olisoft Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Uz to tu bolo popisane. Pozri si schemu a podla nej zistis, ze na vstupe je kostra a plus, na vystupe je meniace sa napatie. Odideny byt moze, napriklad moze mat vydranu odporovu drahu. Ale je to dost nepravdepodobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) Tak uz jsem tu dlouho nebyl a neotravoval s nejakou veci! Takze,nechybalo se mi naklapeni svetel na levem svetle u ridice,koupil jsem nove motorky na nejake opravy kaslu,ta cena je takova jaka je!Ale kus vymenil jsem motorek a ono nic!Novy se taky nehybe,tak jsem to chtel hned rozbit,ale uklidnil jsem se a zkusil cele leve svetlo pripojit na konektor praveho svetla!No a ouha ono to taky nefugovalo!Mam ty nove motorky dva,takze chyba neni v tom novem,protoze ze by byly oba nove taky v haji pochybuju!Muzete mi poradit jak si s tim pohrat?Je tam takovy cerny konektor ve svetle,kde bych asi nejpravdepodobneji videl tu chybu!Uz jsem ho vytahnul z toho svetla,ale nevite da se to nekde koupit nebot cele svetlo se mi nechce kupovat ani za tu .... Asi nekde vrakac nebo tak ze?Dikes za jakekoliv rady a napady! Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Skus si premerat najprv, ci sa na motorcekoch meni napatie pri otacani ovladaca. Asi nie, tak pozri na kabloch toho konektora na svetle. Ak ani tam nic, tak zmeraj vystup z regulatora. Aj ten mohol odist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tak uz jsem tu dlouho nebyl a neotravoval s nejakou veci! Takze,nechybalo se mi naklapeni svetel na levem svetle u ridice,koupil jsem nove motorky na nejake opravy kaslu,ta cena je takova jaka je!Ale kus vymenil jsem motorek a ono nic!Novy se taky nehybe,tak jsem to chtel hned rozbit,ale uklidnil jsem se a zkusil cele leve svetlo pripojit na konektor praveho svetla!No a ouha ono to taky nefugovalo!Mam ty nove motorky dva,takze chyba neni v tom novem,protoze ze by byly oba nove taky v haji pochybuju!Muzete mi poradit jak si s tim pohrat?Je tam takovy cerny konektor ve svetle,kde bych asi nejpravdepodobneji videl tu chybu!Uz jsem ho vytahnul z toho svetla,ale nevite da se to nekde koupit nebot cele svetlo se mi nechce kupovat ani za tu .... Asi nekde vrakac nebo tak ze?Dikes za jakekoliv rady a napady! Skus tie 2. NOVE motorceky napojit do praveho predneho svetla .Ak tie motorceky nepojdu tak su zle aj ked su NOVE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badboy2 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Zdravím, potřebuju vyměnit motorek naklápění na pravém světle. Na základě návodu, co jsem našel jsem vytáhnul světlo, všechno v pohodě ale nejde mi vytáhnout to servo. Šrouby jsem povolil, ale ta kulička je tam nějak navlečená a motorek nemůžu vytáhnout ať s ním kroutím a tahám jak chci. Nikde to nikdo neřešil - každý napsal, že ho povolil a vytáhnul - tak si připadám jak debil. Nevíte, kde by mohl být zádrhel? V tom návodu psali i něco o povolení šroubku, co drží ten kloub, k tomu se ale nedá dostat (aspoň podle mě). Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 (editace) Ano mas pravdu, je to jen nacvakle neb zahakle, nekomu to jde zlehka, nekomu ne, pokud ti to nepujde, sundej zadni prachovku (kryt zarovek) a parabolu si pridrz pro zpetne namacknuti Prikladam fotecky servomotorku HELLA ovladani svetel - predfacelift, facelift motorky fota najdete na prvni strane tohoto tematu Editováno: 17. Listopad 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo1811 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Zdravim nevite nekdo jak se mneni motorek na prednich svetlech OI rok 99?mam nove svetla a nevim jak prendat motorek.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.