Publikováno Říjen 12, 200816 r Ahoj lidičky.Moc by mě zajímalo jakou máte maximální rychlost vašich miláčků s převodovkou DSG ať už s čipem nebo bez a také jaké používate pneu,neboť jsem někde slyšel,že čím vjetší rozměr ráfku a šířka gumy tim huře pro auto ,17'' oproti 15'' strácí prý na vykonu zhruba o 15% je to možné?Máte někdo zkušenost?Mám na octavce 17'' pegasusy s pneu 225/45/17 načiplí od novoty z 0 na 100 za 8 vtěřin,ale maximálku jsem neudělal víc jak 200 km.Dálnici moc nejezdím takže nebyl ani prostor pro větší zkoušení.Jak jste na tom vy?Díky za příspěvky. Vendys
Říjen 12, 200816 r 17,Chip,a na rovince na 220 se to roztáhne.200 vcelku v poho,pak se tomu moc nechce
Říjen 12, 200816 r Jen pro pořádek, ty rychlosti zde uváděné, jakpak jste je naměřili, nemyslíte určitě tachometrovou rychlost, která je samozřejmě "přeměřená" ? Takže předpokládám, že jste přesnou rychlost odečetli z navigace, nebo nějakého servisního režimu klimatizace (u O1 to šlo nastavit), který rovněž ukazuje skutečnou rychlost... Jinak moje O2 s DSG (1.9) na 16 kolech, bez chipu, vyzkoušená "moje" maximálka kolem 212 na "autobahnu". Rychlost byla ale odečtená z tachometru, resp. zapamatovaná MaxiDOTem, takže to samozřejmě není skutečná rychlost... Také jsem to víc nezkoušel, prostě to provoz nedovolil. Upraveno Říjen 12, 200816 r od omicron
Říjen 12, 200816 r Autor Chlapi to mě neštvěte ja snad zajedu na tu dálnici,bez čipu 212 to je dobrý.Kolik máš najeto?Já ji mám půl roku a mam 12000km tak doufám,že se rozjezdí potvora líná.Jo a ta rychlost byla z budíků.Vendys
Říjen 12, 200816 r jj,220 tachometrových.Jinak tam budu dávat vstřiky z PD 96 KW+ ještě trošku poladím mapu tak pak se uvidí
Říjen 12, 200816 r Autor Už jsem se rozhodl za hodku jedu na dálnici a beru navigaci,potom písnu kolik to dalo,doufam,že to nedá akorát body,nevíte někdo o radaru mezi jihlavou a vel.mezem?.zatím čago
Říjen 12, 200816 r Ono rozdíl 10 km je prakticky nic-okolní vlivy-Pneu,vítr,teplota vzduchu atd.Podle mě by ta šestka u DSH mohla být trošku delší.zbytečně to točí.
Říjen 12, 200816 r Jinak mám zkušenost z SI při tacho rychlosti 230Km/h ukazovala navi 215Km/h Upraveno Říjen 12, 200816 r od indet
Říjen 12, 200816 r jj,220 tachometrových.Jinak tam budu dávat vstřiky z PD 96 KW+ ještě trošku poladím mapu tak pak se uvidí jak chces rozchodit korekce z 96kw vstriku z EDC15 na EDC16?? Upraveno Říjen 12, 200816 r od TDIfun
Říjen 12, 200816 r Držím ti palce protože ani netušíš do čeho se pouštíš. Jsem zvědavý jestli tu pak popravdě napíšeš jak to funguje.
Říjen 12, 200816 r Autor Jsem zpět z výletu,takže podle navigace 207 km a bylo to mírně z kopce,víc ani prd podle tacha 215 km.Do 180 km to celkem jde,ale potom je to nekonečnej příběh.Nějaký rady jak to zlepšit?
Říjen 12, 200816 r Autor Chip,ale maximálku tomu moc nezvedne Čip tam mám,ale na brzdě jsem nebyl,takže nevím kolik je tam přesně,podle dotyčnýho 110-114kw.Je pravda,že s tím jezdí dost manželka tak to auto není moc rozježděný,aspon doufám.
Říjen 12, 200816 r Ja bech rekl ze to neni pravda...Zdarny priklad oktavia 74kw 4x4.. pred maximalka 185km/h a motor uz stal a po chipu 210km/h.... To je zrovna takova cerstva zkusenost....
Říjen 12, 200816 r Heh ja netvrdim kolik komu a na jakejch kolech jede 74 ja rikam ze ten chip tu maximalku zvedne, pokud nema motor dostatecny vykon aby dal zrychloval.. Samozrejme nemuzes bejt v max otackach ze!!!!! Jestli mi rozumis
Říjen 13, 200816 r Chlapi to mě neštvěte ja snad zajedu na tu dálnici,bez čipu 212 to je dobrý.Kolik máš najeto?Já ji mám půl roku a mam 12000km tak doufám,že se rozjezdí potvora líná.Jo a ta rychlost byla z budíků.Vendys Ja mam cca 70kkm, ale rekl bych, ze auto zacne poradne jezdit po nejakych 30-40kkm (12kkm je urcite jeste nezajety motor). Pokud tam mas prechipovano (zase zalezi od koho a jak udelano), urcite by to melo jet vice. Na rozdil od Cosbyho si myslim, ze dobre udelany chip zvedne i maximalku, tj. moje zkusenost z O1, kde jsem to mel prechiple od nemeckeho Kerschera, a jezdilo (a dodnes jezdi) jako drak. Nicmene to nebyl PDI motor, kde s chipovanim zatim nemam zkusenost, a mozna ze v tomto ma Cosby pravdu, nevim. Klasicka TDI ale jela po chipu rozhodne rychleji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.