Publikováno Říjen 6, 200817 r Předem se omlouvám, že jsem jako Octavián mezi Fabiány, ale tohle fórum je prý to nej ohledně LPG, tak snad mi někdo pomůže najít odpověď :-) Chtěl bych vás tady poprosit o radu. Od července mám ve voze namontované LPG (AG-systém SGI). A to firmou, která je doporučována LPG klubem (TC101 v Praze). Od té doby mám však s autem potíže. Při volnoběhu mi motor točí místo 800ot 1000-1200ot po zahřátí, někdy dojde ke kolísání ot až ke 2500ot. Dokonce mi za jízdy při delším sešlápnutí spojky (v zatáčce) zhasínal motor, neudržel otáčky. V servise mi vyměnili váhu, lambdu, čistili škrtící klapku, a až na to, že mi to už "nechcípá", je to stejné. Od montáže LPG jsem jezdil jen na plyn, celkem asi 8000km. Teď mi řekli, po poslední návštěvě, že mám ujet cca 3 nádrže na benzín, aby si řídící jednotka opět upravila údaje ze škrtící klapky. A když to nepomůže, výměna klapky. Auto má najeto 125 000 km. Chování je stejné jak při benzínu, tak i při plynu, nastalo to však vše až po montáži plynu. Další věcí je spotřeba LPG, všude jsem četl že by měla být asi o 5-10% vyšší, u měj to ale až 25%! Tj. z původních 7.8 na 9.7, nekdy i přes 10.5! Nevíte někdo co s tím? Děkuji. ---- prosím smazat, našel jsem zřejmě vhodnější místo zde na fóru, tak jsem udělal vlákno tam. Tímto se omlouvám, ale nepřišel jsem na to, jak si to sám tady smazat --- Upraveno Říjen 6, 200817 r od Syd
Říjen 7, 200817 r Tipoval bych na špatný program, toto zařízení už je mnohokrát překonané, AG bylo dobré, jen pokud byl udělaný program přesně na kod motoru z fabriky...máš na to nějakou záruku, tak ať to pořádně nastaví..
Říjen 7, 200817 r Autor Tipoval bych na špatný program, toto zařízení už je mnohokrát překonané, AG bylo dobré, jen pokud byl udělaný program přesně na kod motoru z fabriky...máš na to nějakou záruku, tak ať to pořádně nastaví.. Přemýšlím, když to nebudou ochotni vyladit a budou mít řeči, že je problém jinde, dá se reklamovat montáž ve smyslu "vemte si to zpět a vraťte mi peníze" ? protože jinak už nevím :-(
Říjen 7, 200817 r Každopádně musíš mít auto v pořádku po benzinové stránce - zkontrolovat na diagnostice, pokud možno na diagnostiku a proklepnout auto, pokud bude vše OK tak je to na nich, je to jen o přístupu, taky jsem měl auta, které přijely po montáži třeba i 5krát, ale postupně se rozchodily, takže nevidím problém proč by nejelo i tvoje...
