FRANK Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Prosím kohokoliv o pomoc se zkouškou přístupu na jedny stránky. Zkuste kliknout na níže uvedený odkaz a potom mi tady sdělte, co se Vám načte. Správně by se měla zobrazit "intro-rozcestník" stránka, kde je uprostřed logo firmy, nalevo "klikací" vstup je jedné sekce, napravo "klikací" vstup do druhé sekce. Mně se zobrazí vždy jen to logo a dál nic, prohlížeč sice "pracuje" - stránka se dál načítá, ale symboly po stranách loga pro vstup dále se mi prostě nezobrazí a to jsem nachal načítat třeba i půl hodiny. Tahle úvodní stránka je tam asi od úterý, cca třikrát jsem s tím neměl žádný problém a od té doby se dál na ty stránky nemůžu dostat. Nějaký IT zaměstnanec té firmy mi tvrdí, že je problém v mém prohlížeči (IE7), ale já s nastavením prohlížeče nic nedělal. Ten odkaz: http://www.carena.cz/ Editováno: 10. Říjen 2008, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Franku, mě to plně jede, používám Mozillu Firefox 2.0.0.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Stranka normalne funguje. Muzu si vybrat mezi pravou a levou nabidkou odkazu... Prohlizec mam Safari Version 3.1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Mě to funguje jak má, používám taky ie7. Vypadá to na flash animaci, tak třeba je problem někde tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Co se mi teda mohlo potrtkat, že mi to fungovalo a už nefunguje? Kde a co v nastavení prohlížeče změnit? V tomto směru jsem lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 (editace) Taky v poho Firefox 3.0.3. - taky si myslím že je problem u tebe s flash animaci - chtělo by třebas skusit někde v IE provest aktualiza Flash Playeru nebo něčeho takoveho - oni mohli přejit na nějakou vyžší verzi nebo tak něco Editováno: 10. Říjen 2008, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 tipol by som ze mas problem s prehranim flashu v prehliadaci .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Chrome to taky rozlouskne bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Firefox trojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1L7 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Mozilla 1.7.13 Explorer 6.0 bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Všem to fachá, tak co já mám sakra špatně??? Už jsem postahoval všechny možné aktualizace všeho možného, tak jedině změnit nastavení prohlížeče - ale co? kde? jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Nejdřív bych zkusil, zda ti jedou jiné stránky s flashem. Teď mě moc stránek nenapadá, ale třeba hry na www.hry.cz jsou určitě ve flashi. Jinak na netu jsou takový ty obecný rady typu reinstalace flashe, otázka zda by to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 tak jiné stránky mi jedou v pohodě, přesto jsem udělal reinstalaci flash playeru a pořád nic...zkusím chvilku "googlit", uvidíme co najdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Zkusil bych vymazat dočasné soubory. Nástroje => Možnosti internetu => odstranit dočasné soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 10. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Lancelot: Jóóóóóó, to je ono, už to chodí Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Je dobré občas ty soubory smazat. Jinak bych doporučoval změnit prohlížeč. Mám mozillu a k IE bych se už nikdy nevrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Opera fpohode ... ale k obsahu ... tydle flashovane srajdy na firemnich strankach ... HNUS !!! Kdyby tam slo aspon kliknout preskocit nebo vybrat si HTML verzi nebo tak neco ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Opera fpohode ... ale k obsahu ... tydle flashovane srajdy na firemnich strankach ... HNUS !!! Kdyby tam slo aspon kliknout preskocit nebo vybrat si HTML verzi nebo tak neco ... Přesně tak, takový web mě odradí a ani dál nejdu. Navíc tento je nějaký pomalý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.