia 81kW TDI, 2002 Pojistka zadních oken... asi ji máš zaplou a zásuvka nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 pojistka zadních oken funguje u předfaceliftů........facelift už to má bez!!!! takže pojistka a potom vedení......konektor....atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian1 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 pojistka zadních oken funguje u předfaceliftů........facelift už to má bez!!!!takže pojistka a potom vedení......konektor....atd.... vdaka vsetkym za radu, idem na to. Marian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.