banán Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Nevím jestli je to přímo závada ,ale při brždění Rumíkovi skřípou brzdy.Nevíte někdo čím to je a jak to odstranit?Měl bych s tím zajet do servisu?Rumíka mám druhý měsíc.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Jo jo, nám brzdy pískají furt. V servisu jsme s tím byli třikrát, vždycky to začlo pískat znova. Už na to prdim, ale dost mě to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 me to rumik nedela, ale dela to FI, proste se dostava bordel mezi desticku a kotouc, nebo pud sus plech. je to otravne ,ale nema vliv na funkcnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 To pískání brzd je prý materiálem destiček. Byl jsem s tím v servisu také si mysleli ,že je tam bordel ale žádné nečistoty vše čisté.Destičky prý berou od různých výrobců a nekterý materiál píská.Takže teď na každé křižovatce i jinde pískají brzdy.Nedá se s tím prý nic dělat ,když to nepřestane mám to říci na garančce.Takže ještě 8000km.budou brzdy pískat, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 aha., mno me zacali lehce popiskovat pri pomale jizde ( dojizdeni u krizovatky), ale jen malo, kdyz sem to vycistil, tak zase na chvili pokoj. Asik mam tady ty dobry, aspon zatim., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Mne tiez piskaju...az sa musim hanbit ked brzdim na krizovatke. Ani na zigulaku mi nepiskali ako tu. A to mam najazdenych len 5600km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jako to piskani brzd je desny, to aby se clovek na kazdy krizovatce clovek propadal hanbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 To hej! A vyzera to ze pisakju zadne bubny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Mně teda nic nepíská, ale na druhou stranu aspoň se každý ohlédne za pěkným autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Mě to teda píská pořád,v servisu jsem byl 3 krát...pořád mi tvrdí že tam jsou nečistoty!!!Pískání neustálo...Je to děsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 bude to tema jinejma destickama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Ale ja mam vzadu bubny, nie disky. A v servise mi povedali ze to ide zozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 no ja bych taky tvrdil, ze mi to jde odzadu, ale dnes jsem zkusil pritahnout rucku a nic, takze predni desky asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 ja mam 4x kotouc a ani pisknuti tuk tuk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 mam taky vsude kotouce a nastesti nic nepiska, ale u fabie mi to hvizdalo furt, jednou uz to bylo k nevydrzeni a zvuky byly o dost desnejsi tak jsem s tim vyrazil do servisu, samozrejme zakon schvalnosti zapracoval. Primo pred servisem to prestalo delat Technik mi rekl, ze se to stava bezne, proste pres zimu potka clovek vic bordelu a tak to hvizda, kdyz si to nechas vycistit tak to za chvili stejne zase jinde nachytas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 no ale mne to piska uz par mesiacov... Takze zimny bordel to nebude. maju to naprd riesene ked sa toto stava. ved su auta s bubnami a v zivote nic nepiskalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pintyo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Tak ahoj. Denne prežívam tiež hanbu na každej križovatke- hrozný piskot od bŕzd. Mal som už aj 25ročnú škodovku a mi to nikdy nerobila. V mojom servise maly originálnejšiu výhovorku- zle zabehnuté auto- preťažené- prehriate brzdy. P.S cestujem zvyčajne sám bez nákladu a na dlhé trasy. Priemerna spotreba 4,9-5,1 l. Roomster- 1,4 TDI 59KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 mno prehraty brzdy by to mohli delat, ale to bys urcite vedel, ze jsi nekde jel 10 km z kopce a z brzd se ti kourilo, nebo tvoje mlada jela do prace s ne zcela povolenou rucni brzdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 T obi bolo moyne keby sa to dialo ojedinele...a nie ze kazdy z nas to tu ma pomaly tu istu zavadu s piskanim. Proste nieco je tam nahovno a co tak to nechu povedat...na aute za pol miliona by to byt nemalo...ked to nikdy nerobilo na mojom zigulaku...teda ak aj robilo, tak nie takto pravidelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 (editace) jj to jo, asik vazne pujde o tu sadu desticek a paken ( jde o material), ktery piskaj. doplnuji, me brzdy prakticky nepiskaj, jen pri hoodne pomale jizde, kdyz u krizovatky skoro zadstavuju a jen lehce brdim. kdyz to prislapnu ,tak to ztichne.,. , Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ja se přidávám,brzdy mi pískají taky. Studený i zahřátý. Ale už si začínám pomalu zvykat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Tak já jsem s brzdama v pohodě, jsou ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Tak já se taky přidám s pískajícíma brzdama, ať nejsem pozadu Nám brzdy pískají od prvního týdne, co Roomstera máme (takže skoro jeden a půl roku). Třikrát jsme byli na opravě a píská to víc a víc. Zdá se mi, že to jde spíš odzadu (mám bubny). Je mi dost stydno když to hvízdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Ja sa hlasim k tym co im brzdy nepisakaju, komplet kotuce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 ...s brzdama nemam zadny problem......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.