Publikováno Říjen 16, 200816 r dnes jsem ve Žďáře nad Sázavou viděl tyto octavi e projizdet meli zapnute majaky a jeli pomerne dooosttt rychle ale vypadali pomerne pekne ale furt jsou to policjati lol lol
Říjen 16, 200816 r ja dělam ve škodovce a chodim kolem nich, muj nazor je že je to děsny...nelibi se mi to vubec
Říjen 16, 200816 r Autor ja dělam ve škodovce a chodim kolem nich, muj nazor je že je to děsny...nelibi se mi to vubec aspon se zmohli na metalizu
Říjen 16, 200816 r jeto zase tunel. Argumentace, ze metalizu pak prodaj za vic penez je paradni. chjo.
Říjen 16, 200816 r Autor Fotky? fotky bohuzel nensou jak rikam jeli fakt rychle tak sem ani nestihl vyndat mobil a vyfotit
Říjen 16, 200816 r jeto zase tunel. Argumentace, ze metalizu pak prodaj za vic penez je paradni. chjo. kor kdyz jsou ted v kurzu pastelovy barvy
Říjen 16, 200816 r Zdravím, já je viděl taky, kolona asi 6 vozu, kousek za hradcem směrem na jičín. Neměli ani značky, ale valili to docela rychle...
Říjen 16, 200816 r Ahoj! Hlásím taky octavii v novém provedení, dnes viděna na Kolišti v Brně, čas asi 14:20. Bez čísla, bez zapnutých majáků. Souhlasím, vypadá to HROZNĚ
Říjen 16, 200816 r JJ dnes v 11:20 vyrazely z Chodova 2 kousky... Docela se mi libi i kdyz jsou to cajti... Na fotky nebyl cas...
Říjen 16, 200816 r ja myslim ze neni dulezite aby se ty auta nekomu libily, ale aby v nich nejezdili blbecci co kazdeho chcou zdupat za kazdou blbost a merili tam, kde to je na **** ja jim preju rychle auta at muzou aspon nekoho na cestach dohnat a jestli barva bude cervena, cerna nebo modra je mi totalne fuk
Říjen 17, 200816 r viděl jsem jedny v Brně včera (čtvrtek) a asi 15 na dálnici směr Brno na D1... Oktávky dvojky, nové provedení, bez značek a menší majáček. Já za sebe musím říct, že se mi fakt líbí, je to hezký a hlavně viditelný provedení! Rozhodně jsem se hned otočil
Říjen 17, 200816 r Souhlas s těmi, že se mi moc nelíbí ... Málo vyrazné auta. Včera viděna ve 13:55 hodin 1 ks na Palackého v Brně směrem do Řečkovic (tam mají hnízdo) a následně kolona asi 15 ks na Žabovřeské. Jen doufám, že tam nemají kluci ty mrtvý 1.6-ky, ale 1.8 TSI
Říjen 17, 200816 r Me se zda ,ze se u nas zase nekdo snazil o nejakou prevratnou novinku ,ktera kazdeho nadchne a spise se zase neco podelalo .... Proste jsem si nejak zvykl na ten zeleny pruh a cerny napis,ted to vypada jak nejak servis mobile'' ...
Říjen 17, 200816 r Autor viděl jsem jedny v Brně včera (čtvrtek) a asi 15 na dálnici směr Brno na D1...Oktávky dvojky, nové provedení, bez značek a menší majáček. Já za sebe musím říct, že se mi fakt líbí, je to hezký a hlavně viditelný provedení! Rozhodně jsem se hned otočil presne tak taky jsem s eotocil jdou pekne videt
Říjen 17, 200816 r Videl sem na fotkach a docela se libily. Urcite budou vypadat lip, nez ty soucasny bily. Se stribrnou souhlasim, stejne byla nabidkova cena dana ani tak ne vyrobni cenou...
Říjen 17, 200816 r Pokud to splní účel a bude klid na silnicích a budou vzbuzovat respekt, hlavně od všech machýrků, kterým kupujou auta rodiče a těm, kteří si myslí, že když mají peníze,že jim patří svět, můžou mít třeba růžový auta, barva nejezdí
Říjen 17, 200816 r Pokud to splní účel a bude klid na silnicích a budou vzbuzovat respekt, hlavně od všech machýrků, kterým kupujou auta rodiče a těm, kteří si myslí, že když mají peníze,že jim patří svět, můžou mít třeba růžový auta, barva nejezdí
Říjen 17, 200816 r Souhlas s těmi, že se mi moc nelíbí ... Málo vyrazné auta.Včera viděna ve 13:55 hodin 1 ks na Palackého v Brně směrem do Řečkovic (tam mají hnízdo) a následně kolona asi 15 ks na Žabovřeské. Jen doufám, že tam nemají kluci ty mrtvý 1.6-ky, ale 1.8 TSI 1.6 /75KW super děla
Říjen 18, 200816 r Autor Panebože Tak to si mohli nechat ty Fabije ... no meli tam dat nafticku 2.0 ten kroutak je stejne znat proti ty 1.8 nehorzane
Říjen 18, 200816 r každý den vidím jak na to lepí ty samolepky a když na to tak pořád koukáte, tak si na to i zvyknete a už mi to ani nepřijde tak hrozný a navíc, všechny samolepky jsou reflexní, takže budou aspoň víc vidět :-P
Říjen 18, 200816 r ty wole kdyz ty auta ted budou zarit tak to budou mit reporteri snadnejsi praci je najit jak chrapou za mestem na krajnici nebo na odbocce na lesni cestu. V Brne mame jedno takove misto oblibene policejni misto jednou tam stali i 3 auta vsechny zafuneny a drzky nalepeny na sklech. Sem si uz rikal kuwa co je to tady za zatah a wono to byli zatazeny pecky.
Říjen 18, 200816 r Tak už je někdo vyfoťte, sice jsem jednu už taky zahlédl, ale jen z dálky. K těm motorům, když se řešil ten kontrakt, tak se říkalo, že větší část bude mít slabší motory (1.6) ale asi čtvrtina bude i se silnějšími motory.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.