Přejít na obsah

Úprava motoru

Gumin

Doporučené příspěvky

chtěl bych dobrej výkon, ale taky aby motor ještě něco vydržel. Takže si myslíš, že třeba taková úprava motoru, jako nabízí dieselpower na 111kW je dobrá volba?

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc o smazani??? Tak se pochlub jak si se rozhodl, treba to pak pomuze dalsim...

rozhodl jsem se pro dieselpower. Nechám si udělat úpravu na 111 kW, jen jsem zvědavej jestli mají zastoupení i na Moravě. Chomutov je pro mě přece jen trochu daleko. Jak se s nima zkontaktuji, dám vědět, jak jsem dopadl.

Odkaz ke komentáři

Úpravu od Dieselpower na 111kW je vpodstatě možné provést i v Brně. Odkud jsi?

Právě jsem komunikoval s člověkem od dieselpoweru. Prodiskutoval jsem s nim moji představu o úpravě motoru. Pak mi, k mému potěšení, sdělil a tím i potvrdil tvůj návrh, že je možné provést úpravu i v Brně u firmy RFAuto. Tento týden se s nima nestihnu spojit, zavolám jim hned v pondělí, ať už se taky někam pohnu. Dám vědět, jak jsem dopadl. Jsem z Olomouce.

Editováno: , autor: Gumin
Odkaz ke komentáři

Takže všechno jsem si obvolal a domluva je na světě. Za 14 dní se motoru budou dávat vstřikovací trysky Sprint 764 a chip, tohle bude dočasné, do té doby než budou peníze na konečnou úpravu na 121kW. Předpokládám že si to asi nadělím na Ježíška lol

Editováno: , autor: olisoft
necituj svoj vlastny prispevok...
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...