Přejít na obsah

Převodník

TomasB

Doporučené příspěvky

Jste tu někdo přes takový ty elektronický krabičky? O co mi jde. Hodil by se mi nějaký jednoduchý průmyslový převodník, od kterého bych potřeboval převést signál 0-60nA na 4-20mA. Nic jinýho nepotřebuju, jen převýst signál. Display ani jiný funkce nepotřebuju. Jen to musí bejt spolehlivý a použitelný v průmyslu. Já vím je o těch klasických s displayem. Prostě chci z čidla který pracuje 0-60nA přenýst do jinýho zařízení tento signál, ale to zařízení umí přijmout jen 4-20mA. Snad jsem to dobře popsal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nic, nakonec jsem to pořešil tak, že jsem přesvědčil klienta, že to co chce nemá smysl a bude to klasicky. Jsem nejdřív chtěl vyhovět zvláštnímu požadavku, ale nakonec když jsem to sčotnul, tak cena víc jak 2xtolik. Tak to byl celkem jasný argument. Šlo jen o takový doplněk k on-line analyzátoru na stanovení Cr3+ v pasivaci za zinkovou lázní na zinkovací lince. Budou tam měřit i pH a klient chtěl tahat signál přes on-line analyzátor do ŘS. Normálně to znamená kombinovanou pH sondu s Pt100 nebo Pt1000(podle převodníku), kabel od sondy k převodníku a převodník. Z převodníku po kabelu do ŘS. A idea klienta byla táhnout to do ŘS přes analyzátor. Jenže to by znamenalo taky kombinovanou pH sondu+kabel k převodníku+ převodník+natáhnout to do analyzátoru, do něj bych musel přidat kartu analogového vstupu a přidat jeden analogový výstup. Chvilku jsem si říkal, že kybych našel nějakou "krabičku" za pár peněz, že by to možná i bylo průchozí, ale jen ty bazmeky co bych musel nacpat do analyzátoru stojí víc jak celá sestava v běžném provedení. Nakonec si to klient nechal rozmluvit. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...