Přejít na obsah

Motor klepe, nechce jet a na plyn nereaguje

zeno

Doporučené příspěvky

Nevím jestli to zde nebylo, ale co jsem koukal tak jsem to zde nenašel. Potřeboval bych poradit s jednou závadou. Mám motor 1,6 (typ AEE). Většinou se závada děje když motor není dostatečně zahřátý. Při přeřazování na vyšší stupně motor začne silně cukat (na otáčkoměru cca 2000 ot.), občas nereaguje na sešlápnutí plynu a chytne se až později. Jeví se to jako kdyby nebyly dostatečné otáčky, i když ty tam při přeřazování jsou . spíš z toho mám pocit, že se dusí??? Ale nevím. díky moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Mám podobný problém na mé Feldě combi, r.v. 1999, 1.3 MPi, 50 kW. Já to ale za problém nějak nepovažuju, beru to spíš tím, že je to normální chování u motoru za studena. Pokaždé, když nastartuju auto za studena, tak trošku silně vibruje a vždy na prvních 15 vteřin jízdy, spíš rozjezdu, chvilku nereaguje na plyn, udělá nepříjemný lupnutí v motoru a pak už to jede normálně a přestane vibrovat a chová se normálně. Nebo je v tom nějaký problém? Či něco z toho, co napsal KaJe? Předem díky za případné info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...