cosby Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Vic info? Ja mam 350,- 2x ale zajima me o co jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 používal jsem 350, 700 pak 1150 a ted jsem na 2100 a ze by to nejak setrilo tve finance to se rict neda :)hold maji to dobre spocitane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 používám ho já na osobním mobilu. O co jde Cosby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 využiju toho - chci tenhle tarif pořídit přítelkyni. mám, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Já mám sice jen 350, ale u vodafone jsem naprosto spokojen a líbí se mi, že můžeš kdykoliv skončit nebo přejít na jiný tarif. Zaleží jak moc by ho využila, ale asi bych se toho nebál, ještě když k tomu pořídíš pár věcí jako moji kamarádi, žadný jiný operátor to nemůže ničím trumfnout, aby jsi přemýšlel nad jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 používal jsem 350, 700 pak 1150 a ted jsem na 2100 a ze by to nejak setrilo tve finance to se rict neda :)hold maji to dobre spocitane ja to mel naopak za tech X let co jsem tam jsem sel od nejvysiho a nyni jsem na 350,- + balicek extra nabito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Není lepší toto? Platí se jen co se skutečně provolá http://volani.blog.lupa.cz/files/2008/05/e...mily_080206.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 o co jde?Měl jsem tarif 700.zavolal jsem na Vodafon,že mi nabídl Eurotel tarif Neon XL a chci přejít,tak mě ukecávali a dali za 995,-Kč tarif 1150-514 minut gratis + gratis pevná zadarmo. Udělejte to taky a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) dá se sehnat i O2 neon xl za 1000.- a neon xxl s neomezeným voláním za 1950.- bez problému Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Toto je celkem stare, ja to delal pred 2 lety, nechali me to jakoby si vyridit s T-Mobilem a za pul hodiny mi volali z obchodniho, zda, kdyz mi daji k memu tarifu 700 navic 300minut gratis na vse mesicne po dobu 12-ti mesicu, zda zustanu... Zustal Psal to tu nekde Vitto tenkrat jako radu Ale zkusit to muze kazdy, ale kazdemu nebude vyhoveno, to rikam jiz ted! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ano.Měl jsem nabídku neon XL za 1000.Jen u Eurotelu se jim upíšete na 24 měsíců.U Vodafonu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 davon: Psal jsem to ja A me nabidli dotovanej telefon + 500 Kc k pausalu kazdy mesic na rok zdarma, mel jsem Nabito 1000. Ted to mam stahly na minimum a tenhle pausal vyuziva pritelkyne. Ja volam zadarmo uplne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 já ci taky zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ano, vzpominam si, omlouvam se, byl jsi to ty, ne Vitto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 jj,ja od nich takto dostal telefon skoro zadarmo, taky jsem to tady nekam psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 o co jde?Měl jsem tarif 700.zavolal jsem na Vodafon,že mi nabídl Eurotel tarif Neon XL a chci přejít,tak mě ukecávali a dali za 995,-Kč tarif 1150-514 minut gratis + gratis pevná zadarmo.Udělejte to taky a je to Taky mám nabito 700, tak to zkusím. Jsem zvědavý, jestli to tak půjde. Myslíš, že to tak dávají každému kdo chce přejít? Na co ses nechal přepojit? Ať se mnou nemluví blbeček co řeší telefony nebo MMS, že? Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 zkus to a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.