rolbař Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 konkrétně ti neporádím, ale jsou dvě jednotky MFV, jedna neCAN a druhá CAN, záleží, jakou redukci ovládání máš, jestli z CANu nebo z jednodrátu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 no já bych ještě zkusil překódovat na CAN tj 00118 jestli bylo zapojeno rádio 3 drátem tak MF volant je neCAN pokud bylo zapojen CANem (2 dráty) máš CAN jednotku pak jde zjistit VAGem index A je s CAN index B je bez CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 a pokud by si měl rádio zapojené neCANové, tak se do RJ MFV musí doplnít dráty CANu, když to jede po jednodrátu, tak tam nejsou připojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 no já bych ještě zkusil překódovat na CAN tj 00118jestli bylo zapojeno rádio 3 drátem tak MF volant je neCAN pokud bylo zapojen CANem (2 dráty) máš CAN jednotku pak jde zjistit VAGem index A je s CAN index B je bez CAN jak zjistim to cislo pres vag?nevim kolik dratu ale nejaky novy kabl natahovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 bud fyzicky přečíst na jednotce (v relé boxu) a nebo VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubicek545 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Zdravim vsechny, Octavia Combi, 1,9tdi/81kw, 10/2002, Comfort 799B, Tempomat, maxidot budu dodelavat. Chci dodelat multifunkcni volant, radio symphony CD uz jsem dodelal zapojil a nakodoval. Poreboval bych vedet jakou řj k volantu pouzit 1J0907487A nebo B ?? chci aby fungovalo ovladani radia a samozrejme zobrazeni radia na maxidotu. schemata mam jen bych potreboval poradit jestli vse nakodovat na CAN (radio i multifunkcni jedn.)a pouzit teda jednotku A nebo jednotku B a kodovat vse bez CANu, to znamena tri draty od radia do maxiku nebo dva draty (can) k maxiku? Muze mi nekdo v tomto poradit trosku a objasnit jak to ma vlastne byt aby vse fungovalo. Dekuji Vsem Snad v tom nemam az tak velky gulas a nepisu nejake blbosti, kdyz tak opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 já bych dal CAN protože ten jde nakódovat na neCAN a máš CANový auto obráceně to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Ale na jedno jsi zapoměl a to????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) že je lepší mít CAN rádio nebo že překódovat na neCAN jde jen v CAN zapojení ? Editováno: 5. Říjen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubicek545 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Takze pokud chapu spravne, Can-ova jednotka multifunkcniho volantu 1J0907487A jde kodovat na provoz po Can i bez Can? Znamena tedy ze z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9, dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort. Na radiu pin T20b/10 nechat nezapojen. Dale z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11? Ostatni zapojeni je jasne. Dale pujde asi o kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118, Doplnte pokud neco chybi a pokud mam nekde napsanou nejakou blbost Pro Cosby: Na co jsem zapomel?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) komfortka s budíky by měla být propojena jinak by to mělo sedět Editováno: 5. Říjen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 a pak resetovat GateWay... Co já jsem se s tim navztekal, když bylo vše OK zapojené a furt to nešlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubicek545 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Reset Gateway... jakym zpusobem?? Jinak dekuji vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 gateway přispůsobení kanál 00 OK a nebo potvrdit kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubicek545 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Dekuji zatim vsem , behem tydne bych to mel zrealizovat, pokud sezenu veskere veci, zkusim si poznacit podrobnosti a pak dam zde vedet na co jsem jeste narazil a jak to dopadlo. Hezky den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubicek545 Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Radio Symohony CD, Maxidot, Multifunkcni volant, Tempomat Tak jsem to dnes vše dokonal a vše funguje s jednotkou 1J0907487A a vse pomoci CAN, z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9 dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort ostatni zapojeni je jasne ze schemat Na radiu pin T20b/10 nechat volny. z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11 nechat volny Kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118 Jak bylo napsano nakonec RESET Gateway. DEKUJI VSEM ZA POMOC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Chtěl bych pořídit do svojí O1(03) multifunkční volant. Co k tomu vše potřebuji aby to fungovalo a kde se dá levně sehnat .Sem naprostej amatér.dík za info Koldas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Potřebuješ multifunkční volant a podvolantovou řidící jednotku a někoho kdo to udělá Seženeš v sekci bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Věci sežeň a máš štěstí, že jsi někde z Olomóca. Machr na takové věcičky je Vaša. Ten je z Prostějova. Já jezdím jen k němu a super. Takže montáž máš, ale materiál hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 doporučuji sehnat CAN verzi ř.j. končí indexem A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Věci sežeň a máš štěstí, že jsi někde z Olomóca. Machr na takové věcičky je Vaša. Ten je z Prostějova. Já jezdím jen k němu a super. Takže montáž máš, ale materiál hledej. Dík za info. zkusím se na něj obrátit. Ale jak tak sleduju nejhorší bude sehnat ten matroš. Takže hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 doporučuji sehnat CAN verzi ř.j.končí indexem A Hoj ty asik budeš Vaša z PV o kterým mluvil Junior. Máš nějakou radu kde mám zkusit shánět ty komponenty? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 zkus tady bazar, vrakoviště, napiš Sebovi, nebo Jenda T4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 zkus tady bazar, vrakoviště, napiš Sebovi, nebo Jenda T4 Ok dík zkusím to. Bazar už sem projížděl a tam ni není.zkusím ten vrakáč. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Pokud budeš chtít maxidot tak já Can nedoporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.