Říjen 26, 200816 r Všichni jsme náčelníci, bratře. Nazdááááár Upraveno Listopad 29, 200816 r od foromen Pravidla říkají, necituj předešlý příspěvek.
Březen 7, 200916 r A toto je můj... - kolik asi stojí ten HLINIKOVY kryt zad. nárazníku? MOOOC se mi to líbí, ale mam jen HaTaPku.Dá se to doma na kol. namontovat? Napadlo to někoho napodobit nalep. stříbrné nálepky.?Kdo je u zdroje vystřihne to, nalepí a uspěch za 300,-.
Březen 7, 200916 r lukasm: v modré Polar se mi moc líbíl marcoH6: nemáš ho ťuknutýho vlevo na zadním nárazníku??
Duben 23, 200916 r a tady je náčelník!!! btw. Roomsřííí Scoutík je tuze pěkný!!!! Upraveno Duben 23, 200916 r od vorlajz
Květen 31, 200916 r Tady foto mého Scouta,zase jiná barva Tak včera namontovány sportovní sedačky z OII,řidičova el.stavitelná s pamětí.
Květen 31, 200916 r Dej sem, prosím tě, nějaký fotky. Asi hloupá otázka, ale ty sedačky pracujou samostatně, myslím tim, jestli se nemusí nějak propojovat s ŘJ, aby šlapaly? Samozřejmě teda kromě bočních airbagů. Musel jsi něco upravovat pro uchycení těch sedaček? Upraveno Květen 31, 200916 r od mambo
Červen 13, 200916 r Tady pár foto mého interiéru. Sedačka funguje,jednotku má na sobě takže jen + a -.Ješte se pokusíme vyřešit pamět. Sedačky jsou OII paket Dynamic Upraveno Červen 13, 200916 r od Majk
Červen 14, 200916 r Není ta eletrika k prdu, kdyz to nemá pamet? Mels interier Pulse predtim? Muzes tyhle a ty predchozi porovnat? BTW. kudy se divas na cestu, kdyz pod zrcatkem mas nacpanou navigaci a uz tak je tam videt velky kulovy?
Červen 14, 200916 r Měl jsem obyč sedačky scout.Naprd to není,tahle elektrická má mnohem víc možností nastavení a suprovou bederní opěrku.Pamět vyřeším později,zatím jsem nesehnal schéma zapojení. Z navigací problém nemám a vidím dobře.
Červen 18, 200916 r Vic moznosti nastaveni? Jako treba nahoru a dolu Ja sem je testoval v SII, protoze nevim pro kterou vybavu se rozhodnout a prave ze sem jako vyhodu nasel prave tu pamet. Co se tyce vyhledu,obdivuju te. Ja nevidim timhle smerem ani bez te navigace.
Červen 19, 200916 r dokonce jdou i dopředu a dozadu , dá se nastavit výška sedáku v přední části i v zadní,bederka jde posouvat výškově a tuhost bederky je znát.U obyč sedačky nejde skoro poznat.Je ale pravda že 17000 bych za to nedal
Červen 21, 200916 r Zbyla mi po prodeji sady z LaK,kupující ji nechtěl tak jsem mu je přečalounil na obyč kostru a tak zůstala.
Leden 8, 201114 r Zdravím, nikdo tady nemá SCOUTA v barvě o které psali,že byla udělána jen pro SCOUT - béžová safari? Na ofic. stránkách ta barva podle mého vypadá supr,ale na živo jsem ho neviděl.
Leden 9, 201114 r Dobrý večer, já jsem se nakonec rozhodl místo Fábie Sport line pro roomster scout právě v barvě béžová safari...Pokud vše klapne, zítra ho jdu objednat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.