sejvi Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Zdravim, poradte jake KRYTY KLIK koupit, aby nevypadali jako z "kolotoce"? Zatim mam vyhlidnute tyto, ale bohuzel ted nejsou skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Když už chceš mít kryty klik na autě, tak bych aspoň zvolil bez dírek, ty se mě osobně víc líbí na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Jn s dirkama mi to prijde opravdu jako s 'kolotoce'. Ja jsem kupoval milotec, sice drazsi ale kvalitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Já bych kryty nedával...hezky kliky v barvě a je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) Porad jeste premejslim jake koupit, bez dir, s dirama, chrom, ocel...? Auto mam kompletne cerne, chci ho jen trochu ozivit, planuji koupit kryty klik a chromove ramecky pod SPZ znacku. Tod vse, nechci to mit preplacane... Editováno: 20. Říjen 2008, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) Tak to jo...jdi do těch bez děr a chrom, když budeš mít chrom rámeček RZ Editováno: 20. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 No já jsem je na autě mněl ty bez děr dokonce jsem koupil i malé misky pod kliky ale šel jsem do barvy ale mám auto zelené.Kliky a misky mám doma pokud máš zájem napiš sz a na ceně se určitě dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Já mám na autě od milotecu, ale co nevidět je budu dávat do barvy.zásedně bez dir a kup hlavně komplet i se zámkama, ne co jsem už viděl, ýe na zamky kašlají a vypadá to dost blbě. a misky bych tam nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 nedávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 souhlasím s BadyS. Jediný co se mi na autě líbí jsou chrom linky na lištách oken jako to má Mikl Jediný chrom doplňky který mě lákají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Jako majitel chrom klik od Milotec se přiklaním k názoru chrom UŽ neee... Lištu pod SPZ už vůbec ne. Za ten litr co stojí, bych si raději koupil 33 l naturalu. Totiž dřív jsem to taky všechno od Milotecu chtěl mít. Lištu, kliky, kryty zrcátek atd... Až jednou jsem na parkovišti uviděl na živo přesně takovou červenou, jak mám já i s těma chrom prokotinama. Fuj, hnus. Auto bylo fakt přeplácaný. Připadalo mi to, jako by tuhle Octu sponzoroval Milotec, protože vše co vyrobili na ní bylo naplácaný. PS: hned jak mě zase na jaře chytne ten předělávací syndrom, kliky půjdou do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 (editace) Můj skromný naprosto nepodstatný názor je ten, že s chromem se na autě musí šetřit! Přijde mi to celkem trapné na autech kliky, misky, radlice, mega křídla, čirá světla v zadu... celé je to jak když vyrobce zkouší, co všechno je zdobič ochotný přidělat na auto. Octavia je naprosto tuctové, fádní auto a žádné tyhle zkrášlovadla to nezmění. Než vyhazovat za tyto kokotiny, raději zainvestuj do funkčních vylepšení - koní není nikdy dost, brzdy nikdy nebudou brzdit dost dobře... Edit: Aby nedošlo k nedorozumnění, mě se OI líbí Editováno: 20. Říjen 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 AHOJ JÁ MÁM ČERNÉ AUTO A TY CHROMOVANÉ KLIKY SE MI NA NĚM LÍBÍ, ALE TO JE TAK VŠECHNO CO TAM Z CHROMU JE, FAKT TO NEMÁ SMYSL TÍM CHROMEM PŘEPLÁCAT, VYPADÁ TO POTOM NENORMÁLNĚ, ALE KAŽDÉMU SE LÍBÍ NĚCO JINÉHO, TAKŽE NEMÁ SMYSL TĚ DO NĚČEHO NUTIT. JESTLI TI, ALE MŮŽU PORADIT, TAK SI KUP PLNÉ BEZ DÍREK, ASPOŇ SE TI TAM NEBUDE DRŽET ŠPÍNA. A NEKUPUJ NĚJAKÝ BRAK, KUP MILOTEC, TEN SEDÍ PŘESNĚ. KÁMOŠ SI KOUPIL POCHROMOVANÝ PLAST A UŽ SE MU TO LOUPE, TAKŽE VYHODIL 350 KČ DO KOŠE A STEJNĚ SI MUSÍ KOUPIT MILOTEC P.S. A ČASEM SE TY KRYTY KLIK ZAČNOU ODLEPOVAT, JÁ SEM TO PŘILEPIL CHEMOPRÉNEM, ALE PAK UŽ NENÍ CESTY ZPĚT..........S KRYTAMA NA VĚČNÉ ČASY A NIKDY JINAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak dle Vasich prispevku zacinam premyslet ze tam asi zadne chromove kryty klik davat nebudu. Tak zatim nic kupovat nebudu a uvidim casem zda koupit ci ne. Jinak zas tak velke castky za kryty klik to nejsou - kryty klik cca 500Kc za sadu, chromove podlozky pod SPZ 2ks cca 250Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No ja jsem vzal od milotecu plny bez direk a jeste chrom krytku na antenu (asi autostyl janko) , vzadu koncovka RS a kola Metalica. Je to decentni, a jako celek spolu s predni maskou to docela ladi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Já bych nedával ani za nic... dle mě to je jako pěst na oko, kup si radši origo RS koberečky ... anebo jak říká Lukash - výkon, brzdy a nebo 33l paliva dle MilanII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 hadam len nechces to pekne auto pokazit takkou prkotinou? teraz to mas fajne vsetko pekne zladene vo farbe... ale ked uz tak rozhodne nie dierovane to by si uplne dejebabral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 já sem měl nerez od milotecu a nakonec sem je hodil do barvy. takže, já bych je tam asi nedával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Nejlepe zadne - sezen si tady v bazu kliky v barve a vysledek bude mnohonasobne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 to PLaneta: Kliky v barve mam. Tak na "Cernouska" zrejme zatim nic davat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 V podstatě si myslím, že jsi dospěl k tomu nejrozumějšímu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanZ - Sodan.cz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Já osobně jsem je od milotecku měl a po výměně dveří je chtěl přelepit...ejhle, ono to bez nich opravdu vypadá líp!! Takže buď kliky nechat pochromovat, nebo na ně nic nedávat! Vypadá to fakt dost blbě. Jediné, co je funkční, jsou misky pod kliky, to je užitečná a funkční věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Která na autě ale vypadá ještě mnohem hůř než kryty na klikách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanZ - Sodan.cz Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 věc názoru a vkusu! Samozřejmně záleží na barvě laku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Která na autě ale vypadá ještě mnohem hůř než kryty na klikách ... mě připadá snad každý doplněk takovýho typu jako Matějská tuning. Zvlášt na zaobleném rodinném combi či sedanu jako Octavia to je jak pest na oko. Když se to buhužel někomu líbí, tak ať si tam nalepí cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.