Milhausek Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Možná smogem,ale jinak pochybuji,pokud nevymění jednotku motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskeip Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Okey, vieš mi poradit ake budiky treba zohnat aby išli? Nejake anglicke do 140mph aby sa dala prehodit sablona z tychto co mam... s polodotom....diesel... A immo asi musi byt 3,cize posledné číslo z čísla budikov musí byť 6, čo ešte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Stejný výrobce,stejný rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskeip Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Tieto by boli dobre? 1J0920921B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskeip Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 (editace) Zdravim, budiky uz mam klasicke europske s polodotom jedny sportchrom deuhe obycajne... Obe immo 3...koncove cislo 6..a obe su VDO.... Ale nedaju sa mi nakodovat... Robi mi to to iste ako s tymi motometer.... S tym rozdielom ze ked dam kodovat kluce zacne rychlo blikat. Kontrolka imobilizeru.... ..... Viete mi s tym nejako pomôcť? Vďaka Editováno: 26. Červen 2018, autor: Eskeip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlivacbr Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 (editace) Zdraví,je někdo v okolí Ostravy kdo by uměl vyčíst pin z budíku fabia 2 , 5J0920841B , dík Editováno: 2. leden 2019, autor: hlivacbr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Vyctu zítra ve FM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlivacbr Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 před 3 hodinami, Milhausek napsal: Vyctu zítra ve FM Zdravím,tak zítra je jediný den kdy nemůžu,jste přímo z FM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 ještě v sobotu dopoledne pak už ne, přímo z F-M budu tam na návštěvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlivacbr Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Tak zítřek mi bohužel taky neklapne,ale dík za ochotu,ještě se zeptám jestli je problém,že po zapnutí klíčku svítí imobilizer aktivní ohledně toho vyčtení pinu a na cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 To že svití,nemá na vyčtení pinu vliv. Ceny za vyčtení jsou fakt hodně různé. Já jsem si nikdy víc jak 200 nevzal,ale znám člověka který to dělal za 1000. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlivacbr Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Já psal ještě dvěma jeden 1000 a druhý 500,ty asi nejsi z okolí OV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 (editace) Ne bohužel nejsem. Tisícovka za 3minuty je už zlodějna. Editováno: 6. leden 2019, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 To že svití,nemá na vyčtení pinu vliv. Ceny za vyčtení jsou fakt hodně různé. Já jsem si nikdy víc jak 200 nevzal,ale znám člověka který to dělal za 1000. A ty vycitas kryptovane budiky za 200kc?? Nebo se bavíš o budikach z O1 1998???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Ne bohužel nejsem. Tisícovka za 3minuty je už zlodějna. Budiky u F2 kryptovane 1000 zlodějina??? Ty musíš být kurva odborník to ti řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Já nejsem odborník a nikdy jsem ho ze sebe nedělal. Pokud chceš ber jsi i 5 táců. To je mi fuk. A nikdy jsem neurážel konkrétní osobu. Já napsal jen svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Víš jaký je vůbec rozdíl mezi budiky u F1 a F2? V čem spočívá vycteni pinu? Říká ti něco kryptovana eeprom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Musím souhlasit s Milhauskem.když o tom nic nevíš,tak do toho nekafrej.Trvá to pár minut,ano,tak běž se zeptat do Škodovky,co by za pár minut chtěli když jsi chytrý.Jedou tam na časové jednotky.Měli by to zvládnout za cca 30 časových jednotek,pokud o tom něco víš tak víš,že 30 časových jednotek není půl hodiny a měli by za to chtít cca odhad-300-450,-Kč.Běž a zeptej se,jestli Ti to udělají a pak něco mluv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Tam to neudělaji vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlivacbr Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Nezlobte se ,ale i kdyby to dělal za 100 kč tak jaký to má vliv na to jestli je odborník,nebo vás sere ,že to dělá levně a ubyde vám kšeft a nebo ,že má o jednu tečku v profilu míň. Někdo to dělá proto,že ho to baví a taky nevím proč do toho taháte pořád servis,tam se na ti na 14 let staré auto vyprdnou,když jsem dojel kdysi s 15 starým fiatem uno do servisu fiat tak mi řekli,že tak staré auta se už neopravují ,ty už se šrotujou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Stačí si přečíst podpis pána "zjištění PIN do Rv. 2004." To se dá udělat softem za pár kaček.Kdo se tomu věnuje,ten má docela dost drahé vybavení.Myslím,že není více k tomu co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlivacbr Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Já mám 2005 a u té mi kabel ten pin vyčte v poho,ale ty maxidot jsou 2009 a u těch mi to už nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.