Červen 15, 200817 r konkrétně ti neporádím, ale jsou dvě jednotky MFV, jedna neCAN a druhá CAN, záleží, jakou redukci ovládání máš, jestli z CANu nebo z jednodrátu
Červen 16, 200817 r no já bych ještě zkusil překódovat na CAN tj 00118 jestli bylo zapojeno rádio 3 drátem tak MF volant je neCAN pokud bylo zapojen CANem (2 dráty) máš CAN jednotku pak jde zjistit VAGem index A je s CAN index B je bez CAN
Červen 16, 200817 r a pokud by si měl rádio zapojené neCANové, tak se do RJ MFV musí doplnít dráty CANu, když to jede po jednodrátu, tak tam nejsou připojené
Červen 16, 200817 r no já bych ještě zkusil překódovat na CAN tj 00118jestli bylo zapojeno rádio 3 drátem tak MF volant je neCAN pokud bylo zapojen CANem (2 dráty) máš CAN jednotku pak jde zjistit VAGem index A je s CAN index B je bez CAN jak zjistim to cislo pres vag?nevim kolik dratu ale nejaky novy kabl natahovali
Říjen 4, 200816 r Zdravim vsechny, Octavia Combi, 1,9tdi/81kw, 10/2002, Comfort 799B, Tempomat, maxidot budu dodelavat. Chci dodelat multifunkcni volant, radio symphony CD uz jsem dodelal zapojil a nakodoval. Poreboval bych vedet jakou řj k volantu pouzit 1J0907487A nebo B ?? chci aby fungovalo ovladani radia a samozrejme zobrazeni radia na maxidotu. schemata mam jen bych potreboval poradit jestli vse nakodovat na CAN (radio i multifunkcni jedn.)a pouzit teda jednotku A nebo jednotku B a kodovat vse bez CANu, to znamena tri draty od radia do maxiku nebo dva draty (can) k maxiku? Muze mi nekdo v tomto poradit trosku a objasnit jak to ma vlastne byt aby vse fungovalo. Dekuji Vsem Snad v tom nemam az tak velky gulas a nepisu nejake blbosti, kdyz tak opravte.
Říjen 5, 200816 r já bych dal CAN protože ten jde nakódovat na neCAN a máš CANový auto obráceně to nejde
Říjen 5, 200816 r že je lepší mít CAN rádio nebo že překódovat na neCAN jde jen v CAN zapojení ? Upraveno Říjen 5, 200816 r od Vaša
Říjen 5, 200816 r Takze pokud chapu spravne, Can-ova jednotka multifunkcniho volantu 1J0907487A jde kodovat na provoz po Can i bez Can? Znamena tedy ze z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9, dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort. Na radiu pin T20b/10 nechat nezapojen. Dale z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11? Ostatni zapojeni je jasne. Dale pujde asi o kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118, Doplnte pokud neco chybi a pokud mam nekde napsanou nejakou blbost Pro Cosby: Na co jsem zapomel?? Dekuji
Říjen 5, 200816 r komfortka s budíky by měla být propojena jinak by to mělo sedět Upraveno Říjen 5, 200816 r od Vaša
Říjen 5, 200816 r a pak resetovat GateWay... Co já jsem se s tim navztekal, když bylo vše OK zapojené a furt to nešlo!
Říjen 5, 200816 r Dekuji zatim vsem , behem tydne bych to mel zrealizovat, pokud sezenu veskere veci, zkusim si poznacit podrobnosti a pak dam zde vedet na co jsem jeste narazil a jak to dopadlo. Hezky den
Říjen 20, 200816 r Radio Symohony CD, Maxidot, Multifunkcni volant, Tempomat Tak jsem to dnes vše dokonal a vše funguje s jednotkou 1J0907487A a vse pomoci CAN, z jednotky multifunkcniho volantu J453 pin 1 a 3 zapojit do Panelu pristroju na T32b/8 a T32b/9 dale z radia Symphony CD pin T20b/8 a T20b/9 na panel pristroju T32b/8 a T32b/9 na can komfort ostatni zapojeni je jasne ze schemat Na radiu pin T20b/10 nechat volny. z multifunkcni jednotky volantu pin 5 na radio T20b/11 nechat volny Kodovani: Radio na 00405, Multifunkcni jednotka na 00118 Jak bylo napsano nakonec RESET Gateway. DEKUJI VSEM ZA POMOC :-)
Únor 3, 200916 r Chtěl bych pořídit do svojí O1(03) multifunkční volant. Co k tomu vše potřebuji aby to fungovalo a kde se dá levně sehnat .Sem naprostej amatér.dík za info Koldas
Únor 3, 200916 r Potřebuješ multifunkční volant a podvolantovou řidící jednotku a někoho kdo to udělá Seženeš v sekci bazar.
Únor 10, 200916 r Věci sežeň a máš štěstí, že jsi někde z Olomóca. Machr na takové věcičky je Vaša. Ten je z Prostějova. Já jezdím jen k němu a super. Takže montáž máš, ale materiál hledej.
Únor 11, 200916 r Věci sežeň a máš štěstí, že jsi někde z Olomóca. Machr na takové věcičky je Vaša. Ten je z Prostějova. Já jezdím jen k němu a super. Takže montáž máš, ale materiál hledej. Dík za info. zkusím se na něj obrátit. Ale jak tak sleduju nejhorší bude sehnat ten matroš. Takže hledám.
Únor 11, 200916 r doporučuji sehnat CAN verzi ř.j.končí indexem A Hoj ty asik budeš Vaša z PV o kterým mluvil Junior. Máš nějakou radu kde mám zkusit shánět ty komponenty? Dík za info.
Únor 12, 200916 r zkus tady bazar, vrakoviště, napiš Sebovi, nebo Jenda T4 Ok dík zkusím to. Bazar už sem projížděl a tam ni není.zkusím ten vrakáč. Dík za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.