Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Možná smogem,ale jinak pochybuji,pokud nevymění jednotku motoru

Okey, vieš mi poradit ake budiky treba zohnat aby išli? Nejake anglicke do 140mph aby sa dala prehodit sablona z tychto co mam... s polodotom....diesel... A immo asi musi byt 3,cize posledné číslo z čísla budikov musí byť 6, čo ešte? 

Stejný výrobce,stejný rok

Tieto by boli dobre?  1J0920921B 

Screenshot_2018-06-21-11-36-08-903_com.google.android.gm.png

IMG_20180621_113642.jpg

Zdravim, budiky uz mam klasicke europske s polodotom jedny sportchrom deuhe obycajne... Obe immo 3...koncove cislo 6..a obe su VDO.... Ale nedaju sa mi nakodovat... Robi mi to to iste ako s tymi motometer.... S tym rozdielom ze ked dam kodovat kluce zacne rychlo blikat. Kontrolka imobilizeru....

..... Viete mi s tym nejako pomôcť? Vďaka 

Upraveno od Eskeip

• 6 měsíců později...

Zdraví,je někdo v okolí Ostravy kdo by uměl vyčíst pin z budíku fabia 2 , 5J0920841B ,

dík

Upraveno od hlivacbr

před 3 hodinami, Milhausek napsal:

Vyctu zítra ve FM

Zdravím,tak zítra je jediný den kdy nemůžu,jste přímo z FM

ještě v sobotu dopoledne pak už ne, přímo z F-M budu tam na návštěvě

Tak zítřek mi bohužel taky neklapne,ale dík za ochotu,ještě se zeptám jestli je problém,že po zapnutí klíčku svítí imobilizer aktivní ohledně toho vyčtení pinu a na cenu

To že svití,nemá na vyčtení pinu vliv. Ceny za vyčtení jsou fakt hodně různé. Já jsem si nikdy víc jak 200 nevzal,ale znám člověka který to dělal za 1000.

Já psal ještě dvěma jeden 1000  a druhý 500,ty asi nejsi z okolí OV

Ne bohužel nejsem. Tisícovka za 3minuty  je už zlodějna.

Upraveno od Mirek 835

To že svití,nemá na vyčtení pinu vliv. Ceny za vyčtení jsou fakt hodně různé. Já jsem si nikdy víc jak 200 nevzal,ale znám člověka který to dělal za 1000.

A ty vycitas kryptovane budiky za 200kc?? Nebo se bavíš o budikach z O1 1998????
Ne bohužel nejsem. Tisícovka za 3minuty  je už zlodějna.

Budiky u F2 kryptovane 1000 zlodějina??? Ty musíš být kurva odborník to ti řeknu

Já nejsem odborník a nikdy jsem ho ze sebe nedělal. Pokud chceš ber jsi i 5 táců. To je mi fuk. A nikdy jsem neurážel konkrétní osobu. Já napsal jen svůj názor.

Víš jaký je vůbec rozdíl mezi budiky u F1 a F2? V čem spočívá vycteni pinu? Říká ti něco kryptovana eeprom?

Musím souhlasit s Milhauskem.když o tom nic nevíš,tak do toho nekafrej.Trvá to pár minut,ano,tak běž se zeptat do Škodovky,co by za pár minut chtěli když jsi chytrý.Jedou tam na časové jednotky.Měli by to zvládnout za cca 30 časových jednotek,pokud o tom něco víš tak víš,že 30 časových jednotek není půl hodiny a měli by za to chtít cca odhad-300-450,-Kč.Běž a zeptej se,jestli Ti to udělají a pak něco mluv

Tam to neudělaji vůbec

Já vím

Nezlobte se ,ale i kdyby to dělal za 100 kč tak jaký to má vliv na to jestli je odborník,nebo vás sere ,že to dělá levně a ubyde vám kšeft a nebo ,že má o jednu tečku v profilu míň.

Někdo to dělá proto,že ho to baví a taky nevím proč do toho taháte pořád servis,tam se na ti na 14 let staré auto vyprdnou,když jsem dojel kdysi s 15 starým fiatem uno do servisu fiat tak mi řekli,že tak staré auta se už neopravují ,ty už se šrotujou.

Stačí si přečíst podpis pána "zjištění PIN do Rv. 2004."

To se dá udělat softem za pár kaček.Kdo se tomu věnuje,ten má docela dost drahé vybavení.Myslím,že není více k tomu co dodat.

Já mám 2005 a u té mi kabel ten pin vyčte v poho,ale ty maxidot jsou 2009  a u těch mi to už nejde

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.