Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mno ono se to dává nad tlumiče, tak to poběží na hraně u ostřikovačů, takže s náhonem by to nemělo vůbec přijít do kontaktu a je to homologovaný díl, tak se to tam muí nechat dát;)

• 4 týdny později...

napriklad Eibach dela anti-roll kit spodni rozperna tyc, je homologovana a zlepsi a svuj ucel plni dobre. Na horni ulozeni tlumicu bych nic nedaval. V pripade nehody ti to v dobrem pripade rozhodi i druhou stranu napravy v horsim menis tlumice i na druhe strane.

Tak na parádu to moc není. Funkčnost obtížně zjistitelná. Cena příšerná (zejména vzhledem k faktu, že by nebyl nejmenší problém to vyrobit svépomocí).

Nekde jsem o tom cetl, spatne to pry neni (jinymi slovy, nejak to funguje). Zkusenost s tim ale nemam.

Cena je (bez urazky) nenormalna - 300 € za kus vyrezaneho zeleza... :wallbash:

Jasne, cena je uplne mimo.

Cena je (bez urazky) nenormalna - 300 € za kus vyrezaneho zeleza... :wallbash:

Je to hliník  :kol-142:

popravdě, tohle je tak sofistikovaný, že si to ve 3D dokáže navrhnout při znalosti vzdálenosti šroubů a výšce výfuku každý...

Já to "prubnu" a uvidíme  :kol-142:  za cca 10 dní bych to měl mít doma. 

na vyzkoušení by stačil kus silného plechu plechu...

• 2 týdny později...

Už je tam 

post-51707-0-51129700-1461002120_thumb.j

post-51707-0-53592500-1461002142_thumb.j

post-51707-0-90070300-1461002215_thumb.j

post-51707-0-20792200-1461002239_thumb.j

ty jo zas jsou ty fotky obracene

PS: ty nedotažené a jeden chybějící šroub si nevšímejte- foceno v průběhu montáže

A vsimol si si uz nejake pozitivne zmeny?

Toto prece uz z principu nemuze udelat vubec nic, vzhledem k tomu, ze tam i predtim byl kus akorat jinak tvarovaneho zeleza.

Podle me to nejaky vliv mit muze. Predtim tam sice byly 2 kusy zeleza, ale vzajemne nebyly spojene. Toto bude drzet tvar mnohem lepe. Otazka je, jestli to prinese zlepseni adekvatni porizovaci cene, ktera je dost vysoka. Podle me ne... :kol-32:

funguje to hodně dobře(kdo to nezkusil, tak at se zdrží komentářů viď Miku.), při brždění do zákruty z 200km/h se auto tolik nekroutí, v zatáčce taky lépe drží... osobně by to potřebovala i nová oktavie RS,golf gti či R nebo leon cupra...

cena je trošku mimo, ale co bychom chtěli u malo výroby. a všechny tyhle spešl díly jsou drahé.

mě to tam přesně nesedlo a musel sem jednu díru rozšířit, ale vyrobce mě dal slevu 15 eur tak alespoň něco.

post-78913-0-89312000-1461055168_thumb.j

Upraveno od kokta7

A vsimol si si uz nejake pozitivne zmeny?

Včera jsem montoval- dnes odpoledne jdu testovat ve vyšších rychlostech, ale už jenom u nájezdu do garáže je auto mnohem mnohem  pevnější než před tím. 

u nájezdu do garáže? :D

Toto prece uz z principu nemuze udelat vubec nic, vzhledem k tomu, ze tam i predtim byl kus akorat jinak tvarovaneho zeleza.

Co je tohle za názor ? Držel si v ruce ty původní "vzpěry" ?  :kol-44:

Jak jsem psal dnes otestuji v rychlostech ale už jenom po cestě do práce je rozdíl znát  :kol-47:

u nájezdu do garáže? :D

Blbě se to vysvětluje- dnes ti ho vyfotím a uvidíš co myslím 

Upraveno od FFLIP3P

Určite to ma význam, kamarat ma nieco podobne na MG ZR a je citit ze ten podvozok je tuhsi a tak sa nekruti

si jen říká, že když už, tak proč to nedat v celé délce toho tunelu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.