Petus Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Nevíte už někdo jak to je s face policejníma octavkama??? Budou už policajti dostávat face, nebo pořád old face???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Muaddib Ciffra Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 k tý prádelně... Mám takovej dojem že ta dodávka nemá stejnou barvu "policie ČR" krom toho, nemá nápis POLICIE, nemá reflexní proužky, ale jen barevné a neodpovídá přesně jejich rozměrama a poměrama stran včetně mezer mezi barevnými poli. U soudu, nebo tak by to byl určitě silnej argument... Pokud nepoužijou nápis policie a znak, tak si myslím, že je to silně nenapadnutelné... Nicméně, je fakt, že jako recese je to možná dobrý... ale ty kidy okolo a nápad o provedení celé flotili v tomto profilu... to už je podle mně moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 V zákoně je, že to nesmí být zaměnitelné s vozy Policie, což tohle je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ano,nesmí být zaměnitelné z vozidly PČR,a tady je to asi jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 si myslíte vy dva... ale co na to právnící a soud... není to tak jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Možná když připustíme, že žijeme v Absurdistánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak co?? Už někdo potkal face policejní octavii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 V zákoně je, že to nesmí být zaměnitelné s vozy Policie, což tohle je... Je to švejkovina, typická pro českého člověka ... I kdyby ten chlápek musel teď všechna auta přemalovat do jiné barvy, o reklamu své firmy má postaráno. A co se týče těch našich soudů, trochu lepší právník to u soudu rozcupuje a Policie zase ostrouhá, holt to je ten náš hroznej banánistán Je mi z toho zle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak co?? Už někdo potkal face policejní octavii??? Už to tady někde bylo, Policie by neměla dost oktávky po faceliftu ... je ptřeba vyčistit sklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Auto prádelny je hustý, ale na každý fotce, co tu je, ten řidič porušuje dopravní předpisy, to mi přijde strašný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Vždyt už těch faceliftových Octávek jezdí po silnici mraky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 POlicejní vozy by měly být všechny před FL... bez ohledu na to že FL už dávno běží... vyráběj se jako skauti a RSa, odděleně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 ... jak jsem říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Škoda..no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já tomu nějak nerozumim! Prosím o vysvětlení.Vždyt ted už jezdí mraky Octávek II a to se jako budou ztahovat nebo jak tomu mám rozumnět??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Já tomu nějak nerozumim! Prosím o vysvětlení.Vždyt ted už jezdí mraky Octávek II a to se jako budou ztahovat nebo jak tomu mám rozumnět??? Ne ne. bavíme se o policejních autech. Jednalo se o to, zda budou cajti jezdit i v policejních octavkách po face nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Tak už u nás máme i face policejní octávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Ano ano, potvrzuji co jsem nedávno sám vyvracel. Už i u nás má "cizina" nové face oktávky. Zatím jen s motorizací 1.6 MPI ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 taky už potkávám celkem dost face oktávek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 trosku zahranicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Nevíte už někdo jak to je s face policejníma octavkama??? Budou už policajti dostávat face, nebo pořád old face???? Jo v Opave uz taky maji O II Face v kombajnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Do kdy sou planovany ty dodavky? Kdyz tak premejslim, tak sem v posledni dobe uz snad nenarazil na Feliciu. Ale na druhou stranu ani na FII a to ani v civilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Mas pravdu,feldy nejezdi vubec a f2 jsem taky nevidel.. i kdyz v Opave meli civilni f1 s bradavici a asi pred mesicem ji zrusili a v Krnove taky,tam nabrali pri honicce 2 lidi na prechodu... Tak si ted davam majzla a cekam s cim vyjedou protoze obe byli na totalku. Mozna prekvapi a dostanou f2?? Nebo spis nejakou o1-2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 chodim kolem baraku u kteryho stojijou civilni hlavne FI a o OI, novy ale jenom ty bezny OII, facelift sem videl snad ve trech kouscich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.