zdenek69 Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Ahoj, dnes jsem si vsiml, ze mam trochu skrably zadni naraznik, nekdo se mi o nej oprel a je trochu podreny ale neni to nijak strasne, chtel jsem se zeptat, da se to nejak zachranit?nejak rozlestit? diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Egi Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Zkus si někde sehnat pastu Tempo.... tím by to mohlo jít, je to zatim to nejúčinnější co jsem viděl. Jde ale samozřejmě o to jak moc a do jaké hloubky to máš škráblý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 nepouživa sa tempo na stare laky ? a čo ked ma metalizu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Tempo pastu odporúčam, na povrchové škrabance je ideálna! Použil som ju už aj na metalízu, a bolo to úplne super. Zvyknem to robiť tak, že na paličku na čistenie uší nanesiem trocha pasty, natriem na škrabanec a potom opačným čistým koncom paličky rozleštím... Viď foto v prílohe - predtým, a potom po použití Tempo pasty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Igor to mysliš važne? lebo ja mam podobny problem, prešiel som autom cez repku olejnu a mam škrabance po celom boku z oboch stran, ale Tempo ma nenapadlo ja som si myslel, že korytnačka je najlepšia, prosim odpiš, lebo v pondelok mam volno a chcem sa do toho pustit, ako vieš mam čiernu metalizu asi rok staru a ešte som ho neleštil, dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Igor, myslis ze mi tempo pomuze zbavit se i tohodle: Kdyz jsem videl to tvoje porovnani, tak si snad rikam, ze i jo. Je to objety klicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 ...Tempo je fakt dobry......vlastni zkusenost.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) PMA: tak to se ti rozleštit nepovede, tempo svede pouze povrchové oděrky, nikoliv hluboké rýpance do barvy. To u Igora na dveřích je zřejme barva z jiného auta, kterou tempem sleštíš Editováno: 12. Říjen 2008, autor: pitrs78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Aha, tak to me to prislo jako rejha do dveri.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 jj presne. Tempo dokaze schovat linky v bezbarvem laku co je prez metalickou barvu. Na cokoli hlubsiho nutno pouzit korektor s barvou. V kazdym skoda servise maj lakovy tuzky pro kazdou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 PMA: Tak na to to asi nepomôže... Foto, čo som sem dával sú ošuchnuté dvere o stĺp v podzemnej garáži. Tempom pomohlo len dostať z tých rýh ten betón a rozleštiť jemné vlásočnice. S tými hlbokými sa to spraviť nedá. Jedine na ryhu opatrne použiť korekčný lak a tento potom rozleštiť. Kakaš: Ťažko povedať, chcelo by to tie škrabance vidieť. Samotný vosk podľa mňa veľmi nepomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peace Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Nevítě někdo kolik stojí přelakování zadního kombi nárazníku v autorizovaném servisu? Nemám metalízu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Peace: Rátaj orientačne so sumou okolo 6000-6500 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Nevítě někdo kolik stojí přelakování zadního kombi nárazníku v autorizovaném servisu? Nemám metalízu.. V origo nevím,ale já to řeším taky mám zadní dost škráblej a oprava v lakovně byla odhadnuta na 1500kč,on se nemusí stříkat celej opravujou to tzv.roztřikem.Já to nakonec opravil sám sprejem páč nějak nejsou korunky a když to nevíš tak si nevšimneš kde to bylo škrábly nejhorší je to překytovat a přebrousit protože z oděrky 1X1cm uděláš tak 5X5cm možná víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.