Balrog Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Co na to říkáte?kolik to tak stojí a má s tím někdo zkušenosti?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Před časem jsem se o to zajímal. Je to dost drahé. Na vlastní oči jsem viděl, jak je to náchylné na prach a špínu. Rychle jsem z toho vycouval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 No právě ta cena mě odrazuje,ale prý to má hodně dobrých vlastností.Tak nevím?asi se radši pustím do něčeho jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Berry pokud ti je známa cena flockování stropnice ta ji sem hoď .dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 příští týden nechávám flockovat výplně tapeců, posléze řeknu zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Mě bylo nabídnuto flockování stropu a sloupků na sedana do 2 litrů. Časem do toho půjdu. Přeci jenom strop neni tak náchylný, proto bych se toho nebál. Na živo to vypadalo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 tady jsou moje zkušenosti http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry903059 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.