majkl.s Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Mam Fabii rv 2004 a chtel sem si namontovat mlhovky. Sehnal sem z vrakace mlhovky a prepinac svetel. Vsechno ok do te doby nez sem chtel pripojit regulaci jasu podsviceni a sklonu svetel. Na tom co je v aute je konektor ve dvou radach(2x3piny) a na tom z vrakace je jedna rada po 7mi pinech(u obojich je osazeno jen 5pinu). Predpokladam ze ten regulator s jednou radou je ze starsich modelu. nedela se nejaka redukce?, nebo musim predelat konektory v aute(prendat piny z jednoho do druhyho konektoru asi nepujde pac maji kazdy jinaci sirku). Dik MaJkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 koukni mi sem: http://fabia-joy.wz.cz/spinac_osvetleni.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Pridam pro nazornost tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 presne ako na Maverickovom obrazku je s jednou radou novší a s dvomi starší. prečo proste neprehodíš len ten prepínač? ide to pomerne lahko dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jj, presne takhle to mam. V aute MR04 doma 05. Akorat sem myslel ze ten jednorady je ze starsich modelu pac ho mam z vrakace a je videt ze maj celkem "novy" veci. Takze jediny reseni je predelat svazek:-( Nechapu skodovku, kdyz uz neco navrhne a vyrobi proc to zase meni jen kvuli takovej kravine(i kdyz tohle je spis zavisly na VW). Holt co kus to original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 presne ako na Maverickovom obrazku je s jednou radou novší a s dvomi starší. prečo proste neprehodíš len ten prepínač? ide to pomerne lahko dole Taky sem si myslel ze prehodim jen ten prepinac, ale on ma jinak to uchyceni a to jak na sklon tak i na zapinani svetel. Na svetla ma ty capliky natoceny jako + a druhej x. A na sklon je to zase jinak vyskove. Takze to nepujde:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) Jj, presne takhle to mam. V aute MR04 doma 05. Akorat sem myslel ze ten jednorady je ze starsich modelu pac ho mam z vrakace a je videt ze maj celkem "novy" veci. Takze jediny reseni je predelat svazek:-(Nechapu skodovku, kdyz uz neco navrhne a vyrobi proc to zase meni jen kvuli takovej kravine(i kdyz tohle je spis zavisly na VW). Holt co kus to original no je to koli tomu že ten ovládač a regulátor má použité novšie obvody (možno spolahlivejšie) a každopádne je ho lahšie rozobrať ako ten starý (ten kto menil podsvietenie vie o čom hovorím:-)) edit: kludne choď do servisu a kup ten jednorady konektor a prepinuj to Editováno: 26. Říjen 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 V servisu sem dneska byl. Puvodne sem to chtel udelat jako redukci mezi svazek a ovladac ale prej takovej konektor co je na ovladaci se neda sehnat, protikus jeste mozna ale takhle ne. Tak sem aspon chtel ten jednorady a po pul hodine hledani v ETCE mi nejakej objednal ale nejspis to bude jinej, pri blizsim ohledani sem zjistil ze ten co objednali je 6tipin a na ovladaci je 7mi pinovej. Takze zitra hledani znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jejda zajtra sa pripomen a posli mi plz cislo toho regulatoru a najdeme ten spravny:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Nechcem zakladat nove vlakno,tak to sprasim se.Mam predfaceliftove hmlovky a jedna mi svieti slabsie ako druha.A aj ked som vymenil ziarovku nic sa nezlepsilo,neviete mi poradit,cim to moze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Nechcem zakladat nove vlakno,tak to sprasim se.Mam predfaceliftove hmlovky a jedna mi svieti slabsie ako druha.A aj ked som vymenil ziarovku nic sa nezlepsilo,neviete mi poradit,cim to moze byt? Bemo bude to tymi tvojimi kablami..jeden ma zvacšený prechodovy odpor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jejda zajtra sa pripomen a posli mi plz cislo toho regulatoru a najdeme ten spravny:-) Cislo je 6Y0 919 094 E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 konektor je to 3B0 972 707 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Vazeni přatele poradte mam fabku r.v.2001 sedan a nemam tam předni mlhovky a ja bych je moc chtel, asi napisu jeziskovi.A ted mi poradte kdyby mi je jezisek nadelil tak jak je narocna dodatecna montaz na kolik to dle odhadu prijde a jak je to celkove narocne?Dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 potrebujes hmlovky kabelas poistku a nejaku znalost v elektrike tot vse ak mi tam nieco chyba doplnte ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 doplnim, ovladac svetel s pozici na predni a zadni mlhovky !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 no a jak dal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 tondas2 : uplne jednoduse ted uz to jen propojis a je to, pri trose stesti ti to bude i svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Zdarec lidi, chci si dodělat přední mlhovky a chtěl bych to udělat se stávajícím spínačem světel(bez polohy předních mlhovek).Představa je taková že natáhnu dráty od mlhovek(plus) přes přidanou pojistku, na kontakt relé. Relé bude spínano plusem od spínače světel (zadní mlhovky ) otázky zní : 1 - Dá se instalovat do releového boxu nějaké relé, pominu-li originální díl (relé + patice) 2 - Může to být takhle zapojené, nebo to budu muset na STK zakamuflovat dík za odpovědi R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Uy riesene ale daj to tak akurat poistku daj najskkor pred rele nie zo strany hmloviek / musis mat chranene aj rele. Ine rele sa tam da uchytit. Na STK proste vytiahnes poistku a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 nejsem si jist, jak je to u Fábky, ale u Octávie bez předních mlhovek se po napojení předních spínají obě najednou a je to zapojené origo pře kontakt na př. mlhy, jen tomu vypínači chybí rozlišení pozic. Jelikož je spodek vypínače s OI totožný, mohlo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Myslim, ze nez vymyslet takove veci je lepsi udelat ciste origo reseni... spinac s reostatem + prednima mlhama sezenes na foru do 500 kabelaz (perfektne udelanou - origo) od Romana25 za cca 350 + posta mlhovky + zarovky Elit cca 600 czk Natahnes kabelaz, zapojis do presnych mist a je to..... Je to muj nazor a tuto sestavu mam pripravenou doma - budu delat na druhe auto, ktere mlhy nema - jen potrebuju cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Rád bych si dodatečně na fabii r.v. 2002 dal přední mlhovky. Ke oběma mlhovkám vedou kabely, který vychází ze svazku kabelů co jdou ke světlům (nejsem si jistej, že patří k mlhovkám, ale kam jinam by patřily?) Zdá se mi že tvar těch konektorů na konci je shodný s konektory mlhovek. Když si koupim spínač světel s předními mlhovkami, budou mi mlhovky svítit. v případě, že ty kabely jsou opravdu do nich? Nebo musim mít ještě něco? Když rozsvítim zadní mlhovku, tek do těch kabelů proud nejde. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) těžko říct. Buď tam v minulosti byly a pak by to fungovat mohlo, a nebo je to nějaký stupeň mezivýbavy. Také jsem na svém autě měl tyto konektory,ale dráty nebyly vyvedeny ani do střední mezistěny, natož k pojistkám či spínači světel. Editováno: 27. Říjen 2008, autor: Standis pravidla fóra bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.