Listopad 29, 20159 r Zdravim vsetkych, potrebujem poradit. Chcem si dorobit maxidot a chcem dat na fabiu1 budiky z fabie2 a mam problem ze neviem pin tych novych budikov.Snazil som sa ho vycitat vag k+can commander 1.4.Problem je ze mi ho vycita iba z tych povodnich a stych z fabie 2 mi ho nechce vycitat.Nevie niekto cim by to mohlo byt? Za rady dakujem.
Listopad 30, 20159 r To bude asi tím že to ten program prostě neumí, alespoň podle mě. Budeš muset sehnat novější kabel a soft. A máš budíky z před face nebo face Fabie II?
Listopad 30, 20159 r Tak budíky su pred face.A aký iný program alebo kabel?A nemalo by to byť úplne identické?
Listopad 30, 20159 r Ahoj potřebuješ Vag tacho K+Can. toje myslím.5.0 tím snad jo. Upraveno Listopad 30, 20159 r od Mirek 835
Listopad 30, 20159 r Tak na to zapomen! Potřebuješ zkrátka jiný kabel a soft. Kupovat se určitě neoplatí. Pohledej na netu nějaký autoelektroservis tam u vás,kde to umí.
Červen 20, 20187 r zdravim, mam problem,menil som budiky a dorabal palubny pc, no po vymene budikov nemozem nove budiky sparovat, vycital som pin starych cez vag commander,lebo cez vag tacho mi stale vypisovalo pristup zamietnuty, mam zalozene nove budiky, zadam do loginu pin novych vycitany cez vag tacho, vezme to v pohode, ale ked idem do kanalu 50, pise mi tam PIN? je tam hodnota 32000, zadam hodnotu starych budikov (pin je 7952-zadam 07952), dam testovat,a naskoci mi zase hodnota 32000, aj po ulozeni, imobilizer stale blika .... prosim o radu
Červen 20, 20187 r A budíky jsi měnil na čem?Píšeš tady story co jsi dělal,ale základní věci nenapíšeš,fakt dobré pak věštit z věštecké koule.U některých se to dělá už v 25 a je tam čekání 5 minut než to pustí dále.Stačí googlit
Červen 20, 20187 r Golf 4 je jednoduchá záležitost.Podmínka oboje budíky stejného výrobce!!! Podmínka je opravdu správný pin Dále vymazat adapt.hodnoty
Červen 20, 20187 r Noo a sme došli... Pôvodne su VDO nové su Motometer..... Pin mam vycitany cez vag tacho aj cez vag commander, overeny cez eeprom programmer. S hodnotami so nerobil nič.
Červen 20, 20187 r Počkaj, počkaj, to sa ozaj nedaju budiky od iného vyrobcu prispôsobiť do auta? To sa mi zda somarina. Vieš to iste?
Červen 20, 20187 r Klucii... Dohodnete see.... Snad tie budiky nebudem zhanat zbytocne, ked mam tieto... Ako to teda je?
Červen 20, 20187 r Nové su Motometer a maju číslo 1J0 920 926B (rok2001) Staré su VDO a číslo maju 1J0 920 806E IMMO3 ... Pripadne sa neda nejak upraviť EPROM a nahrat ju do nových budimov aby to šlo? EPROM viem vycitat a ulozit... Mozno aj upraviť cez EEprom programmer... Upraveno Červen 20, 20187 r od Eskeip
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.