Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ha..!!! já mám plíseň v motoru ...(myslim tam u izolace do interieru) všim sem si že na tu izolaci když prší teče voda když sem ho koupil ale zatim sem to nějak neřešil ale ted tu teda budu řešit!!!! prostě upe bílá plísen jako svin zítra dám foto

No pekne pekne...ja idem zajtra kupit spej na klimu a precistit ju. Uz od novoty mam sem tam zavan smradu z vetrania. Tak som zvedavy ci to pomoze...

mnoo ja plisen ani smrad nemam, ale mam asi v pulce tu izolaci kapanek vyzranou od mysek :o)

Upraveno od Blacky

• Autor

tak sem přihazuji ty fotky ...první to vysvětluje a ostatní ukazujou...trochu hafo fotek

>>> 28.2.2007 mi vrátili rumíka z roční servisní prohlídky a důvod plísně prej byla chcípnutá myš, že to je prej normální, že se jim tam v tom teploučku líbí

Ještě že mi nejaká haveť nepřekousala draty a ja nevyhořel..!!

post-10010-1192196804_thumb.jpg

post-10010-1192197687_thumb.jpg

post-10010-1192197707_thumb.jpg

post-10010-1192197725_thumb.jpg

post-10010-1192197744_thumb.jpg

post-10010-1192197762_thumb.jpg

post-10010-1192197777_thumb.jpg

post-10010-1192198541_thumb.jpg

post-10010-1192198555_thumb.jpg

post-10010-1192198570_thumb.jpg

Upraveno od Igor

To je docela síla! Jak máš starého Rumíka?To by mne zajímalo co by na to řekli ve Škodovce.

• Autor

rimíka jsem si vzal 22.2.2007 ... asi před tejdnem jsem to zjistil ...a za dva tejdny jedu na exkurzi do MB a tam jim to natřu ..jako aby mi plesnivělo nový auto ...to je tak trochu jako zvláštní nemyslíte?? a proto bych se vás chtěl zeptat jestli nemáte něco podobnýho ...třeba jestli jenom vám tam taky nezatejká ..(třeba bez plísně ale jenom zatejká) ...dik

přihazuju fota ze 22.2.2007

post-10010-1192205644_thumb.jpg

post-10010-1192205936_thumb.jpg

Tak to je maras. To se musím mrknout taky, ale podle meho nazoru by tam voda nemela tect vubec ne?

jo ja som si vsimol ze ta izolacia je tam dost nedbalo dana ... dokonca ta moja je nejako zababrana farbou .. dufam ze na tom vo fabrike nieco neopravovali dodatocne .. jak na mojej ex fabii ..

no musim okuknut tu plesen ..

Tu plíseň taky okouknu a dám vědět.

No tak pozeral som aj ja do motora a ziadna pliesen...uffff...ale som si vydychol. Auto mam negarazovane, takze myslim ze by sa uz prejavila. :) Alebo mam ho dobre vetrane... :)

• Autor

no ...to sem rád že jsem zatim jedinej ale mě by taky zajímalo jestli tam vám vůbec zatýká voda když třeba dlouho prší .. protože to vypadá že to není závada pro jedince ale že je to prostě tovární že se to takhle vyrábí ...že to jení chyba

Takže já bez jakéhokoliv náznaku plísně. Izolace je jako nová.

• 4 měsíce později...
  • Autor

>>> 28.2.2007 mi vrátili rumíka z roční servisní prohlídky a důvod plísně prej byla chcípnutá myš, že to je prej normální, že se jim tam v tom teploučku líbí

Ještě že mi nejaká haveť nepřekousala draty a ja nevyhořel..!!

puvodni diskuze na straně 12

Upraveno od Igor

• 7 měsíců později...

Tohle řešení je nehoráznej bordel škodovky, zatékat tam musí s tímto řešením každému, protože voda v tom horním odtokovém kanále není sváděna do bočních kanálů kolem motorového prostoru, ale přímo nad tlumiče do motoru. Mám

Rooma 14 dnů a normálně mě tady tudy při dešti protéká voda. To je teda řešení, to vám řeknu, za 400.000,- Kč.

• 5 týdnů později...

mám F II asi dva měsíce a dneska jsem zjistil,že mi to tam začíná plesnivět taky :kuk: nevíte někdo co s tím?

to:IIIRazor-co ti s tím v servise udělali?

Upraveno od p.zitka

• Autor

no asi tak, .. ja to neřešil, počkal jsem na servisnisní roční prohlídku a tam jim to sdělil jako "závadu" a potom.. mi řekli že tam byla chcípnutá myš, prej že se to stává , že se jim tam líbí že je tam teplo .... normalně to vyčistilia vypada to jako nový ale. .myslim (už to bude rok )že tam ta plísen nekde pomalinku zase vylézá...no co ...počkame na další prohlídku :-)

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

Myší to nebude.mám ju teprv 2 měsíce.za týden jdu na reklamační výměnu těsnění na předních sloupcích tak jim to řeknu a uvidím co oni na to

• Autor

no... asi mas pravdu, ale je tu možnost že tam nějaká havěť bude... ted otázka jestli se za ty 2 měsíce a méně vytvoří plíseň, no. .uvidíš co ti potom řeknou čím to bylo, jo a ..za to vyčištění jsem nic nepolatil, bolo to bráno jako (ted myslim) záruční oprava.

a ten problem stím zatékáním, fakt nwm , furt si myslím že je to problem, přece snad by tam takhle zatýkat nemelo ne?

Taky si myslím,že by tam nemělo zatýkat.Uvidím co mi na to řeknou soudruzi a napíšu jak se to řešilo

• 2 měsíce později...

Reagujem sice neskoro, ale ja mam vo fabii tiež v motore pliesen na tom istom mieste. Uz som ju parkrat odstranoval. Skus to potriet SAVOM aale nie premocit, lebo to vytiahne farbu z tej izolacie a zosrtanu flaky.

• 2 měsíce později...
  • Autor

Nevíte někdo jestli nelze ta izolace nejak vyjmout? myslim, že tam jsou nejaky ty kolíky...tak jestli by to neslo nejak vyndat...abych to mohl vycistit a zaroven nevytrh.

dik

• 3 týdny později...

Otec kúpil Fabiu II ktorá stála rok na predajni dnu ako výstavný kus a pleseň tam bola. Ukázal som to predajcovi a ten len mykol plecom akoby nič. No tak si pomôžem sám a nastrikam trochu Sava

nepisal niekto do skodovky ze to co je za riesenie ? ze kam ta voda ako ma ist ? to som si ani doteraz nevsimol ze to je takto riesene . . :kuk:

• 1 rok později...

hmm... tak tu plesen tam už mam aj ja... ako ste to vyriešili ?? Zaruku už nemam (asi 5mesiacov). Dosť ma to nasralo teda :help:

• 1 měsíc později...

Já jsem majitelem cca měsíc a teď jsem si všiml, že se mi tam plíseň taktéž objevila. Snad pomůže troška Sava na plíseň, jak tu někdo psal. No uvidíme, ale teda to řešení odtoku vody stojí za to. :-(

Upraveno od mathes2008

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.