Přejít na obsah

(O1) Jake kryty klik vybrat?


sejvi

Doporučené příspěvky

Porad jeste premejslim jake koupit, bez dir, s dirama, chrom, ocel...?

Auto mam kompletne cerne, chci ho jen trochu ozivit, planuji koupit kryty klik a chromove ramecky pod SPZ znacku. Tod vse, nechci to mit preplacane...

Editováno: , autor: sejvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako majitel chrom klik od Milotec se přiklaním k názoru chrom UŽ neee... Lištu pod SPZ už vůbec ne. Za ten litr co stojí, bych si raději koupil 33 l naturalu. Totiž dřív jsem to taky všechno od Milotecu chtěl mít. Lištu, kliky, kryty zrcátek atd... Až jednou jsem na parkovišti uviděl na živo přesně takovou červenou, jak mám já i s těma chrom prokotinama. Fuj, hnus. Auto bylo fakt přeplácaný. Připadalo mi to, jako by tuhle Octu sponzoroval Milotec, protože vše co vyrobili na ní bylo naplácaný.

PS: hned jak mě zase na jaře chytne ten předělávací syndrom, kliky půjdou do laku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj skromný naprosto nepodstatný názor je ten, že s chromem se na autě musí šetřit! Přijde mi to celkem trapné na autech kliky, misky, radlice, mega křídla, čirá světla v zadu... celé je to jak když vyrobce zkouší, co všechno je zdobič ochotný přidělat na auto. Octavia je naprosto tuctové, fádní auto a žádné tyhle zkrášlovadla to nezmění. Než vyhazovat za tyto kokotiny, raději zainvestuj do funkčních vylepšení - koní není nikdy dost, brzdy nikdy nebudou brzdit dost dobře... ;)

Edit: Aby nedošlo k nedorozumnění, mě se OI líbí :)

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AHOJ :palec2: JÁ MÁM ČERNÉ AUTO A TY CHROMOVANÉ KLIKY SE MI NA NĚM LÍBÍ, ALE TO JE TAK VŠECHNO CO TAM Z CHROMU JE, FAKT TO NEMÁ SMYSL TÍM CHROMEM PŘEPLÁCAT, VYPADÁ TO POTOM NENORMÁLNĚ, ALE KAŽDÉMU SE LÍBÍ NĚCO JINÉHO, TAKŽE NEMÁ SMYSL TĚ DO NĚČEHO NUTIT. JESTLI TI, ALE MŮŽU PORADIT, TAK SI KUP PLNÉ BEZ DÍREK, ASPOŇ SE TI TAM NEBUDE DRŽET ŠPÍNA. A NEKUPUJ NĚJAKÝ BRAK, KUP MILOTEC, TEN SEDÍ PŘESNĚ. KÁMOŠ SI KOUPIL POCHROMOVANÝ PLAST A UŽ SE MU TO LOUPE, TAKŽE VYHODIL 350 KČ DO KOŠE A STEJNĚ SI MUSÍ KOUPIT MILOTEC :smich:

P.S. A ČASEM SE TY KRYTY KLIK ZAČNOU ODLEPOVAT, JÁ SEM TO PŘILEPIL CHEMOPRÉNEM, ALE PAK UŽ NENÍ CESTY ZPĚT..........S KRYTAMA NA VĚČNÉ ČASY A NIKDY JINAK :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dle Vasich prispevku zacinam premyslet ze tam asi zadne chromove kryty klik davat nebudu. B) Tak zatim nic kupovat nebudu a uvidim casem zda koupit ci ne. Jinak zas tak velke castky za kryty klik to nejsou - kryty klik cca 500Kc za sadu, chromove podlozky pod SPZ 2ks cca 250Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Která na autě ale vypadá ještě mnohem hůř než kryty na klikách lol

... lol

mě připadá snad každý doplněk takovýho typu jako Matějská tuning. Zvlášt na zaobleném rodinném combi či sedanu jako Octavia to je jak pest na oko. Když se to buhužel někomu líbí, tak ať si tam nalepí cokoliv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...