Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak se mi dnes rano stala nemila vec. Auto stalo prez noc venku z lehkaho kopce smerem dolu. Asi po 10s po nastartovani se ozval 3x akustickej signal a na pristrojovce zacala blikat kontrolka teploty. Tak sem chcipnul motor(99% poruch , nebo spis zblbnuti cidel, enbo RJ se takto odstrani), chvilku pockal a znovu nastartoval. Pak uz to neudelalo. Budu to dal sledovat, alenevim, jestli je to vazne jen zblbnuti, nebo zacatek vaznejsiho problemu. NEstalo se nekomu taky neco takovyho?

• o 5 týdny později...
Vloženo

a ty se dival na hladinu chladicky ?

100 g doliti te to spravi

u me kdyz to unikalo tak poprve nahlasilo klesnuti hladiny stejnym zpusobem a jel z kopce - cidlo je v zadni casti nadrzky

Vloženo

Priznam se, ze ja lempl sem na to nekouknul, ale divne je, ze to udelalo pri stani. Ale jen ve 3 pripadech z asiiii tisice. Mno dam vedet. Pokud to nebude chyba cidla, ale se bojim termostatu. Pokud by neoteviral, tak by se to mohlo prehrivat. Pokazde jsem zase zhasnul motor a znovu nastartoval, takze se to mohlo cuknout a termostat otevrit. Na druhou stranu to zahlasilo asi minutu po nastartovani, takze se to ani nemohlo ohrat.

Jestli tam bude vazne min vody, tak si nasypu popel na hlavu. :help:

Vloženo

mne sa stalo to iste s 50 kW FI.

kopcek, chladne pocasie, pokles hladiny kvapaliny plus jej naklon na kopci.

a hned sa rozsvieti kontrolka.

stacilo doliat G12-ku.

ale nezabudni skontrolovat, ci ti niekde chladiaca kvapalina neunika.

• o 2 týdny později...
Vloženo

na FI 1.2 12V, jestli si dobře vzpomínám tak kolem těch 5 km určitě, když bylo jednou kolem -20 tak se mi to neohřálo (ručička na 90°) ani po 15 km. HTP se ohřívá celkem pomalu, řešil jsem to zakrytím chladiče jak u starých aut.

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)

a co takhle, že auto topí a ručička teploty se od nuly vůbec neodlepí. Je třeba taky vyměnit termostat nebo je špatný jenom budík? Jo a nějak moc to žere. Tak jestli to tam nelije benzín jako do studeného.

Editováno: , autor: DajaG3

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...