IIIRazor Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ha..!!! já mám plíseň v motoru ...(myslim tam u izolace do interieru) všim sem si že na tu izolaci když prší teče voda když sem ho koupil ale zatim sem to nějak neřešil ale ted tu teda budu řešit!!!! prostě upe bílá plísen jako svin zítra dám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 No pekne pekne...ja idem zajtra kupit spej na klimu a precistit ju. Uz od novoty mam sem tam zavan smradu z vetrania. Tak som zvedavy ci to pomoze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 (editace) mnoo ja plisen ani smrad nemam, ale mam asi v pulce tu izolaci kapanek vyzranou od mysek ) Editováno: 12. Říjen 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 (editace) tak sem přihazuji ty fotky ...první to vysvětluje a ostatní ukazujou...trochu hafo fotek >>> 28.2.2007 mi vrátili rumíka z roční servisní prohlídky a důvod plísně prej byla chcípnutá myš, že to je prej normální, že se jim tam v tom teploučku líbí Ještě že mi nejaká haveť nepřekousala draty a ja nevyhořel..!! Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 To je docela síla! Jak máš starého Rumíka?To by mne zajímalo co by na to řekli ve Škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 12. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 rimíka jsem si vzal 22.2.2007 ... asi před tejdnem jsem to zjistil ...a za dva tejdny jedu na exkurzi do MB a tam jim to natřu ..jako aby mi plesnivělo nový auto ...to je tak trochu jako zvláštní nemyslíte?? a proto bych se vás chtěl zeptat jestli nemáte něco podobnýho ...třeba jestli jenom vám tam taky nezatejká ..(třeba bez plísně ale jenom zatejká) ...dik přihazuju fota ze 22.2.2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tak to je maras. To se musím mrknout taky, ale podle meho nazoru by tam voda nemela tect vubec ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 jo ja som si vsimol ze ta izolacia je tam dost nedbalo dana ... dokonca ta moja je nejako zababrana farbou .. dufam ze na tom vo fabrike nieco neopravovali dodatocne .. jak na mojej ex fabii .. no musim okuknut tu plesen .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tu plíseň taky okouknu a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 No tak pozeral som aj ja do motora a ziadna pliesen...uffff...ale som si vydychol. Auto mam negarazovane, takze myslim ze by sa uz prejavila. Alebo mam ho dobre vetrane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 no ...to sem rád že jsem zatim jedinej ale mě by taky zajímalo jestli tam vám vůbec zatýká voda když třeba dlouho prší .. protože to vypadá že to není závada pro jedince ale že je to prostě tovární že se to takhle vyrábí ...že to jení chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Takže já bez jakéhokoliv náznaku plísně. Izolace je jako nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) >>> 28.2.2007 mi vrátili rumíka z roční servisní prohlídky a důvod plísně prej byla chcípnutá myš, že to je prej normální, že se jim tam v tom teploučku líbí Ještě že mi nejaká haveť nepřekousala draty a ja nevyhořel..!! puvodni diskuze na straně 12 Editováno: 11. Říjen 2008, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tohle řešení je nehoráznej bordel škodovky, zatékat tam musí s tímto řešením každému, protože voda v tom horním odtokovém kanále není sváděna do bočních kanálů kolem motorového prostoru, ale přímo nad tlumiče do motoru. Mám Rooma 14 dnů a normálně mě tady tudy při dešti protéká voda. To je teda řešení, to vám řeknu, za 400.000,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) mám F II asi dva měsíce a dneska jsem zjistil,že mi to tam začíná plesnivět taky nevíte někdo co s tím? to:IIIRazor-co ti s tím v servise udělali? Editováno: 17. Listopad 2008, autor: p.zitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) no asi tak, .. ja to neřešil, počkal jsem na servisnisní roční prohlídku a tam jim to sdělil jako "závadu" a potom.. mi řekli že tam byla chcípnutá myš, prej že se to stává , že se jim tam líbí že je tam teplo .... normalně to vyčistilia vypada to jako nový ale. .myslim (už to bude rok )že tam ta plísen nekde pomalinku zase vylézá...no co ...počkame na další prohlídku :-) Editováno: 17. Listopad 2008, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Myší to nebude.mám ju teprv 2 měsíce.za týden jdu na reklamační výměnu těsnění na předních sloupcích tak jim to řeknu a uvidím co oni na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 no... asi mas pravdu, ale je tu možnost že tam nějaká havěť bude... ted otázka jestli se za ty 2 měsíce a méně vytvoří plíseň, no. .uvidíš co ti potom řeknou čím to bylo, jo a ..za to vyčištění jsem nic nepolatil, bolo to bráno jako (ted myslim) záruční oprava. a ten problem stím zatékáním, fakt nwm , furt si myslím že je to problem, přece snad by tam takhle zatýkat nemelo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Taky si myslím,že by tam nemělo zatýkat.Uvidím co mi na to řeknou soudruzi a napíšu jak se to řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludul Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Reagujem sice neskoro, ale ja mam vo fabii tiež v motore pliesen na tom istom mieste. Uz som ju parkrat odstranoval. Skus to potriet SAVOM aale nie premocit, lebo to vytiahne farbu z tej izolacie a zosrtanu flaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nevíte někdo jestli nelze ta izolace nejak vyjmout? myslim, že tam jsou nejaky ty kolíky...tak jestli by to neslo nejak vyndat...abych to mohl vycistit a zaroven nevytrh. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi5 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Otec kúpil Fabiu II ktorá stála rok na predajni dnu ako výstavný kus a pleseň tam bola. Ukázal som to predajcovi a ten len mykol plecom akoby nič. No tak si pomôžem sám a nastrikam trochu Sava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nepisal niekto do skodovky ze to co je za riesenie ? ze kam ta voda ako ma ist ? to som si ani doteraz nevsimol ze to je takto riesene . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 hmm... tak tu plesen tam už mam aj ja... ako ste to vyriešili ?? Zaruku už nemam (asi 5mesiacov). Dosť ma to nasralo teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathes2008 Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 (editace) Já jsem majitelem cca měsíc a teď jsem si všiml, že se mi tam plíseň taktéž objevila. Snad pomůže troška Sava na plíseň, jak tu někdo psal. No uvidíme, ale teda to řešení odtoku vody stojí za to. :-( Editováno: 4. Červenec 2010, autor: mathes2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.