Říjen 7, 200817 r Autor Každopádně musíš mít auto v pořádku po benzinové stránce - zkontrolovat na diagnostice, pokud možno na diagnostiku a proklepnout auto, pokud bude vše OK tak je to na nich, je to jen o přístupu, taky jsem měl auta, které přijely po montáži třeba i 5krát, ale postupně se rozchodily, takže nevidím problém proč by nejelo i tvoje... No, co se dalo vyměnit mi vyměnili, teď na radu autorizovaného servisu jezdím plnou nádrž benzínu, aby se znovu nastavila škrtící klapka. Je pravda, že otáčky se sklidnily. Pak zkusím zase vyjet plnou nádrž plynu, ale jak bude spotřeba přes 9 litrů, tak nevím, protože už mi to "ladili" několikrát Připomínám, že jezdím na benzín normálně průměr 7.8l (za 4 roky). Upraveno Říjen 7, 200817 r od Syd
Říjen 8, 200817 r podobne problemy s vyladenim som mal aj ja, mam sice iny system a ine auto, ale odskakal som si svoje do servisu po tom vsetko otravovani v servise mi to naladili, nieco vymenili a uz to ide ako ma, aspom zatial, niektore problemy ktore pocitujes, ze to robi na benzin mozu byt sposobene tym, ze to je prerobene na plyn, takze to s benzinom nemusi mat nic spolocne drzim palce aby to dopadlo dobre p.s. kludne pis do sekcie LPG aj ked je vo fabii, nemali to kam dat a tak je to tu, je tu aj zoznam ludi, ktori su na LPG a su tam aj oktavecky, my sme LPG a nie len fabie
Říjen 8, 200817 r robko, robko, už jsme zas u toho, zase pleteš úplně dva technicky odlišné systémy dohromady, ten tvůj pracuje na principu "oblbování" ŘJ benzinu aby auto jelo na plyn/ máš felicii jestli se nemýlím/, kdežto systém vstřikování "spolupracuje" s ŘJ benzinu, takže nemůže ani po namontování nijak ovlivňovat původní pohon benzinu, rozladí se jen v případě špatného nastavení plynu.... Klapka se nastaví přes VAG nebo taky stačí odpojit baterku, měla by se srovnat sama...
Říjen 8, 200817 r karle nesnazim sa pliest dva rozne systemi dohromady, len ked som mal ja problem s LPG a popritom aj s benzinom, tak co som zistil bolo, ze ked spravis zasah do benzinoveho motora, tak to ten benzinovy system ovplyvni, a moze to byt u kazdeho auta ine, nechcem nikoho poucovat, len som napisal co som sa dozvedel od inych, viem ze odbornikom na plyn si tu ty a urcite mu dobre poradis
Říjen 8, 200817 r Autor Ok,dejme tomu, že se mi teď auto uklidní, ale co s tou spotřebou? Pokud si s tím neví montážní firma, udělají mi s tím něco někde jinde? Jako že bych zajel na základě doporučení za nějakým "machrem" :-). Ta moje firma totiž, když si neví rady, tvrdí, že taková spotřeba je v pohodě, že oni jezdili i za 11l. To mě ale nezajímá, dobře vím, že hodně záleží na stylu jízdy. Někdy auto "provětrám", ale jinak jezdím naprosto v klidu, spíše v dolní hranici otáček. Takže bych čekal vážně jen max. těch 10% nárustu spotřeby.
Říjen 8, 200817 r Autor p.s.kludne pis do sekcie LPG aj ked je vo fabii, nemali to kam dat a tak je to tu, je tu aj zoznam ludi, ktori su na LPG a su tam aj oktavecky, my sme LPG a nie len fabie Díky, budu psát tedy sem, dokud to někomu nezačne třeba vadit :-)
Říjen 8, 200817 r Já jsem taky jezdil s benzínem za nějakých 6,2 (+-) a teď jezdím s LPG za 8,5 litru.Myslel jsem si že je to plynem, tak jsem zkusmo jel 1x celou nádrž na beneli a měl jsem průměrnou spotřebu 7,5 l benzínu. Prostě asi auto stárne a spotřeba se zvedá. Možná u tebe pomůže snížení bohatosti směsi u LPG
Říjen 9, 200817 r Hele Montas ty tady pěkně kecáš,leda,že by Ti poskočila spotřeba od 6.3 o 1.2 litru:)) Viz příspěvek do témy pruměrná spotřeba..Nic ve zlém, vím,že chceš podpořit kamaráda.
Říjen 9, 200817 r Ve spotřebě sem psal že mám spotřebu plynu 7,5 l LPG + kapku benzínu a teď píšu že jezdím za 8,5 komplet. Jinak jsem meěl problém s termostatem a žralo mi to přes 10 l + cesta autem do Bulharska(3300 km po dálnici). Průměrná spotřeba 8,36 l/100km 11,96 km/l Upraveno Říjen 9, 200817 r od montas
Říjen 9, 200817 r zanechte plkání o spotrebe, páni. tema je "OI 1.6 75kW" a jej problemy. nie spotreba.
