Přejít na obsah

Jake jsou pdole Vás lepsi kola na zimu? sirsi nebo uzsi?

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,snad jsem to dal do spravne kategorie an ekde to tu neni,hledal jsem a nic mi to nenaslo, takze:

zajimalo by me ,jestli si mam nechat na zimu 15" plechace 195/65 R15 ,nebo si na me RS SPYDERY 17" koupit zimni 225/45 R17

Zajimalo by me + a - techto kol v zime. Urcite by me k tomu zajimalo i to jestli jeste kolum skodi zimni období ( sůl, snih,led atd).

Díky moc za nazory a za pomoc pri rozhodnuti! :palec2:

Vloženo

čím širší guma, tím větší styčná plocha s vozovkou... z toho logicky vychází, že čím šiřší guma, tím líp! :) nevím z čeho se plánujete hrabat??!! jestli z 10 centimetrových "závějí", tak snad nepotřebujete úzkou gumu ne? :kol-98:

Návštěvník
Vloženo

no jasne ze uzka pneu - to by snad melo vedet kazdy dite - kolik vam tu je let ze se tu hadate ?

Vloženo

užší lepší na vyhrabání se ze sněhu,širší lepší přilnavost na zledovatělé vozovce. Na ježdění do hor lepší užší,na běžný ježdění bych volil širší. Ale vetšinou rozhoduje cena,tak mám klasiku 195 :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...