Publikováno Říjen 27, 200816 r Zdravim, chcem sa opytat ci nema niekto podobnu skusenost s ABS. Pri vymene baterky som musel nedopatrnostou vytiahol jednu poistku. Spadla mi dole na ten plastovy kryt a kedze ich mam kopu tak som dal novu. Po nastartovani sa rozsvietila kontrolka ABS a samozrejme blika vykricnik. Pri brzdeni som zistil ze ABS naozaj vypadlo. Poistku som si premeral, vlozil spat. Kontrolky z pocitaca zmizli, ale ABS mi nefunguje stale. Neviete mi niekto poradit? Mam O1 1.8 r.97
Říjen 27, 200816 r poradne vycisti nejen kontakty na pojistce, ale v te skrince. Dost to oxiduje jak se vyparuje z baterky elektrolit
Říjen 28, 200816 r Autor je tam 2,5 drát to jen tak nepraskne jj tie urcite nie...idem dat na diagnostiku co mi vyhodi
Listopad 15, 200816 r Čau čau.... Měl jsem ten samý problém.. Nejdříve jsem vše odmontoval, pročistil sestavil dohromady a nic, nakonec jsem musel koupit nové čidlo cena cca 510,- a 30 minut práce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.