Doktor2003 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Bohuzel maxidot nemam :-( Jake mas zimni gumy na scoutovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 nechci tu rozjizdet nejakej flame neco co ale ono se s nejakou OII da letet 240 ? To uz clovek musi mit rekl bych fakt podminky, aby s tim nekde letel 240, jestli to vubec u nas jde, a jestli to nekdo zkousi v zime tak uz je uplne guma ( cti vygumovanej ). Jestli ti to tam SA pise tak nechapu proc. Kdyz uz jsem vyjadril svuj nazor pokusim se odpoved na tvuj dotaz. Pokud si chces byt opravdu jist mas podle me v zasade jednu moznost - sslovit pojistovnu at ti pisemne potvrdi, ze to neni problem. Jinak cece nevim co tam mas za rozmer, ale i na tu moji silenou kombinaci na zimu neni problem sehnat V gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor2003 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Ve velkym TP je opravdu index V, coz je 240 kmh. Max. rychlost auta tam je uvedena tusim 213. Nevim proc to tam tak pisou. Kazdopadne v rozmeru 195/65/R15 ty "vecka" nejsou, nebo nesmyslne drahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) aaa sakra Frank, jsem se stim eshopem nejak sekl panove, kdyz pneumatiky tak jedin asfpneumatiky.cz Co neni na webu tak Frank urcite dosezene. Editováno: 24. Listopad 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 pockej pockej panacku od kdy nejsou znamena to same jako jsou moc drahe, to kdybys napsal predtim tak bych ti napsal kazani o tom jak se nevypaci setrit na gumach woe. takhle jen muzu konstatovat kdo chce opicku mus mit na banany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Tak zrovinka v Tvém případě jsi si odpověděl sám: máš max. rychlost 213 km/h, pneu s rychl. indexem "H" jsou do 210 km/h, proto tam máš předepsané "V" do 240 km/h. Ale jinak máš pravdu, v klasickém rozměru 195/65 R15 V-čka zimní vpodstatě neseženeš. Ale ještě jsem neslyšel, že by pojišťovna (nebo STK) prudila kvůli nedodrženému rychlostnímu indexu zimních pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 aaa sakra Frank, jsem se stim eshopem nejak sekl panove, kdyz pneumatiky tak jedin asfpneumatiky.cz Co neni na webu tak Frank urcite dosezene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor2003 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 pockej pockej panacku od kdy nejsou znamena to same jako jsou moc drahe, to kdybys napsal predtim tak bych ti napsal kazani o tom jak se nevypaci setrit na gumach woe.takhle jen muzu konstatovat kdo chce opicku mus mit na banany. Mily panacku, nikdo tady nemluvi o setreni a nejlevnejsich gumach. Mam na mysli normalni pneu jako Continental nebo Goodyear, ktere jsou v uvedenem rozmeru za cca 1500 CZK. Ty "vecka" jsem nevidel nikde, a z toho usuzuji, ze pokud vubec existuji, budou predrazene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 To uz clovek musi mit rekl bych fakt podminky, aby s tim nekde letel 240, jestli to vubec u nas jde, a jestli to nekdo zkousi v zime tak uz je uplne guma ( cti vygumovanej ). v autě mam rekord 265km/h (samo že ne v OII) a abych pravdu řekl, tak si dovedu představit i přes 300km/h. úseků, kde jde jet 240km/h je v ČR dost. a pokud bude -10°C a sucho, nevidim v tom problem ani v zimě. jediná podmínka je provoz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no ze Luke jezdi jak to vseci vime, dyt se tim ani sam netaji. nekde jsem tu cetl ze uz jsi prezul cece, to je jako fakt nebo jen nejaka nehorazna fama coz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) nejsem debil, už přes tejden mam přezuto...jezdim přes sibiř a tam jak padnou teploty nízko, je to konečná na letních Editováno: 24. Listopad 2008, autor: Luke288 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Bohuzel maxidot nemam :-( Jake mas zimni gumy na scoutovi? Continental Winter Contact TS810 205/55 R16 91H ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Vorlajz: Mám ty samé continentály a jsem spokojen.Hodně dlouho jsem zvažoval jaké koupit a neudělal jsem chybu. Mám s nima najeto letos 1500 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Já nevím, v případě že je škodní událost tak bys musel ject rychlejc než máš rychlostní index gumy, aby to někomu vadilo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 to Luke228: myslíš českou sibiř??? Miličín a tak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 já bych to řekl takhle... moje auto jede max 200 km/h ... gumy si na něj dám klidně do 190, protože stejně tak rychle nejezdím... abys měl problém s pojišťovnou, nemyslím si... jestli pojedeš tak rychle, aby to tvoje gumy nevdržely, tak s tebou bude tak nebo tak ÁMEN! už řešíš blbosti... prostě je tam sekni a dál to neřeš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) Tak zrovinka v Tvém případě jsi si odpověděl sám: máš max. rychlost 213 km/h, pneu s rychl. indexem "H" jsou do 210 km/h, proto tam máš předepsané "V" do 240 km/h.Ale jinak máš pravdu, v klasickém rozměru 195/65 R15 V-čka zimní vpodstatě neseženeš. Ale ještě jsem neslyšel, že by pojišťovna (nebo STK) prudila kvůli nedodrženému rychlostnímu indexu zimních pneu. Nokian dělá rychlý zimáky a za slušnou cenu. Obouval jsem je na A8 a byli W do 270km/h. Tak asi sorry hledám a našel jsem jen H já jsem kupoval R18 Editováno: 25. Listopad 2008, autor: murder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor2003 Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 OK, diky vsem za podnetna vyjadreni :-) Kazdopadne neplanuju v zime litat 2 kila, slo mi jen o dodrzeni udaju v TP. Takze koupim goodyear ultragrip 7+, ted jsou ve slusny akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Nokian dělá rychlý zimáky a za slušnou cenu. Obouval jsem je na A8 a byli W do 270km/h.Tak asi sorry hledám a našel jsem jen H já jsem kupoval R18 Jj, tak nějak. V R17, R18 a výš najdeš V i W docela v pohodě, ale v klasických rozměrech těžko, spíš vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 OK, diky vsem za podnetna vyjadreni :-)Kazdopadne neplanuju v zime litat 2 kila, slo mi jen o dodrzeni udaju v TP. Takze koupim goodyear ultragrip 7+, ted jsou ve slusny akci. Tak přesně, neřeš to a prdni tam "T-čka". ad GoodYear UG 7+ přeji hodně štěstí při shánění, je to momentálně těžce nedostatkové zboží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Co já vim tak ,,česká sibiř se říká taky Šluknovskému výběžku(Rumburk,Šluknov a okolí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tak mne napadá, že na rezervě by měla být zimní pneu, protože když ji člověk použije s letní v úseku kde může být jen zimní, dopustí se přestupku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ve Šluknovském výběžku mám chalupu a už teď o víkendu tam byla čína! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smooth Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Zdravim mam Octavii 1 rok99 81kw 1.9tdi mam obuto na hlinikach ale vsude vidim plechy, v cem jsou na zimu lepsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tak mne napadá, že na rezervě by měla být zimní pneu, protože když ji člověk použije s letní v úseku kde může být jen zimní, dopustí se přestupku Nikoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky