Přejít na obsah

Multifunkční volant na O1

jeff.k

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

Zdravim vsechny,

Octavia Combi, 1,9tdi/81kw, 10/2002, Comfort 799B, Tempomat, maxidot budu dodelavat.

Chci dodelat multifunkcni volant, radio symphony CD uz jsem dodelal zapojil a nakodoval.

Poreboval bych vedet jakou řj k volantu pouzit 1J0907487A nebo B ?? chci aby fungovalo ovladani radia a samozrejme zobrazeni radia na maxidotu.

schemata mam jen bych potreboval poradit jestli vse nakodovat na CAN (radio i multifunkcni jedn.)a pouzit teda jednotku A nebo jednotku B a kodovat vse bez CANu, to znamena tri draty od radia do maxiku nebo dva draty (can) k maxiku?

Muze mi nekdo v tomto poradit trosku a objasnit jak to ma vlastne byt aby vse fungovalo. Dekuji Vsem

Snad v tom nemam az tak velky gulas a nepisu nejake blbosti, kdyz tak opravte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze pokud chapu spravne, Can-ova jednotka multifunkcniho volantu 1J0907487A jde kodovat na provoz po Can i bez Can?

Znamena tedy ze z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9,

dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort.

Na radiu pin T20b/10 nechat nezapojen.

Dale z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11?

Ostatni zapojeni je jasne.

Dale pujde asi o kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118,

Doplnte pokud neco chybi a pokud mam nekde napsanou nejakou blbost

Pro Cosby: Na co jsem zapomel??

Dekuji

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Radio Symohony CD, Maxidot, Multifunkcni volant, Tempomat

Tak jsem to dnes vše dokonal a vše funguje s jednotkou 1J0907487A a vse pomoci CAN,

z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9

dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort

ostatni zapojeni je jasne ze schemat

Na radiu pin T20b/10 nechat volny.

z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11 nechat volny

Kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118

Jak bylo napsano nakonec RESET Gateway.

DEKUJI VSEM ZA POMOC :-)

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
Věci sežeň a máš štěstí, že jsi někde z Olomóca. Machr na takové věcičky je Vaša. Ten je z Prostějova. Já jezdím jen k němu a super. Takže montáž máš, ale materiál hledej.

Dík za info. zkusím se na něj obrátit. Ale jak tak sleduju nejhorší bude sehnat ten matroš. Takže hledám.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...