Blacky Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 jj jeto tak jak sme myslel, Koukam, ze jsi zadelal mlahovku jen na levou stranu. Tak je to z vyroby. Ja mam naR tazne, takze mi sviti obe a to mi prijde lepsi. ale u FII by se to asi dalo splest z brzdovkama. Takhle je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Je to dobre ako to mas. Mne sa to paci a splna to ucel. Nemyslim ze niekto bude s tym otravovat. A to bude asi opticky klam...asi fotak viac dal clony ked bolo fotenez ineho uhla. Predpokladam ze su tam ormalne ziarovky podla vyhlasky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Príde mi že tá hmlovka nesvieti tak silno ako cúvačky? alebo len optický klam? Neboj,svítí dost,ale to jsem psal,že to musím fotit z boku - foťák to neveme a tady se větší fotky ani nedaj dát... .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Je to dobre ako to mas. Mne sa to paci a splna to ucel. Nemyslim ze niekto bude s tym otravovat. A to bude asi opticky klam...asi fotak viac dal clony ked bolo fotenez ineho uhla. Predpokladam ze su tam ormalne ziarovky podla vyhlasky. tak,tak jsou tam dvě žárovky po 21 W a takhle se to alespoň netluče s obrysovajma ani s brzdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 tak,tak jsou tam dvě žárovky po 21 W a takhle se to alespoň netluče s obrysovajma ani s brzdou.... hoj sem tu novej nevim ani kam psat ale tématu mě napadlo co tam dát obě mlhovky.Tedy kupit lhovku z praváka a couvačky řešit v nárazníku či pátých dveří přídavnejma dálkama??,??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 To uz budes ako kamionista. Ked su tam uz neorigo svetla prihodene...mi to potom uz pride ako stara S120. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Mnooo hej hlavne tie dialky ale trochu to pošilháva nakoľko dialky sú bodové svetlá a ty potrebuješ za autom čo najširšie svetlo aby si videl okraje atď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 hoj sem tu novej nevim ani kam psat ale tématu mě napadlo co tam dát obě mlhovky.Tedy kupit lhovku z praváka a couvačky řešit v nárazníku či pátých dveří přídavnejma dálkama??,??? mno to by taky bylo reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jj jeto tak jak sme myslel, Koukam, ze jsi zadelal mlahovku jen na levou stranu. Tak je to z vyroby. Ja mam naR tazne, takze mi sviti obe a to mi prijde lepsi. ale u FII by se to asi dalo splest z brzdovkama. Takhle je to OK Chtěl jsem co nejmenší zásah do vozidla a ponechat co nejvíc originál elektriky :-) proto mlhovka jen na levo. Je zajímavý jak jsme si časem zvykli na čírou optiku blinkrů s oranžovou žárovkou a u mlhovky to s červenou každýmu nejde pod vousy - chco to čas,je to prostě evoluce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Mnooo hej hlavne tie dialky ale trochu to pošilháva nakoľko dialky sú bodové svetlá a ty potrebuješ za autom čo najširšie svetlo aby si videl okraje atď... Měl jsem předtím sonátu a v nárazníku dvě mlhovky tak mě to tak napadlo to otočit ale dálky sem tam měl také přidané také na couvání a dávali světla dost a občas jsem je použil na takové řidiče co vás oslňujou zezadu zapnutejma předníma mlhama za čisté noci nebo dálkama Editováno: 11. Listopad 2008, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) To uz budes ako kamionista. Ked su tam uz neorigo svetla prihodene...mi to potom uz pride ako stara S120. mno origo neorigo taak když chceš origo tak tam napasovat přední mlhovky kulaté samozřejmě origo Editováno: 11. Listopad 2008, autor: Montyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Možná by bylo ještě jedno řešení, snad i elegantnější: 1/ kryty světel pro levo a pravostranné řízení zachovat (obě s bílým polem), 2/ místo obrysové 5W žárovky použít dvouvláknovou 5/21W, stejně se tam ty dráty musí natáhnout a pokud mě paměť neklame, Felda to měla taky tak, mlhovku jen na levé straně a tahal jsm tam drát, aby svítila i vpravo, ale to už si nejsem úplně jistej, už je to nějaký pátek. Co na to STK a VB jak říká Blacky , toť otázka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdFi Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Ahoj. Je tu někdo kdo přidal na fabii 2 zpátečkovou žárovku i do levého světla nebo lze dořešit pouze tím že vyvedu žárovku třeba pod auto? Díky. Mám v pravém světle silnou ledku, ale chtěl bych to ještě vylepšit. Díky za inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna A kam bys tu žárovku chtěl dát? Vždyť vlevo je přece mlhovka. To bys musel vyměnit světlo za variantu z Fabie s pravostraným řízením (britskou). Ale bez zadní mlhovky neprojdeš legálně přes STK - zadní mlhovka je povinná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna No ještě teoreticky existuje možnost v podobě zadních světel z F2 pro čínský trh. Ty mají samostatnou zpátečku a sdílenou žárovku pro mlhovku jako třeba S2. Bohužel sehnat tyhle světla bude určitě dost těžké a možná už i nemožné. Navíc ještě otázka, jestli by nebylo třeba přepinovat konektor nebo ho úplně vyměnit. S legalitou by pak ale snad neměl být problém, i když jde o světla s určením pro jiný trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna napriklad takto? https://wirer.sk/f2-spiatocka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.