Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tyhle srazy jdou mimo mě,není to už co to bejvalo a na mém supíkovi není žádnej tuning,tak tam ani nemusím jezdit Víš Ládo,ty tuning srazy nejsou zdaleka jenom o natuněných vozech,to by tam na každém srazu stálo tak 100 aut a padla klec,velká většina lidí to pobírá,jako možnost se vidět pokecat.popít a třeba i ty sprinty o tom to je a to bez rozdílu značek.Věř mi jezdím už hodně let cca 12 srazů v sezoně Ale nechci Vám všem tady něco vnucovat v podobě tuning srazů,pokud Vám všem stačí se vidět maximálně 2x do roka,pak ahoj ke konci roku...........jo a já už si nebudu třepyt hubu,že převálcujeme OC klub,to bych byl vážně za kokota.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Dobré ránko všem,tak nás čeká další pracovní den,na rozjezd si dám jednu kávu.Pokud budete plánovat další sraz,tak pro mě je září špatné,určitě jsem prvních dvacet dní na srazu v Chorvatsku,takže jedině poslední týden,nebo až v říjnu. Kdyby měl někdo zájem se srazit třeba na týden v Chorvatsku,uměl bych to zařídit,ale vzdálenost z Pha je 1300km. Máš recht Jiřiku,sraz v Chorvatsku tady lidi nepřijedou na tuning srazy a pojedou 1 300 km ,docela drahý výlet Já tam jedu v červenci ,jenom 1 100km ,tak tam počkám do září Editováno: 20. Květen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jak sme rikali,ze jezdime do rabacu tak je to 790km Krasne misto a neni problem zaridit ubytovani kdyby mel nekdo zajem jed s nama Predposledni tyden v Cervenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Chorvatsko,velmi příjemná záležitost,v mém případě Split-Omiš-Medici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Víš Ládo,ty tuning srazy nejsou zdaleka jenom o natuněných vozech,to by tam na každém srazu stálo tak 100 aut a padla klec,velká většina lidí to pobírá,jako možnost se vidět pokecat.popít a třeba i ty sprinty o tom to je a to bez rozdílu značek.Věř mi jezdím už hodně let cca 12 srazů v sezoně Ale nechci Vám všem tady něco vnucovat v podobě tuning srazů,pokud Vám všem stačí se vidět maximálně 2x do roka,pak ahoj ke konci roku...........jo a já už si nebudu třepyt hubu,že převálcujeme OC klub,to bych byl vážně za kokota.................. to mate co delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nazdar Sejis tak co achilovka??už běháš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to mate co delat při této aktivitě zdejších členů,to se mohu pouze omluvit .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nazdar Sejis tak co achilovka??už běháš?? čágo Bylzdáku .no běhám,spíše kulhám bez berlý druhý týden,snažím se,ale jde to moc pomalu co ty,jak se vede,kdy pokecáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 čágo Bylzdáku .no běhám,spíše kulhám bez berlý druhý týden,snažím se,ale jde to moc pomalu co ty,jak se vede,kdy pokecáme bracha uz mesic dole sadru a uz chodi normalne ale porad rehabilitace, rotoped atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 čágo Bylzdáku .no běhám,spíše kulhám bez berlý druhý týden,snažím se,ale jde to moc pomalu co ty,jak se vede,kdy pokecáme No čeče nevím kde se potkáme..jedině že bych se za tebou zastavil u vás v Černošicích na kávu... jinak ta achilovka je fakt na dlouho..jde to pomalu a bolet top bude dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 bracha uz mesic dole sadru a uz chodi normalne ale porad rehabilitace, rotoped atd atd já mám sádru dole začátek 3 týdne a 3x týdně rehabilitaci a přes týden bez podpory jinak je to 11 týdnů a to není tak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No čeče nevím kde se potkáme..jedině že bych se za tebou zastavil u vás v Černošicích na kávu...jinak ta achilovka je fakt na dlouho..jde to pomalu a bolet top bude dlouho.. to není problém na pokec a kávičku o víkendech,ale chce to zavolat,neb je dost práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Zdar lidi, dneska špica počo. Příjemná projížďka do Plzně. Prostě pohoda... Sejdo: znáš to, nedohodnou se dva, natož dav... to je klasika. Ale lidi co jsem poznal jsou fajn, jen mají své životy, které preferují Ti co se vidět budou chtít, se uvidí, takže jak budu zas dom, tak zkusíme