Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pravdou je, že v tomhle se všichni nikdy nehodnem... ale asi každej rozumnej člověk ví, kdy si má zimní kola nasadit a kdy je to ještě zbytečný... každopádně to nesmí skončit tak, že si řekne např.... to ještě domů dojedu na letních a pak to skončí nehodou... ;)

Vloženo

Vorlajz: Ja mam taky jeste stale letni kola a za silence se nepovazuji, proste tu mame krasne babi leto s teplotami pres den kolem 17°C a v noci kolem 8°C a kazdy den sluníčko, takže je zbytecne prehazovat zatim kola. Az to bude potreba tak mam za hodinu kola prehozene...

Vloženo (editace)

s tím šílencem jsem si dělal samozřejmě srandu ... :D mě je to taky fuk, jestli budete jezdit na zimních i o Vánocích... :p ... teda na letních... kvok :kol-48:

Editováno: , autor: vorlajz
Vloženo (editace)

Dle dlouhodobé předpovědi by ještě mělo být takto do poloviny př.týdne a pak už ta zima má začít......Taky už mám všechny auta na zimních a kašlu na to abych to přezouval zpátky.......

Editováno: , autor: karlos3
Vloženo

Jasně že jo! Já jsem to myslel ironicky!!! V životě bych to nepřehazoval zpátky ale je to extrém.Dnes řikali že to je nejteplejší podzim za poslednich několik let.Vloni jsme se vraceli touhle dobou z Egypta a už byl první snih.

Vloženo

No já myslel že si jako můj soused......ten už to zas zpět přehodil.....

Ono aby to pak nebyl fofr..ze dne na den může přijít kosa jako kr.va a bude.....to už taky známe že....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...