Publikováno Říjen 11, 200816 r Ahoj, dnes jsem si vsiml, ze mam trochu skrably zadni naraznik, nekdo se mi o nej oprel a je trochu podreny ale neni to nijak strasne, chtel jsem se zeptat, da se to nejak zachranit?nejak rozlestit? diky!
Říjen 11, 200816 r Zkus si někde sehnat pastu Tempo.... tím by to mohlo jít, je to zatim to nejúčinnější co jsem viděl. Jde ale samozřejmě o to jak moc a do jaké hloubky to máš škráblý.
Říjen 11, 200816 r Tempo pastu odporúčam, na povrchové škrabance je ideálna! Použil som ju už aj na metalízu, a bolo to úplne super. Zvyknem to robiť tak, že na paličku na čistenie uší nanesiem trocha pasty, natriem na škrabanec a potom opačným čistým koncom paličky rozleštím... Viď foto v prílohe - predtým, a potom po použití Tempo pasty.
Říjen 11, 200816 r Igor to mysliš važne? lebo ja mam podobny problem, prešiel som autom cez repku olejnu a mam škrabance po celom boku z oboch stran, ale Tempo ma nenapadlo ja som si myslel, že korytnačka je najlepšia, prosim odpiš, lebo v pondelok mam volno a chcem sa do toho pustit, ako vieš mam čiernu metalizu asi rok staru a ešte som ho neleštil, dik...
Říjen 11, 200816 r Igor, myslis ze mi tempo pomuze zbavit se i tohodle: Kdyz jsem videl to tvoje porovnani, tak si snad rikam, ze i jo. Je to objety klicem...
Říjen 12, 200816 r PMA: tak to se ti rozleštit nepovede, tempo svede pouze povrchové oděrky, nikoliv hluboké rýpance do barvy. To u Igora na dveřích je zřejme barva z jiného auta, kterou tempem sleštíš Upraveno Říjen 12, 200816 r od pitrs78
Říjen 12, 200816 r jj presne. Tempo dokaze schovat linky v bezbarvem laku co je prez metalickou barvu. Na cokoli hlubsiho nutno pouzit korektor s barvou. V kazdym skoda servise maj lakovy tuzky pro kazdou barvu.
Říjen 12, 200816 r PMA: Tak na to to asi nepomôže... Foto, čo som sem dával sú ošuchnuté dvere o stĺp v podzemnej garáži. Tempom pomohlo len dostať z tých rýh ten betón a rozleštiť jemné vlásočnice. S tými hlbokými sa to spraviť nedá. Jedine na ryhu opatrne použiť korekčný lak a tento potom rozleštiť. Kakaš: Ťažko povedať, chcelo by to tie škrabance vidieť. Samotný vosk podľa mňa veľmi nepomôže.
Červenec 26, 200916 r Nevítě někdo kolik stojí přelakování zadního kombi nárazníku v autorizovaném servisu? Nemám metalízu..
Červenec 27, 200916 r Nevítě někdo kolik stojí přelakování zadního kombi nárazníku v autorizovaném servisu? Nemám metalízu.. V origo nevím,ale já to řeším taky mám zadní dost škráblej a oprava v lakovně byla odhadnuta na 1500kč,on se nemusí stříkat celej opravujou to tzv.roztřikem.Já to nakonec opravil sám sprejem páč nějak nejsou korunky a když to nevíš tak si nevšimneš kde to bylo škrábly nejhorší je to překytovat a přebrousit protože z oděrky 1X1cm uděláš tak 5X5cm možná víc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.