oběd i s Novisem, a pohoda Jinak kdo by chtěl, tak tu mám jedno Dámské M triko na víc (chyba v objednávce ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No taak Lary Vito huraa do prace at sme koncem zari vsichni pohorromade nebo i drive ! Ano Petříku,jsme sice od sebe s Larasem 180km ale proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Víš Ládo,ty tuning srazy nejsou zdaleka jenom o natuněných vozech,to by tam na každém srazu stálo tak 100 aut a padla klec,velká většina lidí to pobírá,jako možnost se vidět pokecat.popít a třeba i ty sprinty o tom to je a to bez rozdílu značek.Věř mi jezdím už hodně let cca 12 srazů v sezoně Ale nechci Vám všem tady něco vnucovat v podobě tuning srazů,pokud Vám všem stačí se vidět maximálně 2x do roka,pak ahoj ke konci roku...........jo a já už si nebudu třepyt hubu,že převálcujeme OC klub,to bych byl vážně za kokota.................. Já bych jel hned na nějaký sraz,jenže většinou mi to nevýjde se směnností.Pokud vyloženě netrefí sraz když mám o víkendu volno tak je to pasé.Jednak by mi za chvilinku chybla dovolená a jednak by se mi vysmáli v práci kdybych je furt žádal o volno.Bohužel to jsou až na vyjímky srazy pěkně daleko a pokud už se jedná o nějaký sraz poblíž nás,tak tam vás kamarádi stejně neuvidím takže opět nula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to není problém na pokec a kávičku o víkendech,ale chce to zavolat,neb je dost práce tak to mas hodne podobny prubeh tak hlavne at je to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdravím bando. Jak jste hajali? Me se trochu mota palice...vcera pivko marias a bylo nak moc chyb a ty se trestaj panakem, takze litala finska jedna za druhou Jdu si pripravit veci a mazu. sejda: už nepajdej sediš na koněvce? možná přifrčím na oběd. Ozvu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Já bych jel hned na nějaký sraz,jenže většinou mi to nevýjde se směnností.Pokud vyloženě netrefí sraz když mám o víkendu volno tak je to pasé.Jednak by mi za chvilinku chybla dovolená a jednak by se mi vysmáli v práci kdybych je furt žádal o volno.Bohužel to jsou až na vyjímky srazy pěkně daleko a pokud už se jedná o nějaký sraz poblíž nás,tak tam vás kamarádi stejně neuvidím takže opět nula Víto ,před tebou smekám,ty jsi v tomto ohledu naprostá jednička,ty neřešíš km a v podstatě ani kdy ,kde ,jak Já jsem asi moc aktivní ,omlouvám se ,už toho nechám.........aktivní blbec,horší roty diverzantů Ten sraz 22.23.5.v P .Týnci jsem smazal .............. Editováno: 21. Květen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar lidi, dneska špica počo. Příjemná projížďka do Plzně. Prostě pohoda...Sejdo: znáš to, nedohodnou se dva, natož dav... to je klasika. Ale lidi co jsem poznal jsou fajn, jen mají své životy, které preferují Ti co se vidět budou chtít, se uvidí, takže jak budu zas dom, tak zkusíme oběd i s Novisem, a pohoda Jinak kdo by chtěl, tak tu mám jedno Dámské M triko na víc (chyba v objednávce ). Rozumím,ták si nechte chutnat chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Sejdo: Tak už na to koukám, a tys to ve svém rozčilení jen četl jinak než je to napsaná ".....takže jak budu zas dom, tak zkusíme oběd i s Novisem, a pohoda" jinými slovy, až bude někdy čas a budu dělat z domova, tak se můžem v Praze všichni potkat na papů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ....jedno rychlé kofí a pokec s Paolem 007 a super oběd Toma Hampiho prý koprová omáčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ta byla fakt hustá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Sejdo: Tak už na to koukám, a tys to ve svém rozčilení jen četl jinak než je to napsaná ".....takže jak budu zas dom, tak zkusíme oběd i s Novisem, a pohoda" jinými slovy, až bude někdy čas a budu dělat z domova, tak se můžem v Praze všichni potkat na papů nojoooo jsem se překoukl ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ta byla fakt hustá to sníst,tak to bylo za odvahu příště jdeme na známá místa a osvědčená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 no to víš, to se stane Kua, to sme tu zase sami, co? Nu nic, tak já jdu tovřit hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.