Říjen 9, 200817 r nechcem rusit vasu plodnu debatu ! o spotrebe plynule pokracujte tu : priemerna spotreba LPG, kolko vam to "žerie" ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37011 Upraveno Říjen 9, 200817 r od colins
Říjen 18, 200816 r Máš tam AG SGI nebo DFI? To ti montovali TC 101? Dyť ty sou hlavní dovozci AG-čka a školitelé tak by to snad měli umět Můžeš zveřejnit fotku jak vypadají vstřikovače?
Říjen 20, 200816 r Autor Máš tam AG SGI nebo DFI?To ti montovali TC 101? Dyť ty sou hlavní dovozci AG-čka a školitelé tak by to snad měli umět Můžeš zveřejnit fotku jak vypadají vstřikovače? No to nechci ani slyšet. :-) Jejich prostory, kde podnikají, důvěru zrovna nevzbuzují. Ale budiž. Dneska jsem jim volal, že bych rád seřídil řídící jednotku. Nejprve jsem volal jejich technikovi, který provádí montáže. Vysvětlil jsem mu, že mi po několika návštěvách v aut.servise Škoda vyměnili váhu vzduchu, lambda sondu, sací potrubí a nějaké další maličkosti, takže mi už otáčky nelítají. Na jejich doporučení jsem také najel tři plné nádrže na benzín. Otáčky se opravdu uklidnily. Takže jsem opět přepnul na LPG. Jenže opět ta spotřeba. Onen technik mi vysvětlil, že při těch závadách se uložil jiný koeficient, a že se mám objednat na seřízení ŘJ. (Ten chlápek je tam asi nejpohodovější) Zase mě ale dostal jejich šéf, který mi do telefonu tvrdil, že výrobce udává navýšení spotřeby až 20%. By mě zajímalo kde. Mám sekvenční vstřik AG SGI, kde podle všeho, co jsem si doteď o LPG přečetl, by měla být spotřeba navýšena maximálně o 5-10%. Jedu tam v pátek, se asi budu zase hádat :-( Podle poslední jízdy mi pal.počítač ukázal 6,4, ale dle tankování jsem měl 9,5. Zkoušel jsem, jak mi ukazuje přesně pal.poč. na benzín, a ukazuje přesně. Tu fotku klidně pořídím, pokud to bude to, co po mně chceš :-) Na auta jsem relativně laik, ale snad to bude ono
Říjen 20, 200816 r Mám ten samý systém AG ve f1 1.4 16V pod 8l lpg jsem se ještě nedostal .Měřeno jen při doplnění lpg a palubní poč. při jízdě na plyn ukazuje naprosté nesmysly.
Říjen 20, 200816 r Autor Mám ten samý systém AG ve f1 1.4 16V pod 8l lpg jsem se ještě nedostal .Měřeno jen při doplnění lpg a palubní poč. při jízdě na plyn ukazuje naprosté nesmysly. Při jízdě na LPG se, dle mého, počítač chová, jako by jel na benzin. Špatné jsou samozřejmě hodnoty stavu nádrže-dojezd, ale průměrnou spotřebu měří jako na benzin. Upraveno Říjen 20, 200816 r od Syd
Říjen 20, 200816 r Chovat se může, ale neukazuje skutečnou spotřebu plynu,ta je (téměř) vždy vyšší než ukazuje pal. poč.Na tomto foru je toho dost o spotřebě a pal. poč. popsáno.Vše také záleží na systému a seřízení lpg
Říjen 20, 200816 r Autor Chovat se může, ale neukazuje skutečnou spotřebu plynu,ta je (téměř) vždy vyšší než ukazuje pal. poč.Na tomto foru je toho dost o spotřebě a pal. poč. popsáno.Vše také záleží na systému a seřízení lpg to je v pořádku, netvrdím nic jiného :-) Jen jsem psal, že mi PP ukazuje skoro přesně spotřebu u benzinu, proto dle toho usuzuji, že mám nadměrnou spotřebu plynu, když k tomu připočítám např. 10%.
Říjen 20, 200816 r Palubní počítač vypočítává absolutní spotřebu a nebo průměrnou spotřebu z benzínového vstřikovače(konkrétnější být nemusím...). Vesměs se dá říct, že pokud stříkají všechny benzínové vstřikovače stejně tak se ta spotřeba spočítá docela dobře. Jenomže auto v provozu na LPG sice počítá množství, které nastříkal do motoru, ale počítá stále s benzínem. Jenomže benzín je výkonově vydatnější než LPG, tudíž při takřka shodném výkonu tam musíš toho LPG naprat o trochu víc. Baj-oko těch 5%-10%. Jinak nevím v jakých prostorách operuje společnost TC101, my sme od nich pořizovali jen software a hardware. A tak s AG začínám........ (a výsledky spíš jak ukazuje ten smajlík) Jinak 75-tka je nenažraná....údajně. A taky pokud deš po spotřebě, zkus změnit pár pump a nebrat u stejné. Já teda do toho zase nehledím moc, ale prej kvalita těch LPG směsí je různorodá. Je dost možné, že to může být nastavením LPG ŘJ, ale když nebude.....je průůůůser.
Říjen 20, 200816 r Autor ..A tak s AG začínám........ (a výsledky spíš jak ukazuje ten smajlík) Jinak 75-tka je nenažraná....údajně. A taky pokud deš po spotřebě, zkus změnit pár pump a nebrat u stejné. Já teda do toho zase nehledím moc, ale prej kvalita těch LPG směsí je různorodá. Je dost možné, že to může být nastavením LPG ŘJ, ale když nebude.....je průůůůser. Jakože s nimi v pohodě, nebo ne? .-)) ten smajlík může být i ironický :-)) Co se tankování týče, z více než dvacítky zastávek u stanic jsem tankoval u stejné snad jen třikrát. Takže to střídám a stále to samé. A navíc beru jen doporučené LPG, nic noname. Proto i doufám, že to teď bude v tom nastavení. Jen nevím, když mi s tím oni ne a ne nic udělat, a budou i nadále tvrdit, že neví jak jezdím, a že dle nich je i 20% nahoru v pořádku, jestli tedy mám od nich utéct a zkusit třeba Neptuna a jejich BRC. Teda .. jestli uznají moji reklamaci jako oprávněnou :-(( Abych to nakonec nemusel řešit jinak a hádat se s nima. K té žravosti ... na benzín s ní jezdím i za 6.5 v poloviční kombinaci s městem :-) což je, si myslím, v pohodě. Přes 9 jsem ještě na benzín nejel.
Říjen 21, 200816 r Nevím jestli SGI používá cílený program a nebo se dá upravit dávkování. Mám pocit že u DFI se dá dávkování upravit. Zatím teda ještě do toho moc nevidím, to chce čas, ale každopádně řeknu, že to chce machra, aby takovou potvoru naladil dobře... Jinak tvoje octule by měla mít CHECK ne? A svítí někdy check? Pokud tam teda není vpásnutý emulátor. V zásadě softwarem nenaladíš chybu mechanickou......takže předpokládám, že ti plyn někde lehce neuniká z trubky ven nebo tak jakože svévolně neuniká u žádného spoje....ani multiventil nebo u hadicový spoj...a druhou věcí je, že jsou vstřikovače v pořádku. Tím chcu říct, že opravdu ta směs de do motoru. Tak ale říkáš že to máš krátce... Jinak u mě si taky sem tam někdo stěžuje na spotřebu, ale tak když vidím že křivka se pohybuje v celém pásmu okolo 5 procent, tak jako nevím no co na to říct. Jinak pokud to někde uletí ta křivka tak jo jako beru no.... Pan karel.lpg valí více systémů, říká, že slušnou spotřebu prej má BRC SQ24 (doufám že se nepletu). Já se ti tady nebudu nabízet jako že ti to zkontroluju, protože v AG nemám praxi a nevím jak se dolaďuje...a taky jsem z druhé strany republiky, ale myslím si že AG sice montuje kde kdo, ale vesměs naladí ho jen 5% borců, tak dobře, že je spokojený i zákazník. Problém by mohl nastat, když necháš AG vyhodit z auta, namontuješ druhý systém a ono to bude stejné :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.