Přejít na obsah

Křídlo Autostyl Janko Fabia I


Krt333k

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, nenajde se někdo kdo by měl tohle křídlo na své Fabii? Hledam jsme po netu foto jak vypadá na autě ale marně, kdyby ste ho někdo měli na svém miláčkovi hoďte sem prosím nějaké fotky zajímal by mě celkový dojem což z téhle fotky poznat nejde. Předem díky.

1-11424925576877.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

'Krt333k' sorry nemam, a mimochodom na obrazku je octavia combi, takze na fabke to bude urcite vyzerat inak ;)

Ahoj jo máš pravdu stala se chybička ale není to octavia combi ale fabia combi jak sem to stahoval tak sem se překlikl teď sem se na to díval ale na HTB vypadá to křídlo úplně stejně. Jinak kdyby měl někdo tipa třeba na jiný dobře vypadající budu rád :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kridlo na fabii jednoducho musi vyzerat komicky. nema tam co robit. neplni funkciu pre ktoru bolo urcene. to si do kapoty mozes zabudovat aj klavesy z klavira a bude to jedno. nijako ti to nezlepsi obtekanie vzduchu okolo auta, casom to aj tak odpadne alebo sa to roztopi alebo to niekto odkopne, auto take rychle aby si potreboval dodatocny pritlak nemas a preto hocijake kridlo na fabii vyzera komicky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak snad si nemusí dávat křídlo, jen pro nějakou funkci. Tak se mu to třeba jen líbí a chtěl by vědět jak to vypadá

Jo díky moc vypadá to že je to ono. Máš pravdu chtěl sem vědět jak to vypadá. A k tomu výroku že křídlo na Fabii vypadá komicky asi ho tam ani dávat nebudu ovšem zajímalo by mě u kterého auta podle tvého rize funkčního pohledu na věc křídlo komicky nevypadá. V dnešní době má nějaký křídlo každý 5tý auto, Oktávky, Golfy a já nevím co všechno a u těch to zcela jistě funkci neplní. Takže to znamená že komu se na autě křídlo prostě líbí má automaticky auto pro smích?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano presne tak. kazde piate auto z kategorie ktoru si vymenoval a ma kridlo mi pride komicke.

vetrane kotuce? ano to je upgrade a funkcny upgrade.

folie? ano preco nie zvysuju komfort.

vacsie turbo? ano super

ine kolesa? ano preco nie design ale funkcny design.

ale kridlo? nema ziadna funkciu na aute tychto kategorii a ked sa niekomu paci si na auto nalepovat nefunkcne veci....

ako vravim je to to iste ako ked je niekto nadseny s farby klavirnych klaves a rovnako nefunkcne klavesy ako kridlo si namonuje na exterier auta.

oboje mi pride ako komicke a zbytocne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drahý neuvěřitelně vtipný kolego ,co se týče přítlaku tak jsi to ani nemohl snad myslet vážně protože přítlak u auta které ma cestovní rychlost kolem 100km/h je holý nesmysl a věř tomu že vím o čem hovořím zabývám se jinak letectvím a tudíž aerodynamikou .Škodovka opravdu neni Porsche které zvyšuje přítlak zádi kde je ale jiné obtékání proudnic.Ale u těchto vozů jde ve 100% o vizualní dojem a za druhé co křídlem dosáhneš je odtrhávání aerodynamických proudnic dále za vozem a tudíž je podstatně menší znečištění zádi vozu a to je prokazatelné to popřít nemůžeš.Takže nikomu nic neočernuj o komičnosti atd protože komik jsi ty .

Jinak ti přeji hezký večer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nechápu, proč by to mělo být komický. Každej má nějakej vkus, tak zde neřešte nějakou funkčnost a radši hoďte fotky, kdo a jaký máte :)

Osobně se mi moc nelíbí křídla na víko kufru u krátké, ale některý decentí, co mají opticky prodlužovat střechu, jsou pěkný. Já třeba uvažuju o křídle na sedana a jde mi jen o vzhled, nikoliv nějakej přítlak, to by mě snad ani nenapadlo lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Debata o komičnosti, je uplně mimo mísu, je to třeba jako venkovní chrom. polepy klik dveří, někomu se to prostě líbí a o tom to je ;) Mě se ty chrom. kliky taky nelíbí, ale nebudu hned říkat, že jeho auto je komický, prostě řeknu, že se mi to nelíbí, ale tím končím, tak se nad sebou trochu zamysli ;)

Krt333k: já to křídlo zrovna mám, tak se kdyžtak koukni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70680

Editováno: , autor: baris
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...