vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 pravdou je, že v tomhle se všichni nikdy nehodnem... ale asi každej rozumnej člověk ví, kdy si má zimní kola nasadit a kdy je to ještě zbytečný... každopádně to nesmí skončit tak, že si řekne např.... to ještě domů dojedu na letních a pak to skončí nehodou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 vorlajz, N1 je malé nákladné vozidlo, tak ti stačia 4mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jj... je mi to jasný jen mi šlo o to, že je to tak divně napsané... jinak je tu ještě nějaký ŠÍLENEC co jezdí na letních??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 aby to nedopadlo takhle --> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 možná o víkendu taky přehodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jj... je mi to jasný... To by vypadalo zajímavě to tak nechat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jenom by to chtělo zimáky na předek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ale zase takhle mě ty 16 nešrtají o lem blatníku když víc naložím kufr a trochu se to zhoupne !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Vorlajz: Ja mam taky jeste stale letni kola a za silence se nepovazuji, proste tu mame krasne babi leto s teplotami pres den kolem 17°C a v noci kolem 8°C a kazdy den sluníčko, takže je zbytecne prehazovat zatim kola. Az to bude potreba tak mam za hodinu kola prehozene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 OT 2 HF: koukam u Vas ten bordel po te kanalizaci jeste neuklidili coz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) s tím šílencem jsem si dělal samozřejmě srandu ... mě je to taky fuk, jestli budete jezdit na zimních i o Vánocích... ... teda na letních... kvok Editováno: 4. Listopad 2008, autor: vorlajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Ani mě nemluv. Abych přezul i předek tak jsem to musel ven otočit a celou nedělu jsem umýval blato z kol abych je mohl uklidit. Už mě s tím pěkně se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jj... je mi to jasný jen mi šlo o to, že je to tak divně napsané... jinak je tu ještě nějaký ŠÍLENEC co jezdí na letních??? Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Přezuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Já snad přezuju zpátky na letní...dnes H.K-Praha 16 stupnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 U nas dneska 20°C :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 To bych nedělal - na Moravu přiletěli přežraný vlaštovky tak už asi brzo začne zima !!! U nás je teď ještě 13°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) Dle dlouhodobé předpovědi by ještě mělo být takto do poloviny př.týdne a pak už ta zima má začít......Taky už mám všechny auta na zimních a kašlu na to abych to přezouval zpátky....... Editováno: 5. Listopad 2008, autor: karlos3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Jasně že jo! Já jsem to myslel ironicky!!! V životě bych to nepřehazoval zpátky ale je to extrém.Dnes řikali že to je nejteplejší podzim za poslednich několik let.Vloni jsme se vraceli touhle dobou z Egypta a už byl první snih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 No já myslel že si jako můj soused......ten už to zas zpět přehodil..... Ono aby to pak nebyl fofr..ze dne na den může přijít kosa jako kr.va a bude.....to už taky známe že.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Si děláš pr... nebo je fakt takovej magor !?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Magor-šetřílek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Neušetří nic ale aspoň mu půjdou dobře povolovat šrouby !!! A nebo chce do F1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 To mě nenapadlo!!! Třeba opravdu trénuje na F1!!! P.S mě stačilo když jsem zvedal jednou auto heverem a spadlo mi...ty vole...hrozná akce to byla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky