PETAHEY Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 dnes jsem ve Žďáře nad Sázavou viděl tyto octavi e projizdet meli zapnute majaky a jeli pomerne dooosttt rychle ale vypadali pomerne pekne ale furt jsou to policjati lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ja dělam ve škodovce a chodim kolem nich, muj nazor je že je to děsny...nelibi se mi to vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ja dělam ve škodovce a chodim kolem nich, muj nazor je že je to děsny...nelibi se mi to vubec aspon se zmohli na metalizu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 jeto zase tunel. Argumentace, ze metalizu pak prodaj za vic penez je paradni. chjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Fotky? fotky bohuzel nensou jak rikam jeli fakt rychle tak sem ani nestihl vyndat mobil a vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 jeto zase tunel. Argumentace, ze metalizu pak prodaj za vic penez je paradni. chjo. kor kdyz jsou ted v kurzu pastelovy barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Zdravím, já je viděl taky, kolona asi 6 vozu, kousek za hradcem směrem na jičín. Neměli ani značky, ale valili to docela rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Ahoj! Hlásím taky octavii v novém provedení, dnes viděna na Kolišti v Brně, čas asi 14:20. Bez čísla, bez zapnutých majáků. Souhlasím, vypadá to HROZNĚ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 JJ dnes v 11:20 vyrazely z Chodova 2 kousky... Docela se mi libi i kdyz jsou to cajti... Na fotky nebyl cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ja myslim ze neni dulezite aby se ty auta nekomu libily, ale aby v nich nejezdili blbecci co kazdeho chcou zdupat za kazdou blbost a merili tam, kde to je na **** ja jim preju rychle auta at muzou aspon nekoho na cestach dohnat a jestli barva bude cervena, cerna nebo modra je mi totalne fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Hlavně aby byli vidět, ne jako ty šmejdi městský se stříbrným Roomsterem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 viděl jsem jedny v Brně včera (čtvrtek) a asi 15 na dálnici směr Brno na D1... Oktávky dvojky, nové provedení, bez značek a menší majáček. Já za sebe musím říct, že se mi fakt líbí, je to hezký a hlavně viditelný provedení! Rozhodně jsem se hned otočil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Souhlas s těmi, že se mi moc nelíbí ... Málo vyrazné auta. Včera viděna ve 13:55 hodin 1 ks na Palackého v Brně směrem do Řečkovic (tam mají hnízdo) a následně kolona asi 15 ks na Žabovřeské. Jen doufám, že tam nemají kluci ty mrtvý 1.6-ky, ale 1.8 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Me se zda ,ze se u nas zase nekdo snazil o nejakou prevratnou novinku ,ktera kazdeho nadchne a spise se zase neco podelalo .... Proste jsem si nejak zvykl na ten zeleny pruh a cerny napis,ted to vypada jak nejak servis mobile'' ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 viděl jsem jedny v Brně včera (čtvrtek) a asi 15 na dálnici směr Brno na D1...Oktávky dvojky, nové provedení, bez značek a menší majáček. Já za sebe musím říct, že se mi fakt líbí, je to hezký a hlavně viditelný provedení! Rozhodně jsem se hned otočil presne tak taky jsem s eotocil jdou pekne videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Videl sem na fotkach a docela se libily. Urcite budou vypadat lip, nez ty soucasny bily. Se stribrnou souhlasim, stejne byla nabidkova cena dana ani tak ne vyrobni cenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Pokud to splní účel a bude klid na silnicích a budou vzbuzovat respekt, hlavně od všech machýrků, kterým kupujou auta rodiče a těm, kteří si myslí, že když mají peníze,že jim patří svět, můžou mít třeba růžový auta, barva nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Pokud to splní účel a bude klid na silnicích a budou vzbuzovat respekt, hlavně od všech machýrků, kterým kupujou auta rodiče a těm, kteří si myslí, že když mají peníze,že jim patří svět, můžou mít třeba růžový auta, barva nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papiczek Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Souhlas s těmi, že se mi moc nelíbí ... Málo vyrazné auta.Včera viděna ve 13:55 hodin 1 ks na Palackého v Brně směrem do Řečkovic (tam mají hnízdo) a následně kolona asi 15 ks na Žabovřeské. Jen doufám, že tam nemají kluci ty mrtvý 1.6-ky, ale 1.8 TSI 1.6 /75KW super děla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 1.6 /75KW super děla Panebože Tak to si mohli nechat ty Fabije ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Panebože Tak to si mohli nechat ty Fabije ... no meli tam dat nafticku 2.0 ten kroutak je stejne znat proti ty 1.8 nehorzane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 každý den vidím jak na to lepí ty samolepky a když na to tak pořád koukáte, tak si na to i zvyknete a už mi to ani nepřijde tak hrozný a navíc, všechny samolepky jsou reflexní, takže budou aspoň víc vidět :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 ty wole kdyz ty auta ted budou zarit tak to budou mit reporteri snadnejsi praci je najit jak chrapou za mestem na krajnici nebo na odbocce na lesni cestu. V Brne mame jedno takove misto oblibene policejni misto jednou tam stali i 3 auta vsechny zafuneny a drzky nalepeny na sklech. Sem si uz rikal kuwa co je to tady za zatah a wono to byli zatazeny pecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak už je někdo vyfoťte, sice jsem jednu už taky zahlédl, ale jen z dálky. K těm motorům, když se řešil ten kontrakt, tak se říkalo, že větší část bude mít slabší motory (1.6) ale asi čtvrtina bude i se silnějšími motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.