Kraaaaa Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 NEVÍTE NÁHODOU NĚKDO JAKÝ JE NEJLEPŠÍ A NEJŠETRNĚJŠÍ POSTUP PRO VYČIŠTĚNÍ KOŽENÝCH SEDADEL A CELÉHO INTERIÉRU V OKTÁVĚ? A JAK SE POTO O NI STARAT? JAKÉ JSOU NEJLEPŠÍ PŘÍPRAVKY,JAK ČASTO PROVÁDĚT OŠETŘENÍ ATD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ja jednou za mesic umyju sedadla vodou s jarem a pak navoskuju norkovým nebo včelím voskem...Podle mě jsou tyto vosky nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Já používám prostředek na ošetření kůže od Škodovky, a to cca 1x za dva měsíce. Mají ho v každém lepším showroomu a servise Škoda. Něco mi ale říká, že bych pro ty sedačky mohl udělat i víc. Třeba ten vosk? Taky si rád nechám poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 NEVÍTE NÁHODOU NĚKDO JAKÝ JE NEJLEPŠÍ A NEJŠETRNĚJŠÍ POSTUP PRO VYČIŠTĚNÍ KOŽENÝCH SEDADEL A CELÉHO INTERIÉRU V OKTÁVĚ? A JAK SE POTO O NI STARAT? JAKÉ JSOU NEJLEPŠÍ PŘÍPRAVKY,JAK ČASTO PROVÁDĚT OŠETŘENÍ ATD? http://www.porzelack.cz/product/specialni-...-prave-kuze-59/ vyzkousejte chlapi tohle !! profesionalni cistic. velmi kvalitni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Používám od Sonaxu přípravek s vitamínem E. Celé sedačky tak 4x do roka, ty exponované a namáhané části častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Používám výhradně kosmetiku ŠKODA. Čističem interieru / pěna / obj. číslo HBA096024 vyčistím textilní část sedaček a lehce i koženou a pak po uschnutí používám Prostředek na ošetření kůže obj. číslo HBA096025. Zabraňuje jemným prasklinkám na kůži a dodá pružnost. " Ošetřuji " tak 1 x za měsíc. Kůže se hlavně nesmí promáčet, pouze navlhčovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 to Danrs : jsou ty pripravky i na svetlou kuzi nebo spise polokuzi? Jak se pouzivaji na textilii a na kuzi? Za jak dlouho po vycisteni se muze sedet na sedacce (nebude sedak moc vlhky a kuze mastna?). A co calouneni dveri - taky se tim pripravkem na kuzi muze natrit? Diky za nejaky presnejsi popis cisteni techto obou casti sedacky, jeste nikdy jsem se neodhodlal cistit sedacky v zadnem z mych aut. I kdyz mam auto cistoucke zvenku i zevnitr. Jak casto tuto manipulaci delat - 1x za mesic je asi moc casto - tolik casu mi uz nezbyva - nestaci tak 1x za rok? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Čistící pěnou můžeš čistit jak plasty, tak textilie. V případě kůže a to jak normální, tak broušené - ALCANTRA - se dá taky použít, ale opatrně, hlavně nepromáčet. Já mám OCT II RS a světlou část sedaček z broušené kůže čistím tak, že pěnu nanáším na hadr a pak opatrně na kůži. Potom vysavačem vysaju možnou vlhkost a druhý den ráno je to suché. Čím více pěny budeš dávat, tím déle to bude schnout. Ale i bez vysavače to většinou přes noc vyschne. U ošetření kůže doporučují v Návodu po nanesení vyleštit hadrem, ale já to nechávám taky přes noc a pěkně se to " vsaje ". Ale i když jsem hned po impregnaci sedl do sedačky a jezdil, tak jsem nikdy nezaznamenal znečistění kalhot, nebo trika. Plastovou část výplně dveří čistím taky pěnou - pozor při stříkání na krytky reproduktorů - odsud to nedostaneš. No a jestli máš kožené části výplně, tak potom nanést ošetření kůže. Jinak všechny plasty v interieru ošetřuji přípravkem SONAX ale matným, nemám rád, když se to leskne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 díky! koupim a vyzkousim a potom napisu jak jsem dopadl. Myslim ze to ale budu realizovat az na jare, jelikoz ted uz je chladno a bude to pomaleji vysychat a auto potrebuji kazdy den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Já osobně mám černou kůži a používám na to škoda srpej na černou kůži=lesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Pěkně popořadě moje zkušenosti ... Doporučen mi byl TURTLE WAX Čištění a ochrana kůže Platinum série. Měl by vyčistit špínu a i naimpregnovat kůži a už by se neměla dál ošetřovat. Použil jsem, co jsem potřeboval, to vyčistilo fakt dobře a bez problémů. Co jsem ale nečekal, sedačky začaly jakoby vrzat a skřípat při nasednutí nebo pohybu na nich ... To mě docela zaskočilo, protože předtím, ničím neošetřený, to nedělaly ... Jal jsem se tedy nalézt vhodnej přípravek pouze na impregnaci s tim, že snad problém vyřeším ... Sonax mi někdo nedoporučoval, jiný odzkoušený nebyly, na netu jsem toho moc taky nezjistil, tak jsem v Halfords vybral metodou pokus/omyl první přípravek - Autoglym Leather Care Cream a zdá se, že už ani další zkoušet nebudu ... Po ošetření jsou sedačky zase jako předtim s tím, že jsou poddajnější a měkkčí, měl jsem asi šťastnou ruku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 (editace) Alcantara se také nějak ošetřuje?Když jí uhladím jedním směrem tak je OK.Stačí přejet rukou a je jako špinavá.Nebo je to normální?Asi to dělají ty chloupky ale moc pěkné to není. Editováno: 19. Listopad 2010, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantomas Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Já mám béžovou polokůži. Bylo mi doporučeno ji čistit vlhčenými ubrousky na dětskou pleť. Kámoš dělal pro Audi, VW a Škodu a říkal, že i chlapi v salonech to používají. Zkusil jsem to a nemůžu si to vynachválit. Jen si dejte bacha na ubrousky s alkoholem apod. Zkoušel jsem i čistící ubrousky přímo na kůži a setkal jsem se s tím, co píše "rorda", sedačky začaly vrzat. Koupil jsem si dětské ubrousky na extra citlivou pleť (cena kolem 60,-). Dvakrát jsem to přejel a bylo po problému. Fakt bombice. Co se impregnace týše, tak jsem zkoušel i orogo Škoda a není to ono. Ten kámoš mi doporučil sonax. Po zkušenostech můžu říct, že sice pěkně voní, kůže je pěkně měká, ale nevydrží dlouho. P měsíci bylo potřeba udělat znovu. Doporučuji si kupit v prvním krámě s koženým oblečením impregnaci na kožené bundy apod. Nepamatuju si název, ale je to taková stříbrnozelená lahvička (sprej) a leze z to pěna. Opravdu paráda. Ten sprej stojí kolem 250,-, ale celé auto tím udělám i 8x. Pokud víte někdo o něčem lepším tak napište, ale já nic lepšího nenašel a jak jsem psal i kluci ve značkovejch servisech to používaj takže na tom asi něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Nazdárek chlapi, nemáte někdo zkušenost s tím, jak jsou sedadla trošku někdy poškrábaná? Dá se to nějak nebo něčím zatmelit nebo dát trošku dokupy? Díky za každou radu, možná sem trošku naivní, že drobné škrábanečky nějak zacelím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Používám toto a jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Hodně sem četl,že není nad modrou Indulonu.Ale osobně sem zatím nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Ta je dle mého mastná a pak na tom sedět - nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Píšou,že nechat přes noc vsáknout a zbytek setřít.Tuba cca na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Má někdo zkušenosti a jaké stím přípravkem od škodovky? Je dobrý nebo ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Ja pouzivam na kuzi pripravek renapur s v celim voskem a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 prípravok od škodovky nič moc , skôr kúp Autoglym leather care alebo Porzelack robil mazanie so včelím voskom ten bol dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.