pechy Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 takže žádné odvolání vůči tomu, že mi neuznali reklamaci není. Díky jELDovi mě oprava nevyjde na tak horázný peníze- díky moc, ale i tak jsem naštvaný. Za prvé nevím, u jaké čerpací stanice je ta nafta špatná, tudíž se klidně může stát, že ty vstřiky budu dělat znova a za druhé to jejich odvolávání, že oni za kvalitu nafty nemohou mě taky štve! Tak mají po těch čerpačkách jít a dělat pravidelné kontroly!!! Bylo mi řečeno, že čerpadlo se zadřelo díky špatným mazacím schopnostem nafty a tím, jak se zadřelo, tak vylétávaly kovové špony, které zničily vstřiky! Jinak díky všem, kteří se mi snažili nějak pomoct a jedna rada pro všechny: pokud se Vám začne zdát, že se s autem něco děje, tak rychle do servisu, možná kdybych přijel dřív, mohl bych vyměnit jen čerpadlo. V servisu mi pořád říkali, že neví, čím by to mohlo být a klidně mě s autem nechali ještě měsíc jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
januar1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) no vidis uz to mas vyriesene chyba servisu tak nech ti to preplaci servis ked ta nechali na nem jezdit ja bych sa s nimi nesral to byla jasna chyba servisu ze poradne neskontrolovali ci je vsetko v poradku a poslali ta s nim dalej Editováno: 14. Říjen 2008, autor: vorlajz citace pedchozího příspěvku je zakázána! čti pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) 1. v zivote bych do toho servisu uz nevjel i kdybych mel auto vozit o 30 km dal 2. auto je uz pojizdne tak to by bylo a ted sup honem na ten DAS, nemas co ztratit, to ze ti to odmitli prolatit muzes resit i po te co sis to zacvakal ze svyho. Bych jim dal kua, predrazeny je to jako krava a jeste se budou vymlouvat dobytci. Kolik teda celkem ? Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Tak na tom, že tě s tím nechali jezdit bych stavěl a psal bych do MB. A klidně bych jim napsal, že si měl v plánu koupit do firmy několik vozů Škoda Octavia a že po této zkušenosti s autorizovaným servisem Škoda auto to přehodnotíš a bla bla bla... Na to oni uslyší. Navíc je nesmysl aby se dostaly kovové špony přes filtr, leda, že bys ho tam neměl a to těžko, co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Nejak sa to začína meniť,niekedy,keď si pravidelne servisoval,tak ti bezplatne vymenili pokazený diel aj po záruke a dnes je problém vyreklamovať aj v záruke.Pomaly stráca zmysel,aby som po záruke k nim chodil na výmenu oleja a zbytočne preplácal základné a jednoduché ukony. Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak to docela lituju, když se motor takhle vysere - no nevím stát se mi to tak snad nechám nějakýho šikovnýho mechanika do tý O2 nacpat starej klasickej 81kW - doufám, že mě to nepotká, protože pak bych si to asi hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Napiš co to bylo za servis. K čemu pak ta záruka je když na to nechtěj uznat takovou věc. A jestli jsi tam s tím jezdil že máš problémy a oni těs tím nechali jezdit dál, tak je to jednoznačně jejich chyba. Nezaplatil bych jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 to pechy:To jak tě chcou oholit je pěkná čuňárna. Jediné co ti můžu poradit je nastudovat si dodávku paliva, jelikož je blbost aby se nečistoty těhle rozměru dostaly do PD vstřiku. Je tam mikrofiltr i na samotných vstřicích a co projde tímto filtrem, projde i vstřikem. To že se zadřelo tandemové čerpadlo je možné, opravdu špatnou mazivostí nafty, ale zase vím, že je to dlouhodobá záležitost. Mám klienta co jezdil na nějaký odmašťovač a najel na tom 100tkm než se sekly vstřiky, ale tandem byl ok. Celkově má to auto najeto cca 400tkm. Takže ti držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Kdo zná konstrukci tandemového čerpadla,tak ví,že se tam nic moc nemůže posrat.Takže ve většině případů její poruchy jde o nekvalitní naftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlonj Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 A proto, aby se to správně mazalo a tomuto předešlo, tak se tam dávají aditiva? Nebo se mílím... Koupil jsem nedávno naftu a mám to tam lít právě kvůli vstřikům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Pokud budeš tankovat dobrou naftu,tak tam žádné sračky lít nemusíš....Pokud budeš kupovat u překupníků z kanystru,ze sudu,tak tě to asi nemine...Auta s PD,nebo CR,ty si o to prostě přímo řeknou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlonj Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Já většinou beru na OMV, Shell, Benzina, ten jejich Verva, nebo jak se jmenuje, ale jak čtu že tankoval u Benziny, tak mi to nedalo se zeptat, jestli je to právě pro